Přejít na výpis diskuzí
Projížďka ve Španělsku na videu z WRC 3
30.7.2012 | Petr Poláček
51 příspěvků
-
Sice mám u PC jen nějakej Logitech Rumblepad, ale asi bych taky doporučil X360 ovladač. Drží se parádně a u podstatné většiny her máš zaručenou i plnou podporu (spustíš hru a hraješ bez nutnosti cokoli nastavovat, ale to většinou i stím obyč gamepadem). Odezva u bezdrátu nebude nějak markantně poznat. Možná u superrychlé myši je drát o něco lepší, ale u gamepadu bych spíše řešil prvně ergonomii, což podlě mně ten x360 ovladač má velmi dobrou. "Auta" se ti s tím budou ovládat jedna radost ;o) Oproti klávesnici jednoznačně skok o mílový krok.
-
Mam x360 gamepad pro PC a co se tyce ovladani je to luxusni ale mam ho s kabelem takze nevim jestli je odezva jina u bezdrat. rekl bych ze se to moc nelisi jako gamepad je rozhodne dobrej ;)
-
Tak snad ke krabici přibalí i pádlo, když jizdní model tak pěkně plave.
-
Trošku OT, tak se omlouvám.
Potřeboval bych poradit, jaky si mám koupit gamepad na závodění(Shift, Race On, F1 atd.)
Mám vyhlídnutej X360 pro PC bezdrát. Je to dobrá volba? Co odezva? Popřípadě jaké jiné gamepady jsou na zavody nejlepší?
Do volantu se mi nechce jít, nehraju tak často, ale na klávesnici se nekteré fakt nedají hrát. Diky za rady. -
vypadá to děsivě až strašidelně *16*
-
postprocessing v Dirtovi bol úplne k*rvácký a dotiahnutý do extrému, učite nie som proti PP ale všetko sa musí vedieŤ robiť s mierou...
-
Taky je nutný brát v úvahu, že tohle je zjevně hraný na klávesnici, video s volantem by asi vypadalo jinak. Hlavně to ani nemá bejt simulátor, jako spíš nástupce Colinů a podobnejch arkád. Je to udělaný tak, aby si to každej pohodlně zahrál, ať už s volantem, gamepadem, nebo klávesnicí. A tenhle účel to podle mě celkem slušně plní, ani jízdní model v předchůdcích mě nijak neurážel a rozhodně mi nepřišel horší než v ostatních hrách tohohle žánru.
-
Mně přišel Dirt strašně hnusnej už v době vydání...díky těm PP filtrům je celej obraz neskutečně rozblemclej a bez kontrastu ve světlech, nemluvě o těch zářivejch červenejch silnicích a podobným balastu. To si bohužel odmyslet nedokážu, už předchozí dva díly WRC imho vypadají mnohem stravitelněji, i přes ty hnusný tratě:).
-
Souhlasím, připadá mi to takové nemastné, neslané. Ale co mi hlavně vadí - řídil to pravděpodobně jeden z vývojářů, ale vůbec to neumí a ještě k tomu řídí na šipkách, to je šílenost a hrozně to bije do očí. A graficky je to taky 100 let za opicema...
-
Mně arkádové hry nikdy nevadily (Dirt 2 si třeba občas střihnu moc rád. RBR je rozhodně ve své odrůdě nepřekonaný skvost, ale je hold zaměřený jinam, než mainstreamová produkce. Určitě bych taky uvítal i něco mezi, ale ze všech rally na mně RBR působilo i tak nejlépe. Co se týče toho WRC, tak to doposud na mně působilo ohledně jízdního modelu spíše komicky. Někdy mám pocit, že i řízení auta v Alan Wake např. má lepší jízndní model, než tohleto :)
Grafiku to má hezkou, to každopádně. Pokud by to "jezdilo" arkádově, ale aspoň trošku uvěřitelně, taky asi žádný problém, ale ono to působí fakt zvláštně. -
Neutocil jsem na tebe taky proto tam byl ten otaznik ale na ty hry sam mam vsechny zminovane a je to des
-
I když si odmyslím efekt, vypadá první DiRT pořád lépe, než WRC 3. Nehledě na to, že mě ten postproces nevadil. Čili spíš otázka vkusu, než krátká paměť :)
-
Neprodavalo protoze to bylo tezke hrat oproti tehdejsim kralum CMR a WRC a detskam neslo jet bokem jak v tech dvou
-
já samozřejmě myslel "dokonalost" ve významu, jak dobře to reaguje na to, co zmáčknu / kam zatočím, jestli to auto "nebruslí" po asfaltce...
to maj lidi globálně fakt tak blbou náladu, že musej útočit na každý slovo, co kdo řekne? -
Zkušenosti nemají snad ani autoři hry, protože ta hra fakt vypadá, jako by ji dělali lidi bez řidičáku, co čumí zavření ve sklepě na WRC přenosy na Eurosportu.
-
No, v textu uvedeno, že je mi jasné, za jakým účelem je video pořízeno, takže jsem si všiml. Přesto si myslím, že když už vydávat ukázky ze hry, tak by měly reprezentovat alespoň hlavní prvky hry a ne aby to byly jen nahodile stočené fragmenty. Pak se vývojáři diví, kde si hráči na jejich hry vytváří negativní předsudek...
-
K realnosti to ma daleko ale zahraji ji i tak snad autori dodaji aspon poradnou zabavu kdyz ne rdoby realitu
-
Spis se nenajde vydavatel, ktery by na takovou hru dal penize. RBR se nijak valne po vydani neprodavalo a autori RBR to po par zbytecnych hrach zabalili.
Kazdopadne tyhle hry jako WRC se vubec nesnazi byt nejakou konkurenci nebo nastupcem RBR. Jsou pro uplne jine hrace. -
Jasne ja to myslel s osobnim popripade nakym zavodnim aute ale tydle zkusenosti ma malo kdo a vubec ted nemyslym kdyz si to nakej blbec sine po okresce 150 to je debilyta nic vic
-
súhlas, už je jasné, že sa z toho vyklubala ďaľšia podivná arkáda ... ohľadne jizdního modelu mi to pripadá ako nejaké prerostlé plastové autíčko v pomere 1:4. Jediným kladom sú iba úzke trate.