Přejít na výpis diskuzí
Protipirátská ochrana Serious Sama 3 vás zabije
7.12.2011 | Aleš Smutný
412 příspěvků
-
protozte to je s*acka
-
ale utecou az se vsechny rozprodaj :-)
-
tak AoE online je pekny propadak a dela ostudu svym predchudcum :) za to by meli platit oni lidem, kteri to vydrzi hrat
-
Ja sa priznám, že v mladosti som pirátil len taký fukot. A nepoznám fakt nikoho, kto by hry nesťahoval. Ešte si pamätám, že keď nebol internet, tak to jeden človek napaľoval pre celé mesto. U nás napr. nebolo možností si nejak zarobiť, tak sme pirátili. Ale poviem vám, nič sa nevyrovná tomu kúpiť si originál. Pochopil som to, keď som si kúpil Far Cry - tú hru som si neskutočne vychutnal. Odvtedy hry kupujem. A nepotrebujem mať všetko naraz kúpené. Však život mám pred savou, tak načo sa náhliť. Tie hry nikam neutečú a kľudne si niečo môžem zahrať hoci aj dva roky, keď bude povedzme letné herné sucho...
Pokiaľ piráti decko, tak to chápem, proste fakt nemá každý možnosť ísť na nejakú brigádu. Ale dospelý pracujúci človek by mal mať rozum... -
Takže pokud ti číšník přinese jenom kaši, tak ji sníš a pak mu nezaplatíš?
-
To ti nepovím, Empire jsem nehrál *4*
-
Mise mu nejdou začít, protože je asi nevlastní. Teď nevím, co je to platinová edice, ale asi tam je jenom 1 z těch 3 her. A ten LAN - pokud máte oba stejnou verzi (2.602), a správně propojené počítače, tak tam není co by nefungovalo.
-
protože jste másla :)
-
Čekáš, že jim seberou výplaty, který už jim zaplatili, za to, že si někdo crackne hru? *7* *7*
-
To jako opravdu? promin ale to jsi bud musel mit neuveritelnou kliku na hry a nebo jsi nenarocny clovek, protoze co v posledni dobe vychazi za sracky....to si ani to stahovani nezaslouzi :-D
-
Uz som niekde spominal: kupil som si Empire TW, a 2 týždne som si pri snahe o inštaláciu nadával že som radšej mohol 50 €dať žobrákovi a hru si stiahnuť.
Kamarát si teraz kúpil COH platinum edition, ja mám tiaž orig, no mesiac sa pokúšame o LAN no nie, a nie a nie, tech.podpora odkazuje na najnovší patch ktorý ale vobec nezaberá a ešte navyše mu nejdu začať nejaké misie v kampani - naproti tomu pirátska verzia funguje dokonale !? Prečo KU..VA? -
*1* ja bych to ani nespustil *1* tak to nema cenu ani stahovat :-D
-
sem fakt přispívaji dementní děti. Dexter to napsal dobře,s nadsázkou. A ty si Mishane jdi provetrat hlavu na cerstvej vzduch......cteni mezi radky ti koukam nic nerika.....iq tykve :-D
-
Nechápu lidi co řvou, že je málo peněz na hru. Kupuji hry převážně na xbox, tam se ceny drží pořád vcelku nahoře, když to porovnám s PC tam ceny padají mnohem rychleji, nemluvě o tom, že i po vydání stojí hra na xbox víc.
Nikdy jsem koupě nelitoval a když dám víc jak 1K za hru, stojí to za to. -
nezabije.nepirátim a blbosti nehraju *1*
-
Jen houšť a větší kapky! *4*
-
@Dethklok To víš, všichni chcou mět všechno hned teď, protože zitra už tu nemusí být.
-
...citat niektore uzasne komentare...zopar jedincov tu snad muselo absolvovat lobotomiu...hladat pricinu na to, aby som mohol nieco ukradnut a este si to ospravedlnovat scestnymi vymyslami...no sila...
-
hned vcera jsem videl new crack, nevim jestli ma resit primo scorpiona, ptz detaily tam k tom nepisou, ale i kdyby to nebyl ten onen crack, tak jim zabere tak tyden nez poslou scorpiona na onen svet, snaha o tyhle finticky implementovane do her se cenni, ale to je zalezitost tak maximalne na mesic nez se toho crackeri zbavi
-
Tve popelář už dneska není to, co býval, na to prej musíš mít dneska aj maturitu. *15*