Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaliuz18
    jejda liďi uz to tolko nerieste proste sa tym aj tak nic nedosiahne, v hernom hracskom priemysle to bude stale pol na pol, polka z vas z ceska si hru kupi a polka stiahne, aj ked je teraz moderne stahovat ,je to normalna vec a cim som starsi tym by som si hry viac kupoval lebo v niektorej hre vidim viac ako len strielanie, su tam emocie, pribeh, filmovost, skvely herecky vykon,dabing ako keby sme pozerali film a pritom ho hrali, preto si take hry absolutne kupujem, a ostatne hopsačky a behacky stahujem a viac to neriesim :) neviem co vam to setkym tak trha zili ked niekto povie warez :D
  • Problém vidím v těchto věcech: Zaplatím za hru 1399 (CoD MF 3) a herní doba je 6 hodin na nejtěžší úroveň, obsah hry je recyklovatelný, nepřináší nic nového. Vývoj nového designu nestál ani korunu. "Pouze" příběh, návrh map a bojišť. Tudíž s takovou cenou si to koupí 1 z 10 a těch 9 si to vesele stáhne. Kdyby ale cena byla dejme tomu 700-800, tak si to podle mně koupí už 4-5 lidí z 10 a to už je podstatný rozdíl. Dalším problém je, že hry zdegenerovaly. Inteligenci musíte používat u málokteré hry. Nepočítáme-li RPG (i ty pomalu degenerují, když nám šipka ukazuje kudy jít a co dělat) či poslední Deus Ex. Naopak takový SS 3 se vydal cenově výhodnější politikou, za kterou nabídne to, co píš nenucenou, vraždící zábava, tudíž dle mého názoru 800 není moc za takovou to hru. Naopak třeba za SC 2 jsem "vyhodil" 1199, ale přesto bych zaplatil i 1500 a nejsem sám. Hra kromě dlouhé a zajímavé kampaně nabízí takřka neomezený multiplayer, který nabízí nejenom souboje hráčů+hráčům, ale i minihry a další, které jsou vytvořeny studii či hráči. Za ty peníze luxus. U takového Skyrimu jsem už ale na vážkách, protože jiné RPG Zaklínač 2 stojí cca 799 a je v luxusním balení, což se o Skyrimu za tu cenu říct nedá. A co jsem tím vlastně chtěl říct? Jestliže studia produkují neskutečné sračky, které jsou drahé, nenabízejí nic nového, nepřináší bonusové věci a oproti neplatícím je plátící i omezován (takový Stalker CoP a jeho registrace pouze na jeden pc, proto mám na druhém originál+crack, ale zase nemůžu hrát po netu) je důsledkem pirátství. Lidé si rádi připlatí za kvalitu, důkazem budiž DA, Starcraft 2, Zaklínač 2, původní Stalker Schadow of Chernobyl. Tam nelituji peněz investovaných, ale ať se páni prodejce nezlobí, ale zahru, co dojedu na nevyšší úroveň za 5 hodin vyhodin 1400, to si raději za 199 koupím celou edici MOH a tu mám na 50 hodin. A o tom to je, dělejte kvalitní tituli a lidé budou stahovat, ale zároveň i kupovat, protože pokud zjistí, že když zaplatí, tak mají více než ti, co neplatí a stahují, bude to pro ně výhodnější. V tuto chvíli je to ale spíše přesně naopak.
    • Harshday
      Víš co je na tom nejlepší? Že už teď seženeš CoD MF3 na PC za 800 a méně. A stejně si to nikdo nekoupí. Hry nejsou zas tak drahé když si člověk chvilinku počká. *3*
      • Hm... tak to já si CoD ani nekoupím, ale ani nestáhnu... *4*. Souhlasím s Veskoslavem... jen je problém spíš v lidech... lidi jsou přirození zloději už od přírody. (hru si nestáhnu, ale film sem tam ano? Není to divné? *3*)
        • Harshday
          Já si ho také nekoupím, neláká mě to. Jinak ano, lidé jsou přirození zloději, ale nesmí se to přehánět, znám lidi, kteří nejsou chudí, ale neobětujou ani 300 i přesto, že u her tráví většinu svého volného času.
  • Mě by hlavně zajímalo jestli taky vyvojáři nebo nekdo z nich to obnoví a toho teplého scorpiona daj nekam protože tyhle hry jsem fanoušek a když sem zjistil tohle tak sem malem spad ze švestky opravdu me naštvali a jestl ise to neopraví tak skočili.
    • Kdo nedokáže ani toho škorpiona odstranit pomocí racku, když už má stáhnutou hru, nechť vypne raději počítač, v tvém připadě se vrátí do 4. třídy ZŠ, protože tam se učí pochopení psaného textu.
      • Tvl já ti peču na 4 třídu. já tu hru stáhnul 2 krát zkoušel jsem jaký koliv cracky ani jeden nešel všechno bylo na nic. tak mi porat te když to umíte teda zneškodnit toho škorpiona ??když jste tak chytrý týpci . takovýhle problém sem zatim z žádnou hrou neměl a nevim proč zrovna tahle no co dodat jsou to magoři že jo :-DDDD vždycky mi to hodilo chybu a nebo 5 minut hraní a šmitec. tak porat te a uvidíme jaký jste borci
    • omg...četl jsi to vůbec?
      • stratego
        jasny troll, co resis? :D
  • zabili .... *3*
  • Můj názor na pirátství (u PC): Podle mě to není až takový problém, jinak už by by byla mrtvá polovina vývojářské společnosti. Děti, teenageři a ti co si to nemůžou koupit, tak at si to klidně stáhnou (sice je to trošku nehezké, ale nikomu tím zásadně neublíží) a omlouvám zvláště děti a teen protože nemají finance na hry. Sem tam jim určitě něco koupí rodiče, ale znáte děti, musí mít všechno *4* , takže tam je warez užitečný, většinou z toho vyrostou a začnou normálně platit, tedy hned jak začnou nějak dobře vydělávat. Jinak ten kdo má peníze a radši si to stáhne je skutečně zloděj, k tomu není co víc dodat...

Jen se tu prosím přestante hádat dámy a pánové. Myslím že ani do zítřejšího večera se nijak nedohodnete, takže je čas to zavřít... ne? *3*
    • Ucit krast deti je zlo, je to velmi nemravne.
      • Krást je zlo, ale co je to krádež, když jsme už při koupi okrádáni a kupujeme nedodělky jako je třeba Rage(vezmu-li tvou logiku a aplikuji ho na tento nesmyslný výraz)
      • Kdybych chtěl děti učit krást, tak bych napsal tohle: "Rodiče, musíte dětem pořád připomínat, že když něco chtěj můžou to mít zadarmo! Musíte jim ukázat jak krást rohlíky v obchodě, jak stahovat hry a jak vysávat bankovní konta!" kdežto já psal pouze to, že pokud dítě hraje hry, tak pokud nemá finance, je stažení hry celkem omluvitelné.

Já chápu, že jsi přímo zaujatý proti všem co si někdy přivlastnili třeba jen žvýkačky v obchodě když jim bylo 5 let a chtěl bys je za to povraždit, ale nejdřív by sis měl přečíst všechny své komentáře v této diskusi a pak se zamyslet nad tím co děláš špatně ty a né jiní... (bez urážky) *4*
        • Bez urazky, jestli chapes, ze nekdo chce vrazdit deti za kradez zvykacky, tak jsi blb a primitiv, s kterym diskuse nema smysl. Diteti ktere si chce z obchodu neco jen tak odnest (a s tim se setka kazdy rodic, protoze deti tohle vsechno opravdu nechapou) je potreba vysvetlit, ze tohle se nedela a proc a nedovolit jim to. A to same se tyka piratstvi her. Rodice ktere sve deti nechaji krast jsou spatni rodice.
          • Asi jsem to měl napsat trochu jinak: "Já chápu, že nejsi úplně psychicky zdravý, takže jsi přímo zaujatý proti všem co si někdy přivlastnili třeba jen žvýkačky v obchodě když jim bylo 5 let a chtěl bys je za to povraždit, ale nejdřív by sis měl...

Chápu spíše to, že každý člověk nemá zdravou mysl. Nechápu jak by mohl někdo chtít někoho usmrtit za krádež žvýkaček nebo stažení hry... *7* A mimochodem jsem nemluvil přímo o dětech, ale prostě obecně o lidech (v 5 letech si přivlastnil žvýkačku - to mohlo být i před 20 lety).
          • Jazz
            *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • Asharak
        Stejně jako neučit děti pořádně číst, psát a počítat, pak mají problémy kterých se většinou hůř zbavují *7* Jo, i u mě to trochu platí *3* (neber to hned jako urážku pls)
        • Kinet1c
          ja osobne neberiem ani jeden komentar, mozno to tak vyznie, a ked si myslel moj pravopis, to ma tak netrapi, i tak vynechavam, ciarky bodky (hacky, tecky) skratka, a ked si myslel to co som napisal, na reakciu toho lol a, tak to som prave myslel tak ako som pisal, deti ucit netreba, oni dokazu prist na veci aj same, tzn nebude expert, ale priznajme si k stahovaniu cez torrent ci len tak (rapidshare, czshare ci pod) nie je velka veda
          • Je ty jsi fakt dite, kdyz ani nechapes, co znamena ucit dite krast. Nejde o uceni pohybovat se na rapidshare, ale zanedbat moralni vychovu.
      • Kinet1c
        kto hovoril tu o uceni deti kradnut, ty si toto pochopil ztoho textu ??, asi nevies citat, ucit deti nieco take je nemravne, ale daj teraz 10rocnemu pocitac a vyhackuje ti oci, nepotrebujes deti ucit nicomu, oni pridu na to aj samy ako na vec neboj sa
        • Jako rodic jsi zodpovedny za vychovu deti, takze kdyz je nechas zvlcit, je to stale zpusob vychovy, za ktery stale neses zodpovednost .
  • Kinet1c
    moj nazor je ten, ze tu medzi nami nikto nie je svaty, ani ten kto tvrdi, ze je, kazdy aj doteraz si tu ci onu hru stiahne, pri najlepsom len preto aby si ju skusil, ja stahujem priznavam sa aby som si ju zahral aj skusil zaroven, ci to ma zmysel kupovat, pretoze nie som bohaty vyberam si a stiahnute veci (ci verite alebo nie tak ich mazem), co tvrdi Bvv21, ze ked clovek na hru nema, si ju jednoducho aj ked tam daju akukolvek ochranu hru nekupi, radsej si ju stiahne, nie preto ze nechce platit, ale preto ze nema s coho, ano taky clovek by nemal teda hrat, ale potom ty ludia co zadarmo davaju na net hry ,ktore si vies stiahnut, tak preco by to neurobil, nie "nas" ich treba zrusit a nadavat do nas, ale podla mna tych, ktory tie hry davaju na web, ty su ludia co prispievaju tomu aby sa hry aj takto sirily, keby nebolo ich, hral by som nieco, asi nie, nieco starsie mozno a mozno by som nehral vobec, tzn auto si tazko stiahnes z netu a budes na nom jazdit, podla mna keby to slo auto ma kazdy, tak isto bankovy ucet asi dost tazko vybielis niekomu, ked sa do toho nevyznas, ale na stiahnutie hry, netreba velky um, treba len dobry net, ktory sa uz da poriadit za velmi rozumne ceny a vlastne nebrani nic stahovaniu, protipiratske ochrany su k smiechu, pretoze ked sa chce prelomy sa vsetko, nejde o to kedy, ale len o to, ze sa to stane, prave preto, investicie do protipiratskych ochran su sprostost, radsej tu sumu by mali venovat skvalitneniu hier, pretoze fakt kvalitnych hier nie je az tak vela a tie najkvalitnejsie si aj zasluzia moje peniaze, ale platit za vsetko, recenziam moc neverim, ale po skuske (kedze vetsinou nie su dema) si hru rad kupim a prispejem do vyvoja dalsich tytulov, hm, kupovat hry COD MW3 pre mna nema zmysel, stiahnute, zahrane, nedohrane vymazane, nekupujem, hry ako skyrim kupim velice rad lebo viem ze za svoje prachy dostanem tonu zabavy a nie len ako som pocul 3-4 mozno viac, neviem ako dlho trva dohrat nove COD ale podla predoslych skusenosti asi nie dost dlho :)
    Takze netvrdim ze som svaty, ano stiahnem hry, ale kupujem zaroven, nekupujem vsetko, ale vsetko dolezitejsie stiahnem a vyskusam (nehodlam hru kupovat podla tvrdeni par ludi) preto boli dolezite tie DEMA, nie zo srandy, boli urcene prave preto aby si tu hru skusil clovek, co som tak aj robil, kym dema boli, som nestahoval ( to berte ako fakt, kto neveri, ma nezaujima, robil som to tak) odvtedy co sa im dema neoplati vydavat, tak sa im asi vyplati ked im to ludia postahuju, su hry ktore nepotrebuju ani demo a viem ze to bude stat za to, zaklinac, mass effect ci deus ex, alebo na posledy skyrim, jednoducho, ked viem tak viem ze viem a verim ze to bude dobre, tak ako mam predobjednane Diablo 3, pretoze to bude stat za to aj ked je vela ludi, co su velmi proti nemu, dovtedy si kratim cas skyrimom a path of exile ( co je mimochodom fakt podarena Diablovka (doslova) ) odporucam skusit, sice su len 2 akty ale je to dost zabavy, kombinovat postavy tzn ranger (luky) urobit (two handed sword) da sa, tak ako sa da z maraudera (nieco ako barbar) urobit lukostrelca, skoro vsetko je tam mozne, je to velmi kvalitna hra) ci bude mat tato hra na Diablo, no neviem, moze byt ked bude komplet dokoncena, ale zatial si myslim ze bez problemov.
    Velmi som sa rozpisal, ale vratim sa este k videu. Si myslim, ze takyto sposob ochrany je fakt vydareny, ale ako tu niekto pisal uz je prelomena a aj tak keby nebola, casom by urcite bola prelomena, ale vtipne to je a zas keby sa to neprelomilo, tak by to aspon bolo dobre demo pre tych polo piratov ako ja, co si aj kupuju hry, na vyskusanie, tzn ked nic tak si to stiahnem na skusku, ci stoji to za to, prvych dvoch samov mam, tak preco aj nie tretieho, dufam bude stat za to. Takze vsetci tu radoby svaty ludia *16* , prestante komentovat protipiratske veci, pretoze aj vy to robite, urcite ked nie s hrami, tak s hudbou ci filmom, a nepatrim medzi tych co sa chvalia, ze stahujem, ale ako som povedal, dovod je uplne jednoduchy, nepritomnost dema, co je dost dolezite, ked clovek zavisi od svojej vyplati, predsa nebudem tazko zarobene prachy hadzat kadekomu, kto zaklope na dvere, peniaze dam iba tym firmam co si zasluzia peniaze, ostatny, nech krachuju a nech fakt ostanu iba tie vyvojarske studia, ktore si to zasluzia, ktore sa snazia aby v hrach bola este stale zabava na prvom mieste. Prepacte za tento dlhy prispevok, ktory bol hlavne o piratsve
    • Harshday
      Rozhodnutí může být i na základě několika recenzí nebo shlédnutí několika gameplayů aby sis udělal obrázek. Co se týče hudby a filmů. Hm, dnes tě to mám pocit vyjde na 49 korun film v trafice pokud nemáš peníze. Samozřejmě jsem taky stáhnul, ale to už je taky pořádná doba nazpět *1* . *4*
    • Uh... dlouhý komentář... ale je to tu jeden z mála, který má hlavu a patu a není přímo zaujatý proti jedné ze stran P ani P(piráti, poctivci). 1+
  • V česku nadávat někomu do zlodějů? Tady kradou všichni. A kdo nekrade okrádá vlastní rodinu. (tohle mají lidi zažité a nikdo s tím nic nenadělá. Ryba smrdí od hlavy.)
  • A mimochodem. Spousta lidí si tu plete morálku a zákon. U nás není nelegální stahovat, je to pouze a možná nemorální, ale není to nezákonné. Nezákoné je sdílení a šíření, nikoliv stahování. Tohle by i všichni ti odpůrci měli vědomit.
    • Precti si ho poradne,v tvem pripade alespon dvakrat.
    • Tady je to vazne jeden blbecek vedle druheho. To co rikas se mozna vztahuje na audiovizualni dila (hudba a filmy, pro blby), nikoli na software.
      • A hra je podle tebe co, audiovizuální dílo, nebo software? Hm? *2*
        • Jazz
          To je jídlo prosím tě, to nevíš ?
    • Harshday
      Vztahuje se to na software?
    • ucho
      mrkni na ten zákon pořádně, ještě jsi ho asi neviděl ;)
  • Spades
    Hale vy všichni co tady buzerujete, kdyby vám někdo před barákem rozdával zlaté cihly, které nějakým záhadným způsobem dokázal namnožit z jedné (kterou musel někdo vytěžit, zpracovat a převézt), taky byste si brali co hrdlo ráčí...
    • MrSanta
      Kdyby někdo dokázal namnožit zlaté cihly a pak je začal rozdávat, tak by po nějaké době došlo k totálnímu kolapsu celého ekonomického systému. Takže by to bylo krapet horší než jenom problémy při vývoji her.
      • To je zajímavá myšlenka. V tom případě je dost možné, že pirátství je hlavní příčina toho že neexistuje úplná virtuální realita, protože by každý mohl mít vše co by ho napadlo. Proto ještě nejsme zapojený v matrixu :)
    • ucho
      nemluv za ostatní, není to slušné :D
    • Nene, oni by si tu cihlu šli koupit do cihelného obchodu se zlatými cihlami, aby výrobce zlatých cihel neobrali o zisk ze zlatých cihel, který půjde na rozvoj a vývoj nových zlatých cihel.
  • Víc jak 300 příspěvků jen o pirátění? Že vás to baví, lidi. :D
    • stratego
      vsak to je popularni tema, pulka tu moralizuje a nadava druhe pulce do zlodeju :D:D:D
      • No, právě! Je to pořád dokola, proto se divím, že je to furt baví. :) Nic nvyřešej jen si nadávaj, tady je to pomalu jak na idnesu :D
      • Bych řekl 1/3 z toho některé jsem, jak někdo psal níž, objevil na warezu:-D
        • Harshday
          To ovšem neznamená, že stahují hry nebo cokoli nelegálního*7*.
          • A poradit, kde najdou crack v té složce, co stáhli je asi co?
            • Harshday
              Četl jsem pouze objevil. V tomto případě ano.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit