Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady nekdo vyhlasil soutez o co nejhloupejsi reakci na muj prispevek? :-)

Je zabavne pozorovat nastvane reakce jednodussich lidi, kteri konecne pochopili, ze jedna zboznovana ikona cd projekt utoci na jinou zboznovanou ikonu, valve. A ze souhlasem s jednou plivou na tu druhou. Vsadim se, ze porad nechapes podstatu veci. Vysvetlim ti to. GOG by rad distribuoval i nove hry, ale zaklada si na tom, ze distribuuje jen drm free hry. A ma problem s tim, ze cim dal vic novych her jsou zavysle na drm steam, ktere tak na gogu distribuovat nemohou. A proto kritizuji drm a oznacuji ho (vcetne steamu) za silenost. Je to predevsim apel na vydavatele, aby nedelali hry zavisle na steamu a dalsich drm.
  • Nesrívnavam, rec je o omezovani, moulo a o tom, ze i kdyz nekomu omezeni nevadi, porad to je omezeni. Ale je mi jasne, ze pro debila jako ty je to uz prilis slozite na pochopeni. Nebo ty ses jeden z tech neschopnych hajzliku, kteri basni o tím, jak za komancu bylo krasne? Jo, to by na tebe docela sedelo.
  • Proc ja, ja tu netvrdim, ze je drm silenost, jen oponujá nazoru, ze je to silenost poukazanim na uspesne online drm steam. Omezovat by te mohlo napriklad zavislostá na treti strane, ktera te ma pod dozorem.
  • Ne, to je u her zavislych na steamu.
  • Jack1947
    Ja vim teda o jednom Easter eggu za dob STARFORCE (ne) slavne mimochodem ...Pain in the ass a celkem velky, kdy opravdu dostala svemu slibu a defakto zk*rvila celou DVD mechaniku. ( jasny vypojovanym) Tomu rikam zcela neadekvatni ochrana, lepsi je tyhle nove nez tyhle srajdy z minulosti ( trocha tev zavanejici nostalgie - kdyz jsme u tech ochran).
  • Se v nich vyznáš, co?
  • Veskoslav
    Ty vážně ve své debilitě srovnáváš komunismus a Steam? Větší debill než jsem očekával. Ještě nám popiš, jak nová generace konzolí je příliš výkonná a je to definitivně na Bohnice;)
  • calwin
    záleží od toho aké kamenné obchody porovnávaš... na miestne pomery je steam bezkonkurenčný aj keď má svoje muchy
  • ta ochrana sa vola myslimze Fade, tiez uz som viackrat rozmyslal, preco tu ochranu nepouzivaju aj ostatne firmy...ved je to defact odokonala ochrana a nerobi problemy platiacim hracom...narozdiel od roznyhc sprostosti typu aktivacie,nonstop online pripojenia a ja nvm co este
  • calwin
    netuším ako to fungovalo ale je to pravda... počul som prípady kedy hra mala tak nepresnú mušku že sa nedala hrať...
  • vypada jak duhovej
  • Mart9
    Tady nejde o žádný vztah k penězům. Prostě si začneš vydělávat, víš, že máš příjem a můžeš si leccos koupit. Student většinou příjem nemá, tak si hry stahuje. Okamžik, kdy si člověk začne vydělávat peníze, je ten zlom.
  • to ze maji hry na steamu potrebu aktivace pres gfwl neni vina na strane steamu. steam je zde pouze jako prodavajici, a kdyby chtel ze hry drm odstranit, urcite by tvrde narazili. to je to same, jakoby sis koupil hru v kamennem obchode a pak nadaval na to, ze hra po tobe chce prave nejakou tu aktivaci.
  • Rambourgu, přestože to teď nečteš a ani číst nebudeš, nezbývá, než z hlavy smeknout ten imaginární kloubouk a hluboce, opravdu hluboce se uklonit.
    Když jsou zkrátka a dobře koule tam, kde mají být, vždy to potěší.
    A přitom často stačí jen tak málo, zdravý selský rozum.
    Bravo!
  • Kr.Pa
    Ten mezník 18 let byl příklad, já třeba pirátím velké hry. Kupuji si vždy české hry, nebo když je cena do 10€/dollarů.
    Většinou si po zahrání pirátské verze (pokud mě hra zaujala) koupít originálku (i když většinou čekám, až bude někde akční cena).
    Jde hlavně o to, že když si udělá člověk vztah k penězům (a nežije dojmem, že je může zcela volně a neustále tahat z rodičů) a žačne si i nějakým způsobem vydělávat, tak se v něm něco zlomí a začne hry i kupovat.
    Ja jsem měl před 5 lety jen asi 10 originálek, teď jich mám 50.
  • Ja to koupil za 5dolaru na amazonu.
    Kompletni CC 17her a bonusy *4*
  • Jak v singlu, to nevím (ale slyšel jsem o tom též), nicméně když jsem se svojí originálkou (teď nevím jestli z Levelu nebo ten kombo pack s Resistance z JRC) založil síťovou hru, tak to kámoše vždycky tak po 20 minutách vyhodilo ze hry a do chatu zahlásilo: "Originální hry se nevytrácejí" :)
  • U army II to fungovalo, párkrát to ze mě udělalo ptáka (jako v OP:F když v mutli natáhnete brka) no a pak téměř v úvodní misi bylo město (které dle návodu mělo mít minimální pěchotní osádku a vy jasnou převahu + spojence s APC) prošpikované BVP a hromadou vojáků. V orig už jsem narazil asi na 5 možná 6 chudáků. Ale je fakt, že mi to zprvu ani moc divné prve nepřišlo, ty BVP, jelikož jsem radši vždy připraven na každou situaci, tak jsem hned v první ulici sebral sestřelenému vojákovi RPG a nějaká BVP trefit na pár desítek metrů nebyl problém.

Někde jsem četl, že ochrana funguje tak, že DVD je prý nějak úmyslně poškrábané (výrobně) a ochrana hry toto poškrábání detekuje. Pokud se udělá kopie DVD, tak jednak nebude poškrábané, navíc to poškrábání eliminuje už kopírovací program drobnými opravami "chybných" částí. Údajně na to vyšel nějaký speciální obraz DVD, který se měl vložit do emolované fyzické mechaniky, nicméně nevím o tom, že by to fungovalo.
  • Keyz
    Jo, jen to není bez DMR jak se píše. Přenos her a pod je tam stále komplikovaný a špatný přepočet cen tomu dává korunu.
  • nj taky bych si rad zakricel MON FUL IR do mikrofonu :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit