Přejít na výpis diskuzí
Protipirátská ochrana Serious Sama 3 vás zabije
7.12.2011 | Aleš Smutný
412 příspěvků
-
heh, ty hry neznam, takze nemuzu rict jestli byli nebo nebyli, takze nemuzu argumentovat. Ale obecne asi moc good nebyli kdyz poctivym lidem nestali za si je koupit.
-
Uh, z poslední doby do kytek šli autoři Drakensangů, dále si tipni proč se neustále váhá s Mirror's Edge 2. Celkem slušný Homefront měl velké problémy i přes cca milión prodaných kopií. Velmi zajímavý počin Enslaved se taky, s největší pravděpodobností, nedočká pokračování. Z minulosti mizerné prodeje Beyond Good and Evil či třeba Psychonauts. On i ten Deux Ex či System Shock 2 na tom s prodejností nebyli zrovna růžově. A tak by se dalo pokračovat.
Pak se ještě nabízí spekulace zda-li by, třeba, herní vývojáři část z většího zisku nevěnovali na vývoj pokračování, nebo alespoň betatestingu.
Ono se těžko investuje do něčeho, když se ví, že to spousta lidí neocení.
A nejlepší jsou warezáci, co nadávají na špatnou kvalitu her *16* -
stalo se, haw-x 2.. Prodeje nic moc, ta hra je propadák.
-
no ono se taky uz moc ciste single her nevydava :-)
-
Lynchi jsi id!ot. Az budes chodit do prace, kritizuj. Momentalne vubec nevis o cem mluvis. Mozna je to pro tebe neuveritelne, ale i v praci jsou prestavky.
-
No jo, ale tam to táhne multiplayer. Single hry už na tom tak dobře nebudou.
-
Zase neprehanej, ted jsem cetl ze takoveho COD MW3 se prodalo 10 milionu vylisku...tech par tisic piratu nemuze potopit cele studio...teda pokud uz predtim nebude ve srackach.
-
Z některých názorů mi běhá mráz po zádech. Za mých mladých let jsem taky hrál pirátské hry, ale aspoň jsem se tím nechlubil a nehledal jsem si nějaká trapná zdůvodnění.
Drazí piráti, jenom klidně dál stahujte, však to není (podle vás) krádež. Ona ta hra přece nikomu ze skladu nezmizí. A až zase zbankrotuje další vývojářské studio, tak buďte v klidu. Vaše činnost na to nemá žádný vliv. Nemluvě o nevydání pokračování skvělých her, protože se moc neprodávaly. Holt warezáci se jako fandové, kteří si koupí pokračování, neberou. -
jak napsal nahore Stratego, cituji:
vsak pokud zvladas zadanou praci, tak to muze byt kazdemu fuk...tohle jsem nikdy nepochopil....at si je clovek v praci klidne na netu, kdyz bude plnit zadane ukoly....co mam z toho, ze na nem treba neni, kdyz misto toho cuci z okna a nic nedela -
stratego: zamesnavatel ho pravdepodobne plati za praci ne? pokud je jeho napln prace psani komentaru na tiscali, tak se omlouvam. podle tvoji otazky soudim, ze jsi zastance toho, ze pirat nic neukradne, protoze nikde nic nezmizi, pouze se nevytvori zisk/prace.
-
nebo je to ten kapitalisticky vykoristovatel delnicke tridy :-) takovej ten co by chtel aby lidi delali 24 hodin denne a mohl jim platit jen 20kc, nebo idealne nemusel platit nic
-
to jsou ti workoholici co jsou nervozni kdyz nemuzou pracovat :-)
-
@Wint3r: Ja to vim. Ja jsem se jen snazil tvuj prispevek mirnou nadzaskou aplikovat na tema pirateni.
-
vsak pokud zvladas zadanou praci, tak to muze byt kazdemu fuk...tohle jsem nikdy nepochopil....at si je clovek v praci klidne na netu, kdyz bude plnit zadane ukoly....co mam z toho, ze na nem treba neni, kdyz misto toho cuci z okna a nic nedela
-
@Dethklok Ne, minuls podstatu věci, já jsem se nesnažil ospravedlnit stahování, napsal jsem proč chtějí mít všichni všechno hned.
-
asi ze okrada sveho zamestnavatele o zisk *3*
-
a v cem je zlodej?
-
mozne je vse, ale na takovem czech torrentu nebo jak se ta stranka jmenuje neni snad nic legalniho az na par vyjimek a pritom to funguje nekolik let, takze si nemyslim, ze by po nich nejak usilovne sli :D
-
pokud v praci mas cas delat tohle, tak jsi uplne stejny zlodej jako ostatni, ktery kritizujes
-
ja jsem tak v praci, a hry uz nejakou dobu nestahuju ani nekupuju protoze na ne nemam stroj :-)