Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spoléhat se před koupí pouze na zprostředkované a mnohdy zkreslené a neúplné informace od druhých je holý nerozum.
  • calwin
    ďakujem chalani za radu... už fungujem :)
  • Tim samozrejme zacinam. Treba u poosledniho Sim city me k odrazeni recenze stacila :o) ... takze jsem to nemusel pracne stahovat. A zrovna v tomhle pripade jsem si to koupit chtel.... kdyby to totalne nepo.... tim ze na tech mapach neni dost mista.
  • Jack1947
    Konzole ovsem nejsou take bez poskvrny, treba uz davno by nemuseli pouzivat tu starou a ohranou metodu s vlozenym DVD v mechanice. Jasny istalovat na HDD se da ale proc se ma sakra "overovat" i ted po letech furt. Dit prece by si ulevila vice bez vlozeneho disku a ne ze tam bude nebude hrabat atp... ale nakolik je to prijemne o tom si uz kazdy Rozumny clovek udela obrazek uz sam. Ochrany tam nejsou ? Proc tedy vychazeji a budou vychazet novejsi updaty a ti co maji novejsi firmware... moza ne online DRM ale orechove to taky neni.
  • Kozy
    Tak nekupuj hned a počkej na názory ostatních nebo recenze.
  • Ghost47
    Zvyšuje, pokud je hra dobrá - ale je pravda, že pokud není, je lepší ty peníze místo do dema vrazit do reklamy. Čím víc kopií se stihne prodat, než lidem dojde, že si koupili naleštěnej prd, tím (pro vydavatele) líp...
  • To jsem mel presne na mysl.... a ano obhajuju si tom svoje pirateni. Ale jen castecne, mnohe hry stahnu jen tak, na piratskou ferovku :oD
  • jejdásek - Já už ji pochopil, ale na konzolích je bohužel příliš podřadný herní zážitek. Škoda že se nespokojím s průměrem a mám vysoké standardy, pak bych možná mohl být na konzolích spokojený jako ty.
  • takže máme slepě věřit sladkým slibům vydavatelů slintajících před vydáním nad pár vydanýma obrázkama prohnanýma přes photoshop a za naše těžce vydělané peníze kupovat zajíce v pytli? A co když po koupi nejsem s produktem spokojen ? Například když nesplňuje co sliboval nebo je to rozbitý a nefunguje jak má? Vrátí nám někdo bez řečí peníze?
  • Na té ochraně není nic dokonalého, je to jen o závodě crackerů v tom, kdo vydá první crack a tudíš značně zfušovaném otestování, podobné problémy dělala třeba Fifa(nevím, některé ročníky, netuším, jestli to pokračuje stále, nebo snad i Fifa nebo Football Manager), kde Vás po roce na cracknuté verzi automaticky vyrazili, i když se Vám dařilo splnit úkoly pro sezónu. Jenže informace o tom se po pár dnech rozletěly internetem, následovaly opravené verze cracků, které samozřejmě vše řádně odstranili. Jediné opravdu hodně odolné ochrany jsou ty, kde musí být hry online a části hry se provádí na serverech autorů. Což ovšem je urážka uživatelů, co chtějí hrát offline singleplayer. Viz. Diablo 3... A i přesto piráti aktivně pracují na systémech, kdy např. se při instalaci pirátské hry nainstaluje software s nakonfigurovaným falešným serverem a hra se oklame připojením na tento falešný server místo skutečného v internetu. Ale studovat pohyb dat u podobných věcí je složitější, pokud to není ve stylu posledního SimCity, kde je celá online ochrana jeden velký blud a všechny data jsou nainstalované se hrou, k serverům se to připojuje jen kvůli kontrole, ne k provádění výpočtů či získávání programových dat...
  • Že demo nezvyšuje prodeje, to je stejný blábol, jako že pirátství nebo bazarový přeprodej je nesnižuje. Bez urážky.
  • To je jedna z mnoha vymluv piratu. Vydani dema s sebou nese naklady, demo zpravidla neukazuje hru v konecne kvalite a hlavne, jeho existence nezvysuje prodeje.
  • Osobně si některé hry kupuju. Kupuju ale jen ty, u kterých vím že mě budou bavit. A to je ten problém. Dneska, u velkýh her, prakticky neexistují dema. Takže když si tu hru, která mě zajímá, chci vyzkoušet. MUSIM sehnat opirátěnou verzi. Pak se teprv můžu rozhodnout platit nebo ne. Ale ta šance že bych platil je o hodně menší.
  • smejki
    Steam, Origin a Bnet jsou momentálně terčem DDoS útoku
  • souhlas, jenže pirátská scéna se taky vyvíjí, dnes prostě den po offiko releasu napises jmeno hry do google a zato TPB, vyjede ti 5 torrentů, vyberes nějakej od prověřenýho člověka (tzn se proste kouknes esi u torrentu je lebka a jakou ma barvu) a do par minut stahuješ full speed.

Nemluvě o tom, že takovej AC4 byl na TPB asi měsíc před vydáním včetně všech DLC, stejně funkční jako následná offiko verze.

Už to prostě neni hledání v jungli zavirovanýho netu a torrent co ti dá 50kb/s, stačí napsat za cokoli TPB a stahuješ funkční verzi do 2 minut.

Timto samo pirácení nijak nepodporuju, jen říkám jak to ted je.
  • Pochopi vyhodu konzoli bez online drm.
  • protože pokud by ta ochrana byla na více hrách,tak by se na to zaměřily,a fade by padla jako Starforce,Ono kvuli 1 hře se warezové skupiny nebudou stresovat
  • Vzhledem k tomu, ze momentalne Steam opet nefunguje (potreti za posledni mesic), tak nevim, co bude ta masa delat, az jim to klekne uplne.
  • Samozřejmě. Začínal jsem na Amize, na Atari. A GoG nabízí PC hry, které vyšly o něco později. Nic to nemění na tom, že staré hry pro mne nemají ani tu minimální cenu.
  • tebe tu fakt nemá někdo rád, ale máš recht, jestli ročně vyjde jedna kvalitní hra, má cenu si možná tuto hru koupit, jinak vychází různé paskvily schovávající se za značku a hry dohratelné se vším všude za den dva....některé dokonce dokáží svou cenou urazit zákazníka, dycky radši budu pirátit než cpát peníze do molochů za jejich uhnané vydání nedodělané hry a pak jen "sry voe, ale hele víš co tady máš ještě pět DLC každé po deseti eurech nechceš? nech bejt, koupí si to někdo jiný"....ne děkuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit