Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Já nevím, proč prostě nemá koule a neřekne jenom to, že to vychází na pc jenom z "nutnosti" a že se na to prostě vysrali. Navíc to nebude ani na Steamu, páč preferují nové hry pouze na ten zasraný Origin:)
    • eeeee
      Protoze to nevychazi z nutnosti, ale aby se to vyplatilo, tedy s nizkymi naklady.
      • Proč vám dali ty mínuska? :DDD To jste všichni tak hloupí, že nevíte, jak to chodí? Nebo vám všem vadí pravda? Vždyť je to logické.
        • eeeee
          Je tady par lidi, kteri to vedet nechteji a vadi jim, ze se to rika nahlas. Ale je tady take dost lidi, kteri to vedi, jen to zpravidla nerikaji nahlas, protoze je to nepopularni a nechteji se tu spinit s vyse dotycnymi.
      • Rozkošné jak někdo, kdo se věčně rozčiloval nad tím jak je tahle či tahle uber PS3 verze nezvládnutá a jaké jsou ti vývojáři lopaty, najednou omlouvá zjevné diletanství, když se jedná o nenáviděné PC. Vtipné je, že i kdyby tam nedali ani podporu M+K pořád to bude definitivní, prostě nejlepší verze. Svoji sběratelku z USA jsem si za 160 koláčů na PC už předobjednal, zdalipak jste pro svůj nadstroj objednal aspoň standartku, vaše blahorodí? *15*
        • eeeee
          To sis me asi s nekym spletl. Ja jsem se ani vecne nerozciloval nad ps3 hrami ani nenavidim pc a porad na nem hraji starsi kvalitni kousky, kvalitni tituly z indie sceny i podarene komercni exkuzivity, ktere se bohuzel i pres to spatne prodavaji. A diky, ze ekonomicky podporujes pc platformu. DS jsem si nepredobjednal, protoze nekupuji zajice v pytli, pockam si na recenze a uprednostnuji digitalni distribuci.
          • Uprednostnujes digitalnu distribuciu? A to odkedy? Alebo tak len volas to, ze to budes cakat az zadarmo na PSN+? ;-)
            • eeeee
              Minimalne od 7.10.2009, kdy jsem si na PS Store koupil Metal Gear Solid: Peace Walker. Z posledni doby je to treba Hitman a FarCry3. Kupuji ale i retail hry, pokud jsou ekonomicky vyrazne vyhodejsi. Nabidku PS+ samozrejme rad vyuzivam take, i kdyz radu z tech titulu uvolnenych zdarma uz mam, takze nemene vyznamne jsou pro me i PS+ slevy.
          • No bohužel se nespletl, měls jen jiný nick a i já byl nechtěným svědkem těch výlevů a dvojích přístupů... Chápu, že musely různé variace kecy o tom jak konzole kazí hry štvát, na druhou stranu sis vytvořil vlastní alternativní realitu ve které jsou pcčkáři absolutní špína a konzolisti elita co jim platí mejdan... Tyhle extrémistický postoje se teď snažíš různě kamuflovat, aby tě vůbec někdo bral vážně, ale moc ti to nejde...
            • eeeee
              Vzdyt to rikam, s nekym sis me spletl. Ze by konzole kazily pc hry jsem si nikdy nemyslel a ani pc hrace, k nimz se pocitam, nepovazuji za absolutni spinu, stejne jako konzolisty zanejakou elitu. Ale kritizuji pomery panujici na pc platforme, protoze je povazuji za pricinu upadku teto platformy, ale uplne stejne kritizuji ty same pomery na psp a androidu prestoze (nebo prave protoze) jsem jejich nadseny uzivatel. A co se tyce piratstvi, opakovane jsem uvedl, ze piratstvi na konzolich neni vyrazne mensi proto, ze by konzoliste byli lepsi, ale proto, ze je to tam slozitejsi. I kdyz samozrejme pc platforma snadnosti piratstvi pritahuje povl ruzneho druhu, to je nevyhnutelne.
              Popravde, prijde mi hodne pritazene za vlasy, ze by mel nekdo extremisticky hejtovat konzole a pak na nich nadsene hrat. Ale jak uz jsem tu uvedl, kdyz nekteri lide dovedou verit ve vesmirne lidi nebo v cestnost a charakternost Zemana, proc by neverili i tomuhle.

Veskoslav: jak se nekde objevi nejaka spina, tak se hned objevis a prisadis si jako nejaka krysa, az si rikam, jestli ti anonymove nejsou ty :-).
            • Veskoslav
              Pan Jejdásek je poněkud mimo, nech ho při tom:)
    • vlastik.plaminek
      Protože kdyby to natvrdo přiznali, tak se na ně s největší pravděpodobností vysere i těch pár, kteří jim to pořád žerou a kupujou. Ty sis jako malej nikdy nevymýšlel výmluvy, aby sis zachránil pr*ser?
      • Veskoslav
        No spíše mi to v důsledku uškodilo:-D
  • doufam, ze se tam potkame *14* a tam te strestam PCckaru *16*
  • life28
    Wááu, PC verzia bude mať podporu klávesnice a myšky!
  • Není vůbec potřeba bránit kvalitu PC verze... DS je pověstný svou optimalizací pro PC už od jedničky. Počítaje nehorázný lag myši či vyoptimalizovanou lahůdku v podobě menu šejdrem mimo obraz pokud jste náhodou tak drzý a máte, nedejbože, u svého PC připojené do USB něco tak divného jako je např. HOTAS a další podivná zařízení která se nepodobají gamepadu.

Však se co by se to všechno neodpojilo... EA udělala pro optimalizaci maximum, user udělá taky. Je to vlastně součást hororu připojovat a odpojovat zařízení kvůli jedné hře. Dělat na PC více věci je na dněšní moderní dobu příliš složité a DS vám ulehčí život.
  • Nic jineho si taky tato piratska PC chamrad nezasluzi!!!!
    • Zalez zpět do teploučččkých krajin Rocco....
      • doufam, ze se tam potkame *14* a tam te strestam PCckaru *16*
        • +1 *2* *2*
  • Že tam v tom EA raději nedrží hubu. To jako chtějí odlákat všechny PC hráče nebo co to znamená ? Na konzoli jsem DS 3 teda ještě nehrál ale to jako znamená že když u PS3 verze bude klesat framerate na 20 fps tak u PC verze taky protože nechtějí aby jedna platforma měla navíc před druhou ? Tak to zase v EA vymyslel nějáký ho*nohlav. Nebudeme upřednosňovat platformy a radši hru uděláme na ho*no na všech platformach.
  • CRYPT
    Na jednu stranu chapu, ze Viceral je primarne konzolove studio, na druhou stranu nechapu, proc by meli byt pc hraci omezeni necim tak shitskym jako je stupidni konzole, ktera ma nadmiru nedostatecne kriteria pro hrani her co se tyce grafickeho pokroku. PCckari jsou timto samozrejme ochuzeni....
  • Aha takze jenom hodne navonena vymluva proc se na PC opet vys**rali -_-
  • Nerad zpochybňuji IQ zdejších přispěvatelů, ale i DS 1 a 2 byly příme porty a běžely pouze na 30 FPS a nikdo si nestěžoval. *1*
    • To si vzal z kama, že to jede pouze 30 FPS ? Oba díly jsem dohrál a jelo to minimálně jak tady píše kolega 60 FPS.
      • Pokud máš zapnutý vsync tak běží na 30 FPS klidně si to změř frapsem *8*
    • Sry me to bezi na 60
      • Asi ne kámo, leda bys měl nějaký mod
  • Jezus marja, běžte už s tím remcáním nad (ne)kvalitou PC verzí někde... co druhý článek je na tohle téma! To si jako myslíte, že když tady budete co chvíli psát achich ouvej, tak se v EA něco změní? Vzhledem k prodejům bychom měli být rádi, že se vůbec nějaká PC verze objeví! Je přece svobodné rozhodnutí výrobce a vydavatele volit platformy, které on uzná za vhodné. *16*
    • Kdyz uz se jednou rozhodnou udelat PC verzi tak ji maji udelat poradne. To mas to samy jako kdyby primarne Xbox hru udelali na PS3 a v tooltipech nechali a,b,y,x misto kolecko, ctverecek, krizek, trojuhelnik.
      • Přesně tak, radši hratelnou a optimalizovanou hru než naopak, to nemusí vůbec vycházet potom
        • eeeee
          Proc, treba to nekomu nevadi (ten co hraje s gamepadem) a komu to vadi, ten to nemusi kupovat. Navic tohle imho neni pripad dead space.
          • S gamepadem? Proč? Ten nemám, ale mám volant, tak můžu hrát na něm. Počkej mě přijde jak kdybych na něco zapoměl, už vím :) je to klávesnice a myš, to je ono. Doufám že chápeš!
            • eeeee
              Myslim ze dead space se ti s volantem bude hrat spatne, ale klidne, ja proti tomu nic nemam. Ani proti k+m, asi ti unikla podstata tohoto threadu, kdy jeden hrac pívazuje za vazny problem, ze se mu ukazuji napevno nastavena tlacitka gamepadu a tvrdi, ze v takovem pripade by hra nemela ani vychazet. Ja se mu snazim vysvetlit, ze kdyz je to pro nej neprekonatelny príblem, tak by ji nemel kupívat, ale nemel by branit tímu, aby vysla pro jine hrace, kterym to nevadi, protoze hraji treba na gamepadu. Nebo jsou natolik inteligentni, ze jim to nedela problem a umi se nad to povznest. Doufam, ze ted uz chapes i ty.
    • Však nikdo nenadává na to, jakou platformu si kdo zvolí. Nadáváme na to, že udělají nehratelný PC port a prodávají ho za 50 €.
      • eeeee
        Nebude nehratelny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit