Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty prostě nechápeš zásadní fakt.

Když si někdo na zkoušku půjčí ferrari, tak ferrari je chvíli fyzicky pryč a je opotřebované a zmizí benzín.

Když si stáhneš hru na zkoušku, tak mi řekni co je fyzicky pryč, co se opotřebuje a co zmizí.

Pokud tento rozdíl nechápeš, tak naše diskuze nemá cenu a změníme téma na počasí.
  • davidBray
    ale ho ferrari taky ukradli jen na zkoušku, jako když se v kině podíváš na film bez placení, stáhneš hru, tohle není generalizování,

jasně, ukradl chleba aby nakrmil hladovou rodinu ... Hugo už je dávno tuhej .. :)
  • Ať se postaví třeba na hlavu, nevidím jedinej důvod proč tohle vysáté a reciklované téma kupovat. *11*
  • Auta =/= hry, stáhnutím hry z internetu se nepoškodí PC vývojářů ani jim nezmizí zdrojový kód hry.

Generalizuješ, tak budu taky.

V Praze do mě vrazil člověk a neomluvil se a taky mi tam ukradli tašku... všichni pražani jsou jasně kkti. Pravda?
  • davidBray
    dobrý den, omlouvám se že jsem Vám ukradl vaše nové Ferrari. Tady Lojza si ho chce koupit, ale neví jestli to z něj udělá dostatečnýho machra a sbalí hodně ženských. Za ten blatník a přední světlo se omlouváme, ale za to zrcátko už nemůžeme .. Pak sme si teda řekli, že je to stejně moc peněz .. ženský sme nesbalili žádný a pak nám ještě došel benál, na kterej sme neměli prachy, tak sice sme si jakože užili fajn večer, ale dál už nemáme zájem ..

chápeš to?
  • No ja si hry stahuju jen kvuli vyzkouseni, jestli mne budou bavit a pobezi mi bez problemu na PC. Pokud ANO, tak si pokazde koupim original. Prece nebudu kupovat a vyhazovat prachy za zajice v pytli.
  • Ano, očekávaná odpověď. A legitimní. Odpovědi viz jak jsem psal kolegům Dethklokovi a Dukeovi.
  • davidBray
    není miloučký to co tady tvrdíš, představ si, že 10 lidí vleze do kina okýnkem od hajzlíku, podívají se na film, pobaví se, řeknou si jak se film líbil. Kolik si myslíš, že z těch 10 lidí půjde ke kase a zpětně film zaplatí potom co ho už viděli? Já si myslím, že žádnej. Protože když něco zaplatit chci tak to udělám hned a to co tady vykládáš jsou jen alibistický řeči. Jestli hry kradeš tak si to klidně dělej dál, mě je to v paži, ale nemel tady tyhle nesmysly.
  • kdyz me hra bavi tak si ji koupim .. kdyz neumi udelat poradne demo budu hrat warez a hotovo... z 80% sem vsechen maras(nove hry) smaznul po 2-3 hodinach hrani. Vyvojari se brani proti piratum ok.. ale jak se maji branit hraci proti reklamnim prujmum a hram ktere jsou zabavne dve hodiny ?
  • No ano, je to idealismus. Ale je to taky jedna strana problému.

A vždy je lepší vidět co nejvíc stran nějaké věci.
    A z komentářů některých se zdálo, že některým strany unikají a vidí pouze jednu a ani si neuvědomují existenci dalších.

A vidět jednu stranu je vždy špatné. Vznikají z toho špatná rozhodnutí a názory.

To, že většina Romů je špatných neznamená, že všichni jsou.
    atd.
    atd.
  • Amylee.Anderson
    Ale prd. To máš jak s oblečením v krámě a na netu. Na netu můžeš odhadnou, ale v krámě s i to ohmatáš, vyskoušíš a uvidíš.
  • Ale prd, tohle je ten zaruceny navod! http://www.youtube.com/watch?v=XZ5TajZYW6Y
  • Podobnou ochranu má Arma 2 :)
    viz: http://www.youtube.com/watch?v=hSxiz9yWJfQ
    když nad tím tak přemýšlím, tak na odstřel na velkou vzdálenost je potřeba rotační kulomet *1* *1*
  • Ak potrebujete pomôcť s odstránením toho škorpióna, poznám osobu, ktorá vám zaručene poradí: http://www.youtube.com/watch?v=eWNXRRYTeo0
  • ucho
    pokud se člověk neumí rozhodnout z informací kolem sebe, měli by mu rodiče sebrat peníze a nenechat ho nic nakupovat, takový člověk není svéprávný.
  • ano mas pravdu to co rika MIKI je proste idealismus ale takhle to nefunguje... vidim to kolem sebe... nicmene jedno velice jiste, pokud hra nema MP tak to ze si ji nekdo koupi je pak miimalni sance (stahuju to na sve okoli mozna CR)
  • ucho
    ta hra už je 14 dnů venku...
  • A podle čeho si kupuješ hry? Podle trailerů, kde je z 99% to nejlepší ve dvou minutách a zbytek hry je výměšek tlustého střeva nebo podle velmi pochybných hodnoceních na "herních" magazínech?
    Víš on je docela problém, že vychází i málo demoverzí a ty co vyjdou většinou trpí tím, čím trailery. Jak se pak člověk může rozhodnout zda si hru koupí nebo ne, když si ji nemá jak "ošahat" a tím pádem kupuje zajíce v pytli? Líbí se mi např cesta, kterou se nyní vydal Ubisoft, kdy části hry nejsou dostupné pokud člověk není online.
  • Phillios191
    *1* *1* a piráti asi hry netestují co? :D ikdyby to nikdo neřekl, tak by to prolomili :)
  • hovadina na n-tou...zvlášť, když to roztrubují dřív, než to vůbec vydali, tak to dopadne tak, že tam ve výsledku nebude nic, protože teď, když už to pirátům řekli, nebudou ti mít žádnej problém to cracknout

narozdíl od ochran v Armách např. kde trvá, než se na některý z těch hovadin, který často vypadaj jak obyčejný bugy přijde, nebo tradiční vykopnutí po sezóně z týmu ve Fifě(což bylo asi tak po 2-3 letech už ale taky provařený), protože jak se crackeři předháněj, tak nemaj čas to zkoušet tak dlouho, jako trvá odjet celou sezónu Fify např...každopádně v těchto případech o tom nikdo nemluvil, takže se to nevěděli, ne jak tady užvanění chorvati...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit