Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pilgrim66
    Jinak dodám, že anglický přepis by byl Sergey Ilushin, ale lepšíte se...
  • tak jasně, fakt že je WT prakticky ve všem lepší je celkem nepřehlédnutelný slon uprostřed obýváku, ale i tak si WoWP zaslouží aspoň trošku té ne-hatovací pozornosti *4*
  • World of Warplanes můžou hrát jen ti, kteří ještě neobjevili War Thunder
  • Pilgrim66
    Proč to nemá hlavičku PR/Obchodní sdělení
  • Kinet1c
    Neviem ci je to tak "zabavne" ako WoT, ale ked ano tak zbohom. WoT som stiahol nainstaloval a zahral uz 2x. Prvy krat som zahral 3 hry a som sa nudil. Druhy krat som tomu fakt dal sancu, dokonca som sa zahryzol, do vselijakych vylepseni a pod., ale asi po neviem 10tej hre som dal hre kosom (neviem ci to bola 10ta hra, mozno viac, nepocital som). Takze preto to v uvodzovkach zabavne, pretoze vecsiu nudu som nehral nikdy, ale je mozne, ze tanky nie su moja salka caju a preto ma to nebavilo, a mozno preto, ze ma doslova na to nahovarali asi 3 dni za sebou, nez som sa do toho vobec pustil.
  • Letal jsem to 2 mesice v bete moc se mi to libilo, ale prisel den a nekdo mi ukazal War Thunder a co ted ?;) Ted hraju 3 tydny War Thunder.... lepe udelane jak po grafice tak i po fyzice.
  • protoze wargaming si plati vsude a vsechny a dava vsude reklamy na WoWp jenom aby se o tom psalo jak je to uzasny protoze jim tece do bot... dokonce pouziva screeny z WT pri propagaci WoWp ;) coz je vrchol
  • ooo že by redaktor měl zaplacenej výlet ? proč neni ani jedna zmínka o WT nebo nebyla položena logická a zajímavá otázka co říká na konkurenci ? odpověď by mě zajímala
  • Kdyby radši nechali letadla těmi, kteří to umí a radši se plně soustředili na tanky udělají lépe. Myslím tím skutečně vylepší, to že chrlí jeden sci-fi prototyp za druhým je spíš krok zpět nebo minimálně přešlapování na místě.
  • Hate isn't necessary, the winner is obvious:)
  • Upřímně, hraji jak WarThunder, tak Warplanes. Když si chci jen tak zastřílet, Warplany jsou ideální. Když chci pořádný simulátor, War thunder... A jsem spokojen. Jasně, oběma hrám bych vytkl pár věcí, ale jsou to většinou prkotinky...
  • hate is coming

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit