Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně tak. Díky hoši *4*

PS: Pauza na oběd *3*
  • Masa-san
    Určitě je to ochrana ? Není to spíš jen chyba či nákej vtip ?
    Každopádně je to vtipný *1*
  • Neni dobry warez, warez je vzdy spatny, je to bezohlednd porusovani prav nekoho jineho, vzdy, at te k tomu vedou jakekoli umysly.
  • DeathOnVacation
    Wow, myslel jsem, že ten sarkasmus a nadsázka byly více než zjevný, možná poněkud kostrbatý, ale stejně. Však né vždy je úmysl autorův zcela pochopen a s tím už se musí počítat.
  • Tezka demagogie. Kdyz se necham ostrihat a odejdu bez placeni, tak kadernici okradý i kdyz ji nic nechybi. A to proto, ze ma pravni narok na odmenu za praci, kterou jsem dobrovolne o sve vuli vyuzil. A stejny narok vznika autorum autorskych del, kdyz je vyuzivas. Zkopurovana hra nikomu nechybi, ale ta odmena ano. Piratstvi porusuje zakladni lidske pravo, protoje nelidske.
  • PIrati aspon dostanou zdarma tu nejvic hadcore parbu ale kdyz tam bude cheat na nesmrtelnost skorpion akorat bude zaclanet *3*
  • Super ochrana! Jen tak dal!
  • No to mas sice pravdu, ale myslim ze mesic bez cracku vyvojari (ehm pardon manageri) hodnoti jako velky uspech a mnou si ruce :-)
  • taky si rikam...mozna by z toho meli udelat nejaky hardcore mod :-D
  • Ano to je presne ono pokud je hra dobra lide radi zaplati.
  • tahle ochrana je skvělá xD
  • Mechwarrior_bw
    takisto som hral na serious, trojku nemá zmysel hrať na nižšiu ... a iba s pomocou melee som zabil skupinku asi 15tich Kleerov. Trojka má navyše tú "vyhodu" že veľmi často je kam ustupovať narozdiel napr. od SS:SE a to v kombinácii so superšprintom dáva hráčovi podstatnú výhodu, takže i pri vyšších počtoch ich je možné likvidovať s melee attack.
  • PS: Na druhou stranu vyvojari kteri reknou ze musi zkoncit kvuli piratum jsou mimo. Meli by si uvedomit ze ta jejich hra/hry asi stali za houby. Jakykoliv trh je boj a tak se udrzi jen ti nejlepsi(co vedi co chteji a maji prizpusobeny rozpocet kvalitam produktu - vyprodukovat smejd za hodne penez umi kazdej) nikdo nerika ze kdyz zacnete delat hru ze automaticky zbohatnete a lidi koupi uplne vsechno to je prece nesmysl.
  • Vezmeme to z druhe strany, jako priklad uvadim Project Rainfall. Vemte si, ze hraci z Regionu 1 si nemohli zahraty pecky typu Xenoblade Chronicles, Pandora's Tower a The last Story. Jejich moznosti bylo cracknout Wii a hrat piratskou verzi hry, nebo nakladne importovat z EU ci Japonska.. Ale misto toho se fandove dali dohromady, spustili kampan a Xenoblade byla ohlasena i pro USA. V soucasnosti si vede velmi dobre na Gamestop zebriccich prodejnosti, a to je to jen predobednavka.
    Hraci mohli piratit, ale misto toho se rozhodli pro podporu vyvojaru a jejich oblibeneho zanru. A jak vidno, vysledky tahle kampan ma. Zamysleme se nad tim ...
  • Harshday
    Nemyslím si, jsou hry, které si s multiplayerem nedokážu představit.
  • Mno dobre, deus ex bych asi jeste spustil(urcite) BG&E me nametem moc nenadchl...a jinak mam starou sunku...jeste rok nebo dva a budou telefony vykonejsi nez muj pocitac :-D
  • MrSanta
    Aštar Cože? Však Deus Ex či Beyond Good and Evil dneska utáhne už snad i mikrovlnka *15* .
    Neúspěch se jenom na piráty házet nedá, holt je hra třeba až moc mimo hlavní linii, nebo nemá dost velkou reklamu. Ale když si třeba 10 % pirátů hru místo warezu koupí, tak už to je pro výrobce znát. A jsou mraky pirátů, kteří hry stahují z jiných, než finančních důvodů.
  • Takovymhle ochranam fandim. Je sice fakt ze driv nebo pozdeji to nekdo obejde ale to kazdou ochranu. Hlavni je ze poctive nijak neotravuje.
    Jedine co me zarazi jak tu vetsina schvaluje warez(v podobe stahnu a dohraju) a kdyz uz neko napise ze warez pouziva misto dema tak je odsouzen.
    Ja take vyuzivam warez u her ktere me zajimaji a nemaji demo a vzhledem k tomu ze nemam cas tak si hru zapnu na max 30 minut a to me vetsinou staci pro rozhodnuti jestli hru smazat nebo jit a koupit.
    Warez ma smysl a je i uzitecny zalezi jak k nemu kdo pristupuje. Rozhodne ale je zlodej ten kdo stahne hru dohraje ji a pak nekoupi. Timto jednoznacne poskodil vyvojare o usli zisk. Sice jim nevznikal skoda na hre jako takove(viz prirovnani ke kradezi auta) ale vznikla jim skoda na nezaplacene licenci.
  • pak je treba spatne neco jineho, neuspech tech her nemuzes hazet jen na piraty, i kdyz samozrejme na tom maji i oni svuj podil. A zase tak mladej nejsem, jen nejsou penize na stroj kterej by ty hry utahl :-)
  • MrSanta
    Všechny hry, snad kromě Homefrontu, jsou považovány za minimálně velmi dobré. Deux Ex či Beyond Good and Evil za naprostou špičku. Hybaj googlit a vzdělat se, mladíče *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit