Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • muže mi někdo poradit jak přípojit volant hama a pedali ke hře project cars .děkuji
  • Bohužel je to tak. Vozový park je takovou potěmkinovou vesnicí. Tady to, tuhle tamto. Hra vám sice nabídne ochutnat od kde čeho, ale nikdy vás skutečně nenakrmí. Chybí spousta významných automobilek, zástupci různých závodních seriálů jsou pak skutečně jen ochutnávkou. Jakoby vás vždy nějakým vozem navnadili, abyjste pak se zklamáním zjistili, že víc než jedno/dva vozy z dané třídy nedostanete.
    S čím ale nemohu souhlasit je vychvalovaný jízdní model. Ten se sice snaží tvářit jako simulace, nicméně je tak odfláklý, že přináší vše, jen né požitek s jízdy. Veškerý jízdní model je prakticky rozdělen na tři stavy. Zatáčet/nedotáčet/přetáčet. Problémem je, že mezi těmito stavy prakticky neexistuje žádný mezistupeň či snad plynulý přechod. Vše funguje jakoby na přepínač. Přemrštíte nájezdovou rychlost o 1km/h a letíte z dráhy se stejnou nedotáčivostí, jako kdyby jste to přestřelili o 50. Uberte o 1km/h a auto zatáčí jak po kolejnicích. A nakonec - podaří se vám zadek auta urvat? Pak již prakticky není východiska jak z toho ven. Za mě tedy, jízdní model je jedno velké zklamání. Chování auta je nečitelné, nerealistické a až otravné. A tím si hra, tvářící se jako simulátor láme vaz.
  • Konecne prvni,co tady vzpomel LFS.To at si lidi zkusi.A hlavne na zavodni hry musi byt volant.A ne s pruzinou.Osobne jsem vyrostl na PC,pak jsem mel PS a nakonec jsem skoncil u Xbox one.A jsem plne spokojen.Zalezi na cloveku,na co si chce zvyknout:) A hlavne mejte na pameti,ze to jsou jen hry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ano je rozdiel sa hrat na jazdca a bit nim aj naozaj ;-) skus si zajazdit u vas v brne alebo u nas na ringu a potom tu hraj geroya ty turbo ;-)
  • ...srovnávat tento počin s jakýmkoli simulátorem od SimBinu je na hranici urážky... Ano, grafika je jinde, za ty roky vývoj pokročil, ale jízdní model, fyzika chování auta, ovládání a nastavení... I arkádovější Grid je v tomto o pořádný kus napřed a nazvat tento pokus simulátorem může jen ten, kdo neřídil auto (a nemuselo být ani závodní)...
  • Hodně pestrá závodní hra, ale kariéra je celkem o ničem. Katastrofální je optimalizace. S grafikou Radeon R9 280x 3G Gaming, s kterou jedu Zaklínače 3 na ultra plynule a tohle se mi seká? A to s patchem 3.0. Bez něj se mi to kosilo na střední? WTF.? Mám sto chutí tu hru za to hodit do koše, i když mě baví....
  • Zlatý Need for speed!!! debilní ovládaní,naprostá nuda. Velké zklamání:-(((
  • Aristarch
    ...no tvoj názor...hej. Ale až budeš kupovať Witchera trojku a budeš očakávať simuláciu šermu, pravé recepty z alchýmie...alebo hlboký príbeh a prepracované charaktery ako z knižnej pentalogie....asi budeš tiež sklamaný. Nerozumiem ľudia tomu, keď niečo kupujete..prečo sa poriadne nepozriete na to...čo to vlastne je? Ja som od začiatku vedel, čo môžem od Project Cars očakávať a to som aj dostal. Inak Stano, Gran Turismo hrávam, ale úprimne...Project Cars ide trošku ďalej. Žiadne veľké očakávania...a som spokojný ;)
  • Aristarch
    ... :D ...je to pekné, ale má to jednu chybu. Tú, že ten Nurburgring v reále mi pripadá menej reálny ako v hre. :D Ako bol som tam už dávno...to je fakt. Niekedy v roku 2008, keď som bol pracovne v Kolíne. Tak som tam sekol aj okruh aj na prehliadku hradu Nürburg. Možno sa niečo na severnej slučke za tie roky zmenilo...ale faktom je, že to rozmazané video mi evokuje menej spomienok ako taká jazda z Project Cars. :D
  • Tahle hra mi dokáže rozbušit srdce, tak jako to dokázala GT Legends ve své době. To AC nedokáže. AC je možná víc HC, ale to neznamená, že dokáže vyvolat reálnější pocit z jízdy. Je mi líto hráčů, kteří to zkoušejí rozhýbat na AMD kartě. Zkoušle jsem to s R9 280x a nedalo se to na tom hrát pomalu ani na low. Teď to valím na slabší GTX 670 OC 4GB a valím skoro na ultra a jsou to neskutečné orgie.
  • Jestli se chcete projet v Project CARS s československými virtuálními závodníky, případně hledáte stabilní přátelskou komunitu CZ/SK hráčů závodních simulátorů, tak navštivte UVZ - Ústav Virtuálních Závodníků. Mimochodem - tuto sobotu pořádají první závod pod pCARS! AC-UVZ.CZ
  • ja nerikam na maximum moznosti auta, to bych i pochopil ale proste nektery auta maji hodne prehnanej ten jizdni model... treba caterhamy atd. Neni mozny aby mi auto nebo teda polovicni formule udelala hodiny v mirnej zatacce na suchu bez plynu... zato porshaky a mergly maji docela dobrej, ale predokoly jsou uplne mimo.. se koukni na tu jizdu na NS v PC a v realu v meganu nebo cliu :D to je nebe a dudy... a to v realu nejel na suchy silnici...

    A po hrani kariery sem prisel na jednu zajmavou vec... AI jezdi mimo trat jako po ni... ja se v kacirku nemuzu skoro hejbat... oni si jedou vesele dal bez ztraty prilnavosti nebo rychlosti...
  • jj hlavne pozorujte jak se to clio ve hre chova uplne jinak nez v realu a to jeste jede na ne suchy trati...
  • Hanzales
    Já bych trošku polemizoval ohledně té obtížnosti. Myslím, že všechny ty auta řídit na hranici možností těžké skutečně je. A i pokud už jsme něco byť na trati zkoušeli, určitě jsme to nehnali na hraně. Další věc je ta, že v tom HC simulátoru jednak necítíme géčka a jednak si vždy dovolíme mnohem mnohem více, než v reálu, kde jde o život. Proto občas i lepší rekordní časy atd.
    Další věc je pak ta, jak ten simulátor dokáže nejen simulovat jízdu auta samotného, včetně toho nejdůležitějšího (chování pneumatik a pak až podvozku), ale také jak to pak dokáže interpretovat prostřednictvím obrazu, zvuků a odezvy ve volantu hráči. Tam si myslím že v obou rovinách vede právě AC (s dobře nastaveným volantem). Cesťáky se řídí samy, s YellowBirdem se musí na Nordu doslova tancovat, přesně jako v tom legendárním onboard videu a uřídit Lotus 98T při jeho optimálním použití produkuje lepkavou hmotu u zádele.
    Každopádně abych nebyl OT, tak pCARS (opět třeba je mít nastavený volant dobře) má k tomu AC dost blízko, jen musím objektivně říci, že i při těch vypnutých asistentech atd. to prostě občas malinko odpouští, nebo se občas podaří vybrat a zachránit něco, co by už jít nemělo. Prostě jsem se párkrát přistihl, jak jsem vyhrkl wtf a že tohle jsem fakt ustát nemohl, ale opravdu jen zřídka. Celkový pocit z jízdy je ale taky báječný a auta svým chováním odpovídají skutečnosti, to vše ale docela silně přehlušuje dění na trati a počasí, denní doba, zvuky a vůbec celkový smysl pro detaily. Nechápu jak může někdo nepochválit modely těch aut :) Musím se přiznat, že poslední měsíce si dávám pCars po večerech mnohem častěji, i když zakotveno mám stále více k AC, RF2, R3E a starým dobrým HistoriX a P&G... ale to už je čistě specifická úchylka. Běžný závodní pařan dovolím si říci užije pCars mnohem více a rozhodně to nemyslím teď nějak negativně.
  • Amundsene, a ty o lepsim Brne vis? Btw. od doby, co jsem tu naposled zcela verejne priznal, ze Brno ma problem, se na trati pracovalo. A delal to clovek shodou okolnosti taky z Brna. Treba ti tu taky neco napise. Aktualni Brno naprosto sedi a diky pCARS jsem i zmenil styl projizdeni inkriminovaneho mista v realu (k lepsimu). Ale klidne si tu tvrd, ze tu lzu a jsem zaujaty. Konec koncu kazdy kdo ma ridicak a jakekoli auto muze do Brna prijet a vyzkouset si to.
  • x_mave: Je sranda, jak napíšeš "o lepším Brně nevím", místo toho, že je správně. Sám totiž víš, jak je ta trať blbě udělaná a už jsi to tu v diskusi nejednou přiznal... Jo, ale když už je pCARS venku, tak je potřeba tady zase masírovat lidi s tím, jak je to super mega, viď?
  • A jen slepý nevidí ten rozdíl... nemluvě o totálně ohavných texturách cesty, vypadá to, jakoby z někoho tekl olej...
  • Riesilo sa tu ze Nordschleife nieje ako v skutocnosti tak tu je porovnanie hry s realitou :) : https://www.youtube.com/watch?v=dO3GTk6QUWY
  • Je fakt, ze na sim forech uz pres rok se s hrou nepocita- tedy ve smyslu, ze rozhodne nebude konkurenci pro assetto corsa. Tihle HC hraci maji jasno. Je to pro project cars skoda. Budou nekde uprostred a je tovidet i zde v diskuzi.
  • kennyB
    Zapni plné poškození vozu a uvidíme, jestli ti fyzika dovolí dojet do cíle tímhle způsobem...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit