Přejít na výpis diskuzí
Protipirátská ochrana je šílenství, tvrdí šéf GoG
2.1.2014 | Ladislav Loukota
144 příspěvků
-
Už by jako na GOG mohli dát Dungeon Mastera 3. Není pořádně k sehnání. *1*
-
Jo, taky jsem neco podobneho slysel... ze bych tomu tedy veril to se moc rict neda. (minimalne to pusobi vtipne).
-
Jasně. Taky mám rád hry co mají hloubku. Ale přistihl jsem se u toho, že když mám rakových her třeba 20, takže jdu hodně do šíře a na ty hloubky se ani nedostane. Což je ale můj problém. Ne vážně, v posledních letech pořádně smažím tak 2 hry ročně. Poslední velký, ale jako opravdu velký zásmažky co si tak vybavuju bylo u mne F:NV, Deus Ex HR, Skyrim, Rayman.
-
To si pamatuju, ze mel snad uz Flashpoint, ale vzdycky me zajimalo, jak to dokazal. To byl nejaky nedokonaly crack a hra poznala modifikaci ve svych souborech?
-
vtipna byla u nakyho toho ceskyho hack&slash numen nebo jak, kde ses prej v naky casti morfoval na pavouka, a s piratskou verzi uz se pak clovek nemoh morfnout zpatky *5*
-
koupit "velkou" hru typu Witcher 2, Bioshock Infinite nebo novej Tomb Raider řekněme za osm stovek na naše pro mě není problém, protože to je prostě epická zábava na dlouhou dobu (a klidně i na znovuzahrání) - s většinou indie jednohubek je to samozřejmě jinak, tam je cena okolo 200 pro mě víceméně max, i když třeba nabídnou delší herní dobu...
-
žádná z těch her, co jsi uvedl, na GOGu není, takže tys taky upirátil :)
-
Steam ma na jedne strane komfort, na druhe i o 1/3 vyssi ceny nez kamenne obchody a neprijemnou DRM (krome potreby steamu a online aktivace tam muzou byt i silenosti typu GFWL a podobne). Dokud tohle nezmeni, budu kupovat veci pouze ve sleve a pokud to pujde tak i jinde. GOG je uplne jina liga.
-
Ja to mam obracene - spotrebni rychlokvasky nekupuju, naopak kupuju hry co maji vysokou znovuhratelnost ala Arma,DCS,Anno,Europa Universalis,Minecraft,Wargame,atd. Zkratka hry,ke kterym se clovek muze znovu vracet a stale je co hrat. Treba zrovna ten Mass Effect neni uplne spatny,to je fakt,tento typ her mi prijde spis jako interaktivni film - jakmile ten pribeh jednou projdes tak uz neni co hrat.
-
Omlouvám se, špatně jsem si to přečetl :)
-
Přesně tak. Často se stane, že se s někým na 5ti filmech shodnete a šestý film jeden z vás miluje a druhý nenávidí ;o) Náhodou lidská rozmanitost je krásná ;o)
-
To je celkem jedno. Hry ktere k chodu potrebuji steam se daji stejne bez problemu upiratit. Steam proste poskytuje sluzbu a doufa, ze cena za to pohodli je pro ty lidi vyhodnejsi nez pripadne trapeni s piratenim.
-
Nejlepší ochranu (když už musí být) mi přišla u Army, kdy pirátská verze začala dělat po chvíli hraní psí kusy (ale často nenápadně) nicméně vedla k tomu, že to bylo extrémě těžké až nedohratelné, zatímco s orig. diskem vše normální. Na vyzkoušení fajn a pak jsem pořídil orig. A takhle by to mělo fungovat, jenže realita u většiny her je taková, že pirátská verze je bez online prudících věcí nebo nutnosti mít cd/dvd neustále s sebou a když chci koupit orig. tak stačí krátký výpadek netu a můžu jet misi znovu nebo bez internetu ani nespustím, případně vláčím navíc futrál dvd.
Beru nějaký trolling u pirátské verze, kterou napřed zkusím, abych nekupoval zajíce v pytly - otestoval jak mi to pojede na HW a pak se rozhodl koupit a už nebyl otravován. -
tak do steamu jsem investoval diky humble a slev akcim jen zlomek penez nez bych kupoval v obchode pred steamem a urcite bych si za tech par slupek nekoupil 200 titulu takze me tam ta ochrana nevadi a i kdyby se steam ted vypnul nemam v tom velke penize. GoG je fajn diky zaloze her a pocitu jistoty ze si neco zahraju kdyz steam padne. Navic je fajn podporit hru kdyz jste si ji pred X lety piratili.. rad jim zaplatim hru za rozumny peniz proc ne.. Stejne je to s filmy.. nejsem ochotny davat 700 za dvd ktere uz ma jen 1/3 zivotnost a je v hnusne krabicce ale za nove BR ktere bylo pred rokem vylisovano a poskytne mi nejen kvalitni fyz. stranku ale take filmovou, rad zaplatim. Hold kdyz chteli 1900 za hru v dobe kdy to byl velkej peniz tak at se nedivi velke mire pirateni, dnes kdy pecka par tydnu po vypusteni stoji treba 6eur je to uz jina pisnicka
-
Jedny z nejlepších her podle filmů! (Přestože byly spíš podle knih, ale vycházely v návaznosti na filmy...)
-
konzole neomezeny, steam omezujici, bla bla, next please
-
Ja nevim a to je u vsech her ? To DRM. *7*
-
Nektere jedince neomezoval ani komunismus, to ale neznamena, ze nebyl omezujici.
-
Tj jenže Steam má ochranu právě steam.
-
Ano, vetsina z tech necelych 8 M uzivatelu steamu si evidentne nemysli, ze online drm je silenost a nevadi jim to.