Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele, nad HL3 jsem už hodněkrát přemýšlel i nad tím kdy by mělo vyjít. Já osobně hlavně doufám že přijde se zcela novým enginem - a proto doufám že hra vyjde až v době kdy už budou na trhu i nové generace konzolí protože pokud by mělo vyjít v dohledné době (třeba dejme tomu za rok) tak by ten engine nemohl být nový pokud by hra vycházela multiplatformně. Nebo by mohl být nový ale určitě by nemohl vydržet tak dlouho (Source engine u HL2 pomohlo to že původně vznikal čistě pro pc)
    • Kocy
      Fanoušci rozhodně nechtějí, aby hned vyšlo HL3... Chtějí pouze informaci, jestli se na tom skutečně pracují. Pokud by Valve doopravdy řeklo, že na HL3 pracuje, tak si myslím, že každý byl spokojen i kdyby to vyšlo za 5-7 let...
      • Ano, to souhlas-tak to je.. Nechtějí aby Valve ihned vydalo HL3 ale chtějí vědět alespoň něco. Třeba to že na tom pracují a že poběží (snad) na novém enginu.
    • A taky to, že měl v době vydání výbornou grafiku a běžel prakticky na každém počítači... Source je boží engine, ale stáří už začíná být znát.
      • Tak tak, a podívej, kdyby HL2 vznikalo multiplatformně tak by ten Source engine musel brát v potaz ještě PS2 a Xbox 1 (v době vydání HL2 na pc, konzole současné generce- PS3 a Xbox 360 ještě nebyly v prodeji, tuším) a jeho životnost by byla sotva poloviční.
  • O half life 3 zacnou mluvit az bude hotovej,to je muj nazor boji se totiz uniku dat, tak jak tomu bylo u hl2.hl3 pobezi samozrejme na novem enginu!!!a primarne pro PC az potom se budou delat porty na konzole jako PS4 a spol.
  • Inquisitor
    A čekal snad někdo něco jiného? Ve Valve se zase zasmáli a jedem dál:).
  • A o čem bude třetí díl ? .... Jednička byla skvělá , dvojka byla už jen dobrá , Epizoda 1 byla ... kaše .

Nejlíp udělají , pokud k radosti všech zůčastněných Gordona posadí do raketky a udělají klon Frontiera či Freelancera .... a hesky s FPS na planetách aby se nabažili i "PRo"gamingoví štváči .
    No a taky by mohli udělat pokračovatele Outastu s Gordonem v hlavní roli ..... proboha jen ne další natahovanou FPS : /
    • Hairy_Ass
      Dvojka byla jen dobrá? Tak to tedy nevím, co bylo v době jejího vydání na poli akčních her lepšího...
      • Já jsem si v době vydání užil stejně jak HL2 tak DooM3. Obě mě velice potěšily... ačkoli jsem Dooma hral s rozlišením 800x600 a střednímy detaily *1*.
        • Jenže Doom 3 neměl Gravity Gun! A Alix! *5*
    • Jednička byla skvěla, dvojka byla geniální, epizoda 1 byla už slabší, ale epizoda 2 něco nezapomenutelného... záleží na vkusu .) A o čem bude? Cesta s Alyx na sever, propojení se světem Portalu, je očividné a slibuje opět nezapomenutelnou FPS.
    • Jestli tomu dobře rozumím, tak z jedničky jsi hrál demo, z dovojky jsi viděl screeny, o Epizodě One jsi slyšel a že existuje dvojka, netušíš*7* *7*
  • Jelikoz se o teto akci pise na praktickym kazdem hernim webu, tak to smysl melo. Kazdopadne valve uz davno kasle na nejaky Half-Life, ti uz zijou ze Steamu.
    • zx_spektrum
      Pán chytrej nebo co? Valve má 260 zaměstnanců, na Steamu nedělá víc než 10-20 lidí, a ostatní dělají co, sedí u počítače a honí si ho jako ty? Ne... Ti dělaj hry. TF2 tým, Portal tým, Dota2 tým, a ano, zcela nepochybně i HL3 tým. To že nepotřebujou blejt informace do novin každý měsíc o tom jak se jim daří není vyloženě na škodu.
      • "To že nepotřebujou blejt informace do novin každý měsíc o tom jak se jim daří není vyloženě na škodu." Myslis kazdej rok, ze?

Proste doji jine serie, a HL pokud bude, tak za x let. Prioritou je pro ne Steam a ver nebo ne dela na nem sakra vic lidi nez 10 nebo 20.
        • kostejnesmrtelny
          Ááá, pán je insider! Odkdy makáš ve Valve?
          • Od te doby co tam dela kolega "zx_spektrum".
    • jindra.veliky
      jn ty prijdou s dalsim half life az zaroven s novym enginem a mto bude az prijdou na trh i novy konzole *15* a pak na novym enginu urcite udelaj i dalsi dily svych serii s trojkou v nazvu (l4d3 a portal 3 a tf3) *15* *2*
  • Já jsem se te akce zucastnil a vubec nelituji te pul hodinky co jsem Halfu venoval...
    Kdyz se clovek podiva na dnesni hry, tak je kazdemu jasne, ze to je konzoloidni shit, kterej se neda ani hrat... teda da.. pokud vam je 13 let a ke stesti vam staci drzet gamepad a drtit jedno tlacitko ke zblazneni... Osobne si myslim, ze tento rok neco malo o halfu uslysime, ale to bude na dalsi cca dva roky vse.. ale co uz.. nic nenadelame...
    • Umaroth
      Trollloolllooooo, Orange box je na konzolich...ttrolooollooo
      • na konzoli jsem vyrustal.. ale to byla jeste Sega mefa drive.. pak jsem chvilku mel ps1... a co jsem chtel presne rict je FAKT, ze konzole maji zasadni vyznam na tom, ze nevychazi dobry hry.. taky proc,. kdyz si to standardni konzument koupi.. ono je vlastne jedno, ze to vypada porad stejne ze jde o to same atd ze? Za doby PC gamingu platilo, ze kazda nova hra posunovala moznosti hrani/grafiky vis.. ted uz bohuzel ne... proc se asi tak prodava porad ps3, kdyz je zastaralej.. proc se na to porad vydavaji hry?? to je snad kazdemu jasne... a ty trollollo.. orange box byl pred tim pouze na pc.. ale jelikoz i Valve chce penize a vidi, ze kazej trouba co ma doma obstarozni playstation si koupi kdejakou "novou hru"... a jeste jedna vec.. proc nezverejnuje EA a podobne vysledky prodeje digitalni cestou??? Proc to svadi na piratstvi.. ikdyz to neni zase tak uplne pravda?? Proc?? na to snad nemusim ani odpovidat...
        • Přesně tak HL2 byl puvodně jen na PC tak mi vysvětli tu příšernou AI a možnost tu hru dohrát jednim tlačítkem.
        • Umaroth
          je vtipne jak vzdycky brecite, kdyz je nejaka super hra exkluzivne na konzole a druhy den rikate ze konzolove hry jsou low. Sám hraju na PC/x360 ale taková h*vna co ty bych z pusy nepustil.....Uncharted 3, GoW3 nebo Forza 4 snad vypadaji špatně?
    • Tys moc her na konzolích nehrál vid .
      Navíc HL 2 která byla dlouho pc only není žádná HC záležitost a dá se to dohrát s jednim prstem v nose a ještě při tom mužeš souložit .
      (Kde je ta perfektní AI z 1 dílu?:/ )
      • Koukám že fanboys se dneska činěj :D
        18 lidí a nikdo není schopnej napsat argument kterým by vyvrátil že HF2 nemá tupou AI .
        • těžko bude někdo reagovat na konzolistu se stížností ohledně obtížnosti :))
          • A to, že sem konzolista na to si přišel jak?
            Jen protože nejsem zaslepenej fanatickej pc hráč jako ostatní ?
            Btw hraju na konzoli i na PC . :)
  • Fail to podle me neni, jako jistej nárůst hráčů vidět je http://steamgraph.net/index.php?action=graph&appid=220 :-) Jestli se ted ve všedních dnech valve vyjádří nebo ne to už můžem ale jenom doufat ...
    A ikdyž nic jinyho tak jsem si dal aspon Zombie Chopper achievement (ravenholm gg only) :D
  • Taky jsem se o víkendu dal do Half-Life 2 a znovu se ujistil, že je to bezkonkurenčně nejlepší střílečka všech dob! I po 8 letech se od ní můžou ostatní učit! A pokud jde o Half-Life 3, tak není důvod si myslet, že nebude. Bude, jen si ve Valve dávají na čas, páč nepochybně chtějí, aby tu s námi Half-Life 3 byl dalších deset let.
    • vtipálku... to že je to kult neznamena, že je to dobrá hra
      • kostejnesmrtelny
        Stejně tak to, že se to nějakýmu Ryonovi nelíbí neznamená, že to dobrá hra není. Vtipálku.
      • Hairy_Ass
        Kultem se stávají oblíbené věci, a ty asi nejsou oblíbené, protože jsou špatné... *7*
        • twilight, cod...
        • napr. toxicky mstitel je totalna hovadina ale je to kultovy film
          • Já jsem o žádným kultu Half-Life 2 neřekl ani slovo, pouze to, že je to jedna z nejlepších, ne-li vůbec nejlepší střílečka, jaká kdy vyšla.
            • což série HL prostě je, nemá smysl si namlouvat nic jinýho. Inteligentní story, hororový momenty, perfektní akce, silnej scénář. Ostatní střílečky by se od věcí typu HL měly jen učit.
      • *7*
  • Ja nebyl vubec doma. To byla minulej tejden druha demonstrace ktere jsem se chtel ucastnit ale nepodarilo se...
  • mělo to smysl, pěkně si zahráli svoji oblíbenou hru :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit