Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nóó všude se o tom psalo až jsem si to nikde nepřečetl a tudíž nepodpořil. Vlasně jsem se o celé akci dozvěděl až v sobotu večer. Takže tady je vysvětlení proč ač jsem ve skupině jsem nehrál. Jo a celkově nehrál bych ani kdybych to věděl protože jsem nebyl doma *1*
    • Tiez som o tom nevedel. *3*
  • Masa-san
    Jednoduše tímto krokem ušetřili Valve peníze za pilotážní průzkum trhu a hráči vyčíslili počet skalních fandů sami a svým vlastním přičiněním a volným časem. Valve to má dobře vymyšlené *1*

A tento protest ve zkutečnosti nedokazuje sílu fandů, ale vlivnost zavedené značky hry. Povídejte mi o ironii... *2* *1*
  • life28
    Ja osobne, aj keď som brutálny fanúšik som nehral, lebo som nebol pri kompe, ale sledoval som to. Half Life 2 sa aj predtým hrávalo v číslach niekde okolo 3000, čo je na 8 rokov starú hru stále neuveriteľné a prekonáva tým drvivú väčšinu titulov na Steame. Aj nových.
  • Hrát HL2 Má vždycky smysl!
  • HL3 bude oznámen na konferenci SONY při představení nového Playstationu na E3. Možná se vám to nezdá reálné ale dočkejte času...
  • Amylee.Anderson
    Přihlášeno bylo 47k lidí... Hrálo z toho docela málo lidí... Ale alespoň jsme něco udělali, aby se o nás, co chtěj alespoň něco o dalšim HL, někdo dozvědět - a psalo se o tý akci všude. Ani nemusel nikdo hrát a už se vědělo. To, jestli to má smysl nebo ne, je jedno. Přístup "stejně to ničemu nebude" je na prd.
  • Mimochodem, ten "problém" s tím stárnoucím enginem by mohla vyřešit jedna věc. A to - vydání EP3. Vím že Valve pak sami přiznali že dělání pokračování ve formě epizod byl špatný krok, ale z hlediska problému s tím kdy přijít s novým enginem (a tedy ideálně i HL3) by to vyřešilo naprosto vše. Přijít dnes s HL3 multiplatformě by prostě s novým enginem nešlo-tudíž EP3 bych vydal na source engine a tím by Valve měla pokoj a mohla by klidně dál pracovat na HL3 a to uvést až ve správný moment (v době kdy už by byly konzole které by zvládly nový engine a jeho modernější "stavbu").
    A nebo možnost 2- udělat to tedy stejně jako u HL2- vydal HL3 nejdříve na pc a pak po čase na konzole.
    • jenže na Episode 3 už je pozdě - bylo už před 4 roky. Teď už jim nezbývá nic jinýho než HL3 a ten právě na novej engine. Orange Box by po těch letech asi byl už kapku moc :)
      • No, tak v tom případě právě doufám že hra přijde nejdříve na pc a pak až na další generace konzolí. Trochu se ale děsím toho že Valve prý Source chce používat ještě dlouho.
        • Vždyť Portal 2 nevybadal vůbec špatně! *10*
  • já jsem si během minulého týdne poctivě odehrál HL2+ všechny epizody (druhou dokončil před chvílí) a v sobotu v osm jej zapnul též. Valve jsou pitomci, že prostě nedokončili slibovaný počet epizod (stačilo udělat tu třetí na Borealis) a pak se teprve mohli uložit k ledu na dalších 10 let. Tohle je prostě nedodržení slova a i pokud začnou rovnou pracovat na HL3, zhoršiloto jejich pověst, jelikož Episode 3 prostě a jednoduše být měla a fans s ní počítali.

To, že hru hrálo v sobotu tak málo hráčů jen ukazuje, že fans asi tak žhaví po informacích nebudou, či jim nestojí ani za to hru instalovat/stahovat ze steamu atd.
    • ale zas, keby urobili borealis ako uvodnu cast HL3, vobec by to nebolo zle
  • Po pravdě, čekal jsem, že to bude větší. 11000+ lidí mně přišlo docela málo na to, kolik lidí o HL básní a je obecně fandy téhle série. Tohle teda zamrzlým ventilem nepohne. *7*
  • Half-life 3? vzdyt nevysli ani slibovane datadisky do half-life 2 a oni us chcou delat 3? No urcite by to chtelo lepsi engine nejaky ktery prekona us tak nejpopularnejsi Unreal Engine 3 ktery porad drzi krok s dobou.
    • Nejdřív si nastuduj jak to s Half Life 2 je a potom jsem piš *16*
      • Vždyť Unreal Engine je generickej hnus, všechno vypadá jak z plastu a bloom je tak přehnanej, že z toho pálí oči.
        • Jak pro koho, mě se třeba líbil.
          • Však on v některých hrách vypadá dobře, třeba Mass Effect 2, Borderlands, Batman: Arkham Asylum/City, Mirror's Edge a pár dalších. Všechny tyhle hry mají ale jedno společné - jsou neuvěřitelně statické. A pak je tu docela dost dalších nijak extra nevyčnívajících her (jsou si hodně podobné) a pak kvanta nic moc her (graficky).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit