Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Az na to ze v Burnsovi zadna samostane pocitana fyzika nebyla ale v jadru mas pravdu na pocit je nejlepsi.
  • "víc jak sto" .. o tom to vůbec není, obyčejné motokáry jedou třeba jen 30 a máš pocit, že lítáš... ale jinak máš pravdu, k dokonalosti to má na míle daleko.
  • Tak tak ..... pravda
  • Dovedenou k dokonalosti ? Jel si nekdy autem vic jak 100 ? Fyzika v dnesnich hrach ma k dokonalosti jeste opravdu daleko a to mluvim i o zboznovanem GT5 nebo Shiftech, LfS,Gfactoru i Forze aby tu byl zastupce kazde platformy.....
  • MikeiXX
    Paradoxem zůstává, že když pomineme grafiku, tak nejlepším rally simulátorem zůstává už 8 let právě Richard Burns Rally. Dokazuje to i silná komunita, která pořádá spousty turnajů, vytváří různé upgrady...škoda, že se nenajde vývojářský tým, který by vytvořil důstojného nástupce. Nemyslím si, že toto WRC 3 by nějak zamíchalo kartami.
  • Ježiši co to zase je. Sorry, já měl pár let závoďáka, něco mám nalítáno, ale tohle je další fyzikální hrůza. Kdo někdy řídil, respektive závodil, tak se tady tomu jen pousměje. To je jakoby malé dítě drželo krabičku od sirek a jakože s ní jelo po autodráze.... :(
  • ach jo... zvláštní, že když už v jinejch společnostech a u starších her mají tu fyziku (i arkádovou) dovedenou skoro k dokonalosti, někde to nemají a vymýšlejí už vymyšlené.
  • USER47
    Navypadá to zle, aspoň to má pěknou úukou trať. Skoro možná až moc úzkou, na to, že tam jsou namalovaný dva pruhy. Připadá mi, že auto je širší než pruh a dvě by se tam při normálním provozu ani nevešla, o nákladních nemluvě.:D
  • USER47
    "DiRT to ale pořád není, dokonce ani ten první"

Trochu krátká paměť, ne?:)

První Dirt vypadal díky tomu brutálnímu postprocesu dost děsivě.
    http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/200705/colin-mcrae-dirt---s-20_800x0w.jpg
    http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/200705/colin-mcrae-dirt---s-15-1_800x0w.jpg
  • vasekveselej
    Protože je to work in progress ? Jinak ten jízdní model mi přijde zvláštní, vypadá to jak kdyby to auto po silnici plavalo...
  • P. Poláček asi neviděl úvodní hlášku videa: All game footages are work in progress ,tak nevím proč se rozčiluje,že neslyší navigátora.Jízdní model vypadá snad mírně lepší než v minulých dílech.Ale konečně vypadají tratě Španělska alespoń trochu jako tratě ze Španělska.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit