Přejít na výpis diskuzí
Project Cars vyjde na PC a konzolích letos v listopadu
6.9.2014 | Adam Homola
50 příspěvků
-
I na nových?
-
Hmm já jsem právě z druhé strany republiky ...
Ale na Assetto Corsa se teda ještě podívám, Osobně moc závodní hry nehraju, ale chtěl bych si něco závodního a dobře vypadajícího zahrát na OR.
Jinak s tou náročností ... pokud ti hra ve 2D jede na 75FPS, tak v riftu pojede celkem pomalej. Ale DK2 má tak špatné rozlyšení, že můžeš stáhnout dolů detaily a ničemu to nebude vadit. -
Taky bych tomu věřil, vzhledem k tomu že to vlastně celé už přes Steam nějakou tu dobu běží.
Já bych bral ten DK2 právě spíše na to Assetto Corsa, (podporu DK2 počítám zakomponují brzo, kit jim dorazil teprve pár dní nazpět). Jinak pokud mi to běží těch 75 FPS v 1920x1080, rozjel bych to na tom DK2 v pohodě?
Tak mně napadlo, kdyby jsi si to chtěl s tím pCars vyzkoušet, nebyl by problém (počítám máš lepší železo) dorazit k tobě a tam to nainstalovat. Já bych si zase aspoň odzkoušel, jestli do toho jít taky a objednat tu DK2 verzi už nyní, na to blbnutí s AC atd. :) Ale musel by jsi být z Prahy ;o)
Případně jde to nějak přes ten "family" sharing? Kdyby jsme to nastavili a já ti pCars vždycky půjčil, když ho nebudu hrát, pač mé odehrané hodiny mluví za vše (pCars 30 hodin), (Assetto Corsa 300 hodin) ;) -
Podle tvůrců je to možné. Mohlo by tomu pomoci oficiální datum vydání.
http://www.projectcarsgame.com/faq.html -
Na PC se nikde nic nerezalo .. Na konzolich budou mit auta az prvni LOD (60K tris) misto nultyho z PC (300K tris)
-
No kdybych nevěděl, tak bych se neptal jestli bude preorder na steamu ne? Chtěl bych nějakou závodní hru, která má podporu OR a tohle vypadá líp, než Aseto Corsa.
-
Nevíš co s penězma?
-
Jsem zvědavý, jak to bude graficky ve finále vypadat. Nakolik je reálná praxe donutila grafiku ořezat.
-
Nevíte někdo, jestli bude preorder i na steamu?
-
Sakryš, listopad bude celkem nabušenej měsíc. Evil Within, Lords of the Fallen, Project Cars...