Přejít na výpis diskuzí
Protipirátská ochrana Serious Sama 3 vás zabije
7.12.2011 | Aleš Smutný
412 příspěvků
-
mam pocit, ze lidi, kteri pracuji pro ruzne dobrovolne charitativni organizace taky nedostavaji na ucet mesicne 30k (castka je naprosto fiktivni, netusim kolik si vydelal programator ci grafik SS3)
-
Pověsit, piráti se věší. *16*
-
Myslím, že se moc koukáš na tv nova.
-
No myslim ze clovek se zdravym rozumime se postupne vyvyji, kdyz jsem byl student, tak jsem si opravdu stahoval hry, ale i ty nej (HL2) si koupil, jen ne tak casto. ted pracuju a proste penize tecou jinym smerem, jsem rad kdyz si ke hre sednu na par hodin do mesice, takze si koupim jen to co opravdu chci a vim ze mi vydrzi dlouho, pripadne skupuju klasiky, ktery jsem pravda kdysi upiratil, ale holt..ted na ne mam naladu a uz me nebavi nic shanet po netu, si to radsi za par kacek koupim (clovek by neveril, jak i takovy diablo 2 stale dokaze zabavit a jak tech 150 kc na ktery me vyslo jsou vyborne vyuzity v pomeru cena/zabava).
No abych to shrnul, warez tu je, byl a bude, vymluvy firem na to ze jim to bere zisky je nesmysl. Mozna to ma i za nasledek to ze je her takova spousta, ze kdyby si mel clovek kupovat vse co ho zaujalo (nerovna se, bude me bavit) tak by se nedoplatil, tak si radsi koupi jednu svoji srdcovku a zbytek na chvile nudy stahne. Ja to neodsuzuju, protoze sice ted uz nejaky ten rok nestahuju, ale uprimne, dat ted 1000 za hru na jedno odpoledne..tak se asi zastrelim. -
Typická pirátská reakce. Hry jsou šmejd, tak za ně nemusím platit, ale hrát je stejně budu. Nepřipadá ti to trochu divný? Tak ty šmejdský hry vůbec nehraj a kup si jednou do roka nějakou pořádnou.
-
Ne...tady jde hlavně o to, že ten člověk na tom dělal a trávil nad tim čas...jestli vyřezával židle nebo dělal SW neni primární...argument typu "nic nezmizelo - nic jsem neukradl" může použít jen člověk nerespektující absolutně žádný duševní vlastnictví, víte ono to vytváření dikitálních kopií stojí minimálně elektriku...
-
no jenze tady je prave ten problem specifickej pro software, nabytek pak bude tomu dotycnemu chybet, kdyz si zkopcis software tak nikomu nechybui, chybej mu jen prachy ktery by mel kdyby sis to koupil... a tady vyvstava otazka jestli by sis to koupil, ze... to je uz na svedomi kazdyho kdo hraje warez
-
Všechny piráty by měli i ve skutečnosti postřílet. Osobně proti nim nic nemám, ale z obchodního hlediska by mi to, jako smrti, pomohlo udržet se ve stále zákeřnějším konkurenčním boji. Kill a pirate, save the death.
-
Ty si taky těžce retardovanej...představ si, že něco tvoříš...třeba vyrábíš nábytek, máš ho ve skladu a pak jednou v noci přijde banda č*u*áků jako seš ty a ten sklad ti vyberou...klucí mají doma nový nábytek a ty doma blekotáš cčůrák*viny typu "stejně bych z toho musel platit daně, zaplatit dodavatele...atd" takže finální zisk by mi trn z paty nevytrhl...
-
Ne...je to 3,14čovina...kdyby ti lidé neseděli zavření a nedělalli hru tak nemají žádný příjem, takže by těžko mohli nějak pomáhat...a ty ty vývojáře znáš, že víš jestli nepřispívají na nějakou charitu?
-
davideBrayi ty jsi úplně mimo.
Tvoje argumenty jsou nula nic. Radši se dál nezapojuj. -
Jeste ze si nehral NFS run jinak bys u EA vymlatil dusi z tech kretenu kdyz nepoznaj mys od Joypad. Batman Taky vydali s podporou DX11 a Ejhle podporu DX to nema jelikoz nekdo ji tam nedodelal. Nejvetsi nedodelanou Hrou tohoto roku bude Star Wars The Old Republic jelikoz beta test byl betou nekde na zacatcich tolik grafickych chyb co jsem vydel jsem nikde v bete nepodkal a s temy patchy co davali skoro nic se nemenilo. Takze ti co cekate na Star Wars budete zklamani kdyz budou hybet stiny postav nebo kdyz se pred vamy objevy zelene paprsky nebo zelena zed nebo vam prez obrazovku proleti zelene (potkal jsem i cervene) kosticky. Magicka je taky dobry priklad bez patchu ji nelze ani projet. Treba Age of Empires online ktery je "ZDARMA" jel od prvniho dne aspon me bez problemu. Ale jsou venku hry kde ochrana skodi i platicim zakaznikum.
A neni nahodou Piractvi nejvetsi reklanou pro samotnou Hru?
Nejsem si jisty ale u Max Payne byl u nejakeho patche pouzity piratsky Crack? -
Zkuste se na to podívat z této stránky.Pirátsví není dobrá věc ale podle mého co se týká her tak si to korporace her velice zaslouží.Dám příklad.Jdete do restaurace a objednáte si řízek s bramborovou kaší za 150kč.Čísník přijde a dá vám pouze bramborovou kaši.Vy se ptáte a kde je ten řízek a číšník řekne no ten ještě není to si budete muset počkat.Tady je účet dělá to 150 kč.Vy řeknete ale proč bych vám měl platit 150 kč,když jste mi přinesl pouze poloviční jídlo co jsem si objednal.A zde je pointa dnešní hry co se vydávají tak jsou nedodělané a člověk,když si koupí hru tak musí čekat na patche jako na smilování,protože bez oprav spousty her se prostě nedají hrát.Když před pár lety vyšel S.T.A.L.K.E.R šel jsem si ho koupit.Byl jsem velice natěšený že si takovou hru zahraju v té době to byla velice dobrá hra.Nainstaluji a hraju asi 1 hod. a těch bugů kolik je v základní verzi je nespočet.Nemluvě o tom že byly buglé questy takže hra nešla ani dodělat.Tak jsem si akorát řekl,že já de... vyhodil 1000 kč za nedodělanej smějd.A přitom hra je to dobrá ale funkčnost byla nedostatečná.Recenze a trailery slouzi k informaci jaka ta hra asi bude to samé je i s filmy.A stalo se vám snad někdy,když jste šli do kina tak vám film v půlce vypnuli a řekli vám,ještě to není dodělané.A zde je můj názor.Pirátsví her doufám korporacím ukáže že jsou zakazníci s jejich produkty nespokojení.Jejich kvalita (funkčnost) zboží je špatná.Rád bych peníze do her vložil,protože bych rád ocenil vývojáře za jejich úměleckou práci ale nechci platit za nedodělanou práci.Dokud budou existovat patche budu nelegálně stahovat,protože nebudu platit za šmejd.Krásný příklad Battlefield 3 2 gigabitový path to bude asi velmi špatná hra co se týká funkčnosti a to vyšel nedávno.Korporace her koukají na všechny piráty jako na zloděje a ve většině případů to tak je.Ale mezi těmito piráty jsou tací kteří chtějí ukázat na jejich neschopnost.Samozřejmě můžete mi říct ať hry nehraju nikdo mi to nenutí ale já chci hrát baví mě to a klidně za to zaplatím ale až ty hry budou dodělané když vyjdou na trh a ne aby na ně vycházelo xxxx patchu.A moc dobře vím,že za to vývojáři nemůžou můžou za to korporace které urychlují výrobu her.
-
"Jen Sith vidí černobíle.." čili: "Nekupuješ hry jsi PIRÁT a jsi ŠPATNÝČLOVĚK bez ohledu na to co tě k tomu pirátování vedlo.."
Toliko k tomu vidění jen jedné strany a uvažování 90% komentujících v tomhle tématu.. -
Počkej..nespletl sis náhodou "recenzi"? protože tvoje definice: "vysáté a reciklované téma" spíš pasuje na cod 5? 6? 9? (dílem si nejsem jist v té snad nekonečné recyklaci)
-
Na nejlehčí tam hádám je jako v každým díle :)
-
Ták..přesně...někde venku běhá nešťastnej vývojář kterej ze hry za 900kč kuli jednomu chudákovi co si jí nekoupil nedostane k večeři párek v rohlíku, ale jen rohlík...nedávno jsem byl účastníkem jedné zajímavé přednášky kde jsem s hrůzou zjistil, že valná většina peněz z ceny hry jde všude jinde jen ne samotným vývojářům!!! Takže ten 0,10 USD co by dostal tenhle pobíhající vývojář za chudáka do kterého si se opřel mu stejně trn z paty nevytrhne...Ano pirátství je špatné, ale...
-
ty si tazko retarodvany dal by som ti aj 5 korun :D rofl
-
Souhlasim, dobre receno.
-
No tak s těma kleerama je to podobný, nevím jak je to na nižších obtížnostech já hrál hru rovnou na serious, kde prý dávají nepřátelé i větší damage, a o nějakým hromadným trhání hlav kleerům nemůže být řeč.
Když jsou tři čtyři tak to není problém, ale u větších útoků je melee skoro nepoužitelný, ta sekunda na kterou tě to zastaví mě mnohokrát stála život. Stačí když se za kleerama shromáždí větší množství obyčejných vojáčků a už to není taková pohodička.