Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dev přímo potvrdili, že hlavní hrdina štít používat nebude, pouze jej může vytrhnout soupeři a bouchnout ho s ním - je to typ útoku.
  • Podle tvého odporu k pokroku se divím, že místo počítače neproháníš někde v těch vašich horách ovce.
  • a nikomu nic nerika to ze se hry mají vyvíjet? chtěl by jsi hrat porad stejne ac? me třeba novy priklon k rpg vyhovuje.. unity a syndicate me třeba uz moc nebavily jak to bylo moc stejny...
  • Ach jo. Takže podle videa nás zase čekají antigravitační boty a čísílka nad kebulí. Proč si na tu neudělali novou značku? Nikdo by jim nemohl nic říct.
  • ale on tam stit bude ;-) aspoň jsem ho nekde zahledl... a místo hidden blade je to ultimatni mini kopi
  • Jsem zvedavy kdy mistni hateri zacnou pitvat romanticke linky ;-) to zase bude nenavisti...
  • Nojo, to mi vůbec nedošlo že nemá štít. Tak to je velká blbost, v tomhle období byl štít nedílnou součástí každýho lepšího vojáka. V Origins byl, kde bejt nemusel a v Řecku ne... achjo.
  • Nechápu jak u takové hry nedají možnost mít štít - tahle doba přímo křičí po tom používat štít.... bohužel vyvojáři potvrdili, že štíty tam nebudou z důvodu vylepšení combat systému.
  • Souhlasím. Buď se měli sci-fi věnovat pořádně nebo vůbec.
  • No konečně zase další díl. Origins byl zatím nejlepší díl. directx 12 no konečně taky už je rok 2018 váš problém zda to ještě nemáme. Už aby byl i vulkan ve hře.
    Tohle vypadá že bude daleko lepší než origins. Volba možnosti,lepší schopnosti. Uvidíme.
    Rozhodně se neobávám, že by to byla kopírka. Mapa bude jiná.
  • Ach do kelu.
    To aby som musle teraz instalovat tne malware/spyware/bloatware menom Win 10 :( tak nic dalsia hra asi nakoniec bude mimo mna no...
    Aj ked Assasin co je teraz v Egypte sa mi zda ze neni DX12 only. A tento Assasin v Grecku vyzera dost podobne.
  • Konečně nějaká změna (po 10 letech, hurá)! Vypadá to krásně a RPG prvky a rozhovory s možností volby vypadají dost slibně a určitě to zvednou, jen ty boje jsou až trochu moc fantasy. Snad upustí i od trapnýho lezení na rozhledny a bojování s templáři o blbý jabko, který nikoho už 8 dílů nezajímá a bude to mít čistě historický příběh, třeba i říznutej bájema.
    Už jsem chtěl skoro slavit, že se na animus a tu frašku okolo úplně vykákli, ale bohužel zase nic. Nechápu proč si tu ubohou sci-fi linku furt drží, když to stejně nikoho nebaví a nedělají čistě historický hry bez toho asasíno-templářskýho patosu, udělali by líp.
  • Inquisitor
    Sakra já nemám ani DX11, jsem ve skluzu :D
  • Kravicka
    PC je DX12 only *2*
  • Když jsme u těch řeckých bájí, tak v traileru je také Medusa.
  • trosku me zarazilo v gameplayi co jsem videl uz na netu kassandru titulovaly jako atenanku…

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit