Přejít na výpis diskuzí
Protipirátská ochrana Serious Sama 3 vás zabije
7.12.2011 | Aleš Smutný
412 příspěvků
-
Plus
-
Dáma promluvila. Kéž by tu bylo víc takových...
-
tahle novinka mela vyjit pred tydnem, prave nyni uz je Serious Sam 3 prolomeny (vysel novy crack = zadny skorpion po 10 minutach hrani) :(
-
-- viva la system diskuze --
-
V tom případě je chyba v lidech, ne v samotném pirátství a konceptu sdílení.
It isn't wrong, people make it wrong. -
proč asi, aby byl croteam známej :) trigger netrigger... stejně to cracknou a pujde to dohrát :) když už zábava, tak i pro piráty *2*
-
Promin Miki, ja s tebou proste na tohle tema nemuzu souhlasit. Vetsina lidi totiz neni tak poctiva, aby si koupili hru kteru si stahnou odnekud z internetu. Je to skoda, ale je to bohuzel tak. A vetsina hracu, kterym jde o single-player vetsinou stazenou hru nikdy nekoupi, protoze kdyz ji dohrali, tak proc vyhazovat penize, ze ano?
-
Vše je jen otázka času :) prolomit jde všechno, co si budem nalhávat...
-
a trebas nekdo crackne i cracknutou hru a pribude tam i 2. skorpion. Sen kazdeho hardcore hrace :)
-
Amen.
-
proč, když dokážou zjistit, jestli teda ta verze je cracklá, nebo ne, tak že nezakážou rovnou spuštění hry a patlaj se s nějákym škorpionem??
-
no, dosud te temer nikdo nenutil si hru kupovat :) Tohle snad ukaze par procentum nelegalnich hracu jak je hra dobra a koupi si ji
-
Je miloučký jak zaslepení někteří umíte být. Dělat hrdinu dobra na fóru umí každej...
Není totiž warez jako warez.
Není demo -> warez ok. Dobrá hra -> koupě, špatná -> nehrát, warez newarez.
(i když v podlední době si raději dávám trial na OnLive.)
Na PSP si rád dám CFW a hraju ISO hry zatímco moje UMD bezpečně odpočívají v krabici a hra se mi z karty ještě rychleji nahrává. A navíc na CFW mám homebrew a pluginy.
Špatný warez je špatný. Všechen warez není špatný.
Špatný warez je, když si 15 letej kluk myslí, že na stáhlým BF3 mu musí jít 100% multiplayer a diví se, když na konci RELOADED instalace vyzkočí zpráva, ať podporuje vývojáře koupí her.
Není warez jako warez. Nikdy na to nezapomeňte. Až to pochopíte, tak se budete plácat do hlavy jak slepě tu vyznívají některé komentáře. -
Vis, ze jsem tak nejak cekal, ze pouzijes ten argument o neexistujici skode? Je to asi otazka nazoru. Ja si myslim, ze usly zisk je proste usly zisk. Proc si treba nekoupis hru v kamennem obchode, a kdyz se ti nelibi, prodas ji zpet do bazaru nebo pres internet?
PS: bohuzel bylo dokazano, ze nejvice penez vydelaji ty hry ktere maji nejkvalitnejsi reklamu, viz FPS. -
Už jen kvůli škorpíkovi mě láká i ta pirátská verze....nemůžu se dočkat, až se z toho, jak to ti největší borci budou hrát se škorpym za zadkem a zaplaví tim celý youtube......on by to vůbec nebyl špatnej samostatnej herní mod pro nás odrostlejší, kteří si jakoukoliv dnešní FPS na easy pustíme jen notně ožralí....... *5* *1*
-
Nechápu proč odpojit net? Tahle "chyba" je podle mě vepsaná v kódu hry.
-
A ty tomu rozumis? To jsem rad ze tu jsi a muzes to vsem vysvetlit. Tak si na tech forech a strankach uzivej :)
-
ty teda nevis jak to tam vypada, ale tvrdis, ze tam jsou viry... nes*r se do neceho cemu nerozumis
-
Protoze kdyz nekomu vemu auto, tak mu vznika skoda v hodnote toho auta. Kdyz neco stahnu z netu tak delam kopii a nic nikomu neubyde. A to je rozdil. Vznika skoda imaginarni cili "kdyby". Nejde ani vyjadrit ze kdyby to stahnout neslo tak si to pirat musi koupit. Ze hru stahne 1000 lidi taky neznamena ze prisli o zisk za 1000 kopii, protoze nikdo nevi jestli by si to koupilo 200 nebo 500 lidi. Proto rict pirat = zlodej nejde. Navic nejednou bylo dokazany ze kvalitni hra si vydela hodne penez.
-
Kockopes: Ty se ocividne v teto problematice vyznas. Tak mi to vysvetli. Proc neni stahovani warez kradez?