Přejít na výpis diskuzí
Protipirátská ochrana Serious Sama 3 vás zabije
7.12.2011 | Aleš Smutný
412 příspěvků
-
Stáhnuto, kraknuto, dohráno, nesmrtelný škorpión nikde *2*
-
tebe sa fakt tie egyptské ruiny páčili ? veď to akoby robili cez nejaký generátor, keď si spomýnam na rozsiahle zelené údolia, monumentálne chrámy, paláce, átria, z SS:SE - napr. Persepolis tak oproti tomu je SS3 akoby chudobný príbuzný.
a ten melee a. : keby si ním mohol likvidovať slabých alebo najslabších protivníkov tak to by bolo fajn ale to, že ním ľahko zabiješ aj protivníka na ktorého ti nestačí ani 5 výstrelov z brokovnice z blízka tak asi niečo nie je vporiadku. -
A já chci poukazat na to, že já sama, tedy v tomto ohledu, nejsem cnostná. A nepřemýšlím tak, že když já něco stáhnu, že musí každý. Jen pochybuju, že každý z těchto maralistů všechno kupuje a nikdy nikomu neublížil. A to, že já ne, mi neupírá právo mluvit o cnosti.
-
k cemu to jako je?
stejne bude za chvili bezskorpioni crack ne? -
určite je o niečo tuneloidnejšia (vrcholom sú podzemné klaustrofobické lokácie ktoré hráč prechádza iba pri svetle baterky) i keď má aj dosť otvorenejších levelov. Počet nepriatelov je cca rovnaký (okolo 6 tis.) problém je v tom, že v SS1 človek zabíjal omnoho viac silných nepriatelov.
-
V zasade sa da kazda ochrana cracknut. Nie je tiez ani az tak dolezite ako "hlboko" je v kode ako skor sposob akym je dana ochrana prepojena s hernou logikou a ako casto alebo ako sa prejavuje. Ak je to nahodne alebo sa spusta na zaklade len urcitych situacii v hre tak to moze byt velmi tazke najist a vyhodit. Nehovoriac ze vela hier pouziva rozne jazyky na scriptovanie takze najdenie a odstranenie ochrany je potom este narocnejsie.
-
Ja nikomu rezat koncetiny nechtel.Pouze jsem chtel poukazat na to,ze ty si ta posledni,co by tady mela nekomu neco rikat ohledne cnosti.
-
hmm:
Ještě k počtu nepřátel. V Káhiře oproti starším dílům málo, v ruinách se to začne postupně zlepšovat no a v podsledním levelu to vyvrcholí opět kolosálním masakrem, něco přes 1700 nepřátel. :D -
hmm:
Jinak máto tentokrátjen 12 levelů, i když poměrně velkých.Ztoho prvních 5 mě moc neslovilo, je to částečně rozsřílená a rozbombardovaná Káhira, lokace pěkná, ale rozmístění a typ nepřátel mitam mocnesedl. Zbytek je klasika s klasickou hratelností prvních dílů, egytský ruiny, moc pěkný.
Novinkou jsou melee útoky, jakýsi fatality, dost efektivní způsob jak rychle zlikvidovat i větší množství slabších nepřátel.
Ale trochu mě zamrzelo že survival má jen 2 mapy a s deathmatchovýma to není o moc lepší. Ale snad časem nějaký přidělají.
Jo a ještě jedna věc mě namíchla, pokud jste sledovali ten trailer se zbraněma zapomeňte na něj. Ve hře ve skutečnosti laser a snipa nejsou, tedy vlastně jsou, jenže vtip je v tom, že jsou nalezitelný jen v pár secretech a munice do nich není skoro žádná. Důsledek je takovej že je můžete použít opravdu jen málokdy a pokud nehledáte secrety asi je nenajdete vůbec. Autoři to zdůvodňujou tím, že ve hře původně ani být neměli, byly tam jen narychlo přidaný kvůli stížnostem komunity. -
Ale já tu nehaním ty, co jenom pirátěj, nemam potřebu jim řezat končetiny a mínusovat všechny, co s nimi byť jen trochu sympatizují. Takže nevím, proč se tady divíš na tím, že to píšu zrovna já. Buď je na světě tolik cnostných lidí a nebo mám ty mínusy, protože si neumíte přiznat, to že všichni udělali někdy něco "zlého". A tím nemyslím jen co se týče stahování her, ale všech aspektů života.
-
tak v tom pripade ja radsi Kitana wins. Ani bych se nezlobil, kdyz by byla nesmrtelna. Hlavne aby mela velke... zbrane :)
-
kdyz bys hral jenom kazdou druhou hru a v usporenem case sel na brigosku a hry kupoval tak tohle nenapises. Jenom se vymlouvas :)
-
Tak to jsi me moc nepotesil.A jak je to s rozlehlosti levelu a poctem nepratel?Z traileru ta hra na me pusobi takovym komornejsim dojmem ve srovnanim s predchudci.
-
Myslim,ze vic k tomu dodavat nemusis.Nazor at si udela kazdy sam.....
-
no ja som fanúšik SS1 (first a second encounter) a z SS3 som sklamaný... akoby sa z hry úplne vytratila tá hravosť typická pre túto sériu. Odráža sa to hlavne v totálne nezáživnom a stereotypnom prostredí, bez akejkolvek snahy o rozmanitosť, nápaditosť alebo kvalitný dizajn. Všade sa opakujú rovnaké stavby, resp. skôr zrúcaniny, rovnaké haldy trosiek, kameňov, strašne repetívne textúry. Jednoducho úplny opak SS1. Obtiažnosť takisto išla nadol... a je toho viac.
-
Mortal Kombat, staré dobré časy... Scorpion WINS.
-
To pochybuju, tohle je hra tak na tři odpoledne a ani třetí tejden po vydání česká recenze prostě není. :)
-
Autoheal tam fakt není.
Co mi na hře trochu vadilo byli právě nový druhy nepřátel. Zmutovaný helikoptéry sestřelitelný pouze raketometem nebo něčím ještě těžším, velice opruzný vesmírný opice který se nestále schovávají na sloupech jsou rychlí jak ďas a v nestřeženej okamžik útočí skokem i z obrovský vzálenosti nebo létající čarodějnice.
Ale v jádru je to stále starej dobrej Serious Sam, koupě nelituju. -
Dethklok: Nikdy by tě nenapadlo něco ukrást? Tvůj život musí bejt nechutně fádní.
-
Neco konkretnejsiho?Bavily te predchozi dily?Jaky to je ve srovnani s nimi?