Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pane, vy jste 100 let za opicema LoL, nejdřív si něco nastudujte než začnete psát sra*ky.
    SS3 jsem prošel už před týdnem (original steam verze)
  • Recenzenti dostávají recenzetské verze her předem...

Někdy i betaverze her...

Nahackuj Games.cz Steam a najdeš tam MAss effect 3!!
  • jo,jo,jo :-DDDDD výtečná poznámka,od srdce sem se zasmál
  • Mě by fakt zajímalo kolik českých recenzentů vlasně recenzuje z originálů, řekl bych že moc ne. Na kdejajou ptákovinu je recenze den po vydání, ale u týhle hry nic. :)

Jinak, hra je fajnová, mám už několikrát dohráno, ale na předchozí díly to nemá. 8/10
  • No tým helikoptéram IMHO dosť ublížilo to, že autori nesplnili, čo sľubovali... Dynamická kampaň je presne to, čo by ma k civilnému leteckému simulátoru prilákalo. Takto sa mi nechce sťahovať ani to demo *10*
  • Mechwarrior_bw
    autoheal tam naštastie nie je... za to sú tam iné veci :(
  • Dúfam, že nie... Teda Sam o sebe tvrdí, že nie je buzna, takže autoheal by tam byť nemal...
  • A nebylo to tim,ze to bylo hrany na nejake lehke obtiznosti?Hru jsem nehral,tak nevim.Ale pokud bude autoheal i na tezsich obtiznostech,tak je to pruda celkem.
  • Povedene! Lepsi nez co predvedla Bohemia v tech svych helikopterach. Spatna grafika totiz muze odradit cloveka, ktery si to stahne na zkousku HW a pak by si to pripadne chtel koupit. Je dulezite dat do hry vec, ktera znemozni jeji hrani, ale neodradi kupujici - tzn, je potreba o te DRM vedet, ale mela by byt tak hluboko v kodu, aby ji crackeri neobjevili (coz se zda dost nepravdepodobne).
  • Amylee.Anderson
    To se pleteš. Jedničku nemám, protože tu asi krabicovku za rozumnou cenu neseženu a na digitál kašlu. Dvojku si koupil bratr, proč bych si jí pořirozvala já? A episody mam koupený.
  • smejki
    Autoheal? AUTOHEAL?!!!! *10*
  • No co se HL tyce,tak to jsi nam v par diskuzich neprimo prozradila *3* .
    Jak ses na tom s ostatnima hrama,to fakt netusim.Ale pokud nejses schopna podporit ani ty vyvojare,ktere tady porad opevujes,tak si nedelam velke iluze,ze u jinych her,to bude lepsi.
  • Jsem chudý a využívám warezu.. kdyby ho nebylo tak si stejne hru nekoupim protože jsem chudý. Myslím, že neškodím, protože nezaplatím nikomu ani v jednom případě. Možná svému svědomí, ale mé svědomí je každému volné. Tak jsem v klidu. Jenom ten škorpion mě strašně štve. Omlouvám se že jsem socka. A dítě.. No ale snad z toho jednou vyrostu, z dítěte asi určitě, z chudoby ne protože jsem hloupý a nejdou mi počty, proto budu popelář a budu warezovat no co už.
  • XorxoxTalarius
    Lidi jako ty mam rad ... vsadim se za kdybych ti prolezl kompl tak bych tam urcite nasel nejaky nelegalni software.
  • pokud to nebude prudit legální uživatelé tak je to naprosto skvělé
  • Amylee.Anderson
    Co ty víš, co já vlastnim za hry.
  • Ze to rika zrovna clovek,ktery si neni schopny poctive zakoupit ani svou nejvetsi herni modlu.
  • Pod tohle se klidne podepisu.
  • Není. Ani já nejsem a to se moc ctnostným nedělám. Realita je vždy horší. *3*
  • Amylee.Anderson
    Pochybuju, že někdo z vás je tolik ctnostný, jak se tady dělá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit