Přejít na výpis diskuzí
Protipirátská ochrana Serious Sama 3 vás zabije
7.12.2011 | Aleš Smutný
412 příspěvků
-
A takhle má vypadat ochrana. Hra se prostě nedá dohrát (samozřejmě to nevydrželo) a legální vlastník si nezasyflí systém hegešěm. A lolec, ty si zajdi občas mezi lidi. Působí to dobře na psychiku
-
-
jj pekna ochrana, uvitam takove "vtipne" ochrany, i bohemia interactive ma neco "v podobnem stylu", mnohem lepsi nez strasak jako STARFORCE, jeste ted se z toho noci budim hruzou :D
-
-
Já si to za pět kilo předobjednal a teď se vám pirátům hlasitě směju! *1* *1* *1*
-
-
Ja se usmivam kdyz si nekdo mysli ze pirati neco nemuzou hrat, ale nemyslim to ve zlym
-
a to proc? pochlub se? :P
-
-
Diskuze se už hodně zamotala a provázala.
Jen bych ale dodal určitý závěr ke svému příspěvku, který najdete na druhé stránce od konce.
Než jsem ho napsal, tak tu bylo spoustu komentářů jak jsou piráti zlí a jak by měli umřít a podobný žvásty. To je prostá zaslepenost. Nic není černobílé. A to jsem chtěl, aby si lidi uvědomili. Proto jsem napsal svůj příspěvek. Aby si lidi uvědomili, že existují i legitimní důvody ke stahovaní her.
Kolega Dethklok a další pak poznamenali, že většina pirátů si hru po vyzkoušení nekoupí atd. atd., prostě že jsou ten špatný typ pirátů. Ano, to je pravda. většina pirátů jsou špatní. V ČR asi obrovská většina.
Ale to nic nemění na faktu, že je tu i oprávněné stahování her v případech jak jsem popsal. A to jsem chtěl, aby si někteří uvědomili. Že není potřeba vidět všechno černobíle. Takový svět není, tak ho takový nedělejme.
Protože spoustu příspěvku tu zavání jen tím, že dotyční chcou vystavit na odiv, že oni prostě nikdy nic nestáhni... jako by to byla obrovská cnost a oni lepší lidi. K tomu se zase trefně vyjádřila Amylee. To je vše. Pokud někdo stále chce vidět černobíle, tak je to jeho problém. -
-
Presne tak warez neni vubec spatny a kazdy si nekdy neco stahne je pak ale fer a moralni ze pokud se mu dana hra tak libila ze ji dohral tak za ni zaplatit. Aspon v nejake sleve. :)
-
-
Příběh ze života: Jdete po Masarykově nádraží a vidíte stánek s hot dogy. Přijdete k němu a vidíte opravdu nádherný hotdog. Epesní párek, kterej vypadá jako kdyby byl opravdu z masa, křupavej rohlíček, až byste nevěřili, že mužete mít takouvhle chuť na jeden hotdog. Prodavač vyvolává jakou má užasnou kvalitu ingrediencí, jak úžasně ten hotdog vypadá atd. atd. Pár lidí kolem, kterejm stánakř podstrčil stovku, papaj hotdogy a nemužou si je vynachválit. Tak si ho koupíte a běda, nejenom že je párek plnej brouků a sra.ček, ale co víc, prodáva se ochranou, díky které si můžete kousnout jen jednou za 5 minut. Co v reálném životě uděláte?
SAMOZŘEJMĚ že stánkař nebude nabízet malé kousky svých hotdodgů pro ochutnání, protože ví, že jak vypadají uvnitř! Chce prostě jen vyrejžovat co nejvíc peněz.
A teď si představte, že za stánkařem stojí bezdomovec černém kabátě, s obličejem plným boláků a rukama s dnou, má dřevěnou nohu, na rameni papouška a na hlavě pirátský klobouk. Každý kdo kolem něj jde na něj plivne, kopne do něj a nadává mu do zlodějů a spodiny. K tomuto muži přijdete a on vám při smluveném gestu dá hotdog zdarma, bez ochrany. Ovšem stejně shnilý jako ten za peníze a tak si budete myslet, že jste vyzráli nad opravdovým zlodějem. Stánikař si toho všimne a začne vám spílat do sviní, zlodějů atd. Najme si policii a bůh ví co ještě, jen aby vám zabránil v braní jeho hot dogu zdarma.
A teď druhá situace: Jdete kolem obdobného stánku, jen stánkař nabízí kousky svých hotdogů k ochutnání, vezmete si jeden a pochopíte, že je to ten nejlepší hotdog který jste kdy jedli. Letmo se podíváte za stánkaře, kde furt stojí bezdomovec v černém kabátě, vidíte jeho špinavé ruce, kterýma ohmatává hotdogy a vy víte, že jakmile si jej od něj vezmete zadarmo, tak okradete toho nejlepšího kuchaře hotdogů v celé ČR. Ano, stejně si někdo půjde vzít hot dog zdarma, ale určitě si více lidí tento hot dog koupí. A i když si ten hotdog zdarma vemete, stánkař se na vás otoči, smutně, ale s pochopením se usměje, protože ví, že i když jste mu za jeho hotdog nezaplatili, stejně někdo jeho KVALITNÍ práci ocení a ví, že si budete také myslet, že je ten hotdodg nejlepší na světě a to ho zahřeje u srdce víc než vaše peníze.
Otázka: poznáte který stánkař byl UBISOFT, EA atd. a který byl CDProjekt? Přeberte si to jak chcete.... *8* -
-
a poznáte, kdo je demagog? :)
-
-
Ubisoft :-)
-
-
-
PO novom to mate VSECI pirati novym crackom stale s chybami, v piatej misii sa vam zacne tocit obrazovka , hmm aspon viem co chcem na vianoce, dobre robia aj tym skoprionom aj chorymi crackmi, aspon mam 100 chuti si hru kupit
-
Téměř všichni tu debatujete jestli stahovat nebo kupovat, ale nejlepší je stahovat, ale i kupovat. Tak to dělám já. Spíše sice převažuje to stahování, ale když vyjde nějaká povedená hra a jsou penízky, tak koupím. Kupuji spíše hry, které jsou hodně znovuhratelné (aby to jen neleželo v poličce), protože většinu her co stáhnu, projdu a stáhnu si zas jinou.
-
Nevěřím, že to bude fungovat.
-
Lidičky, prosím vás, přestatnte to řešit. Bylo to tak, je to tak a bude to tak, že vždy budou existovat obě strany (piráti i legální majitelé), ale stejně se nikdy nedohodnou, tak proč si pořád musíme chodit do cesty, nadávat si a hádat se když nic nevyřešíme a čas můžeme využít lépe? Někdo si holt stahuje a někdo kupuje. Co je mi do toho, že si Standa Němec koupil novou hru za 890 kč a co je mi do toho, že si Pavel Dobrák stáhl hru z warezu? Nic. Tak už toho necháme ne? Jsme snad normální lidé a né pitomci co se tu budou dohadovat donekonečna, znovu a znovu.
-
Celkem zajímavý nápad... Jak ale ta hra pozná, že se jedná o pirátskou verzi a má vypustiti tu potvoru...? - předpokládám, že online to nikdo hrát nebude..
Stejně hned bude další crack na odstranění té potvory -
-
Tak to asi pozná, když se někdo šťouchá v .exe nebo .dll-kách.
-
Už je.
-
-
Sorry, ale s poctivostí v česku pojdeš...A klidně si prskejte vy hrdinní moralisté....Nejlepší by bylo, kdyby se staral každý sám o sebe...Aloha