Přejít na výpis diskuzí
Protipirátská ochrana Serious Sama 3 vás zabije
7.12.2011 | Aleš Smutný
412 příspěvků
-
Kdyz jsem byl decko, tak hry jeste nebyly zdaleka tak rozsirene. Jako decko jsem behal po lese se psem. No a kdyz jsem se dostal do veku, kdy jsem se o hry zacal zajimat aktivne, nikdy by mne nenapadlo neco ukrast :)
-
haha... mali by dat statistiky ze kolko ludi pre to vola na Technicku podporu :D (najlepsie s vyhrazkou ze ked im nepomozu tak chcu vratit peniaze) good job pani
-
Nerikam ze je legalni. Rikam ze stahnout neco neznamena to ukrast.
-
Warez: illegally copied computer software which has had its protection codes de-activated (Zdroj: Collins English Dictionary).
software that has been illegally copied and made available (Oxford English Dictionary)
Tak nevim, jestli tva nerovnice funguje. -
Přesně tak.Zdechněte vy warezácký d ě v k y.
-
takže ani ako decko si nepirátil ?
-
Jste směšní s tim, jak přejete smrt a jiný hnusný věci pirátovi. To je přesně tak, jak když si někdo černým humorem vystřelí z milovníka zvířat - to jsou ti nějvíc agresivní. True story.
-
A co když mu uteču do dalšího levelu, nebo si před každym spuštěním odpojim net?...Uvažuju jako potenciální pirát, podotýkám...
-
Ubisofte uč se...!
-
Warez =/= kradez
-
Aha :0 Ad hominem utoky zacinaji? Ne, nebudu ti plnit predstavy. Piratem jsem zneuzit nebyl. Ale neco, co mam rad bylo a je piraty zneuzivano casto ... myslim, ze se tomu rika herni branze.
-
Co ja vim, jak to na warez forech funguje. Ja na rozdil od mnoha hracu tady na diskusi hry nekradu :)
-
zabiť škorpióna možné je ale padanie každých 5 minút už nikdo nerozschodí... ono je to dobrá ochrana ale iba na mierne oddialenie plného cracknutia a samozrejme na zviditelnenie sa. Určite chválim ... škoda, že táto ich kreativitu sa v hre samotnej príliš neodrazila.
-
Ja zase kdyz trailery a recenze naslibujou a hra je pak o nicem.
-
jojo, fora jsou velmi zavirovane
-
v mladi jsi byl zneuzit piratem?
-
Heh, tohle je přesně ono. Tak na rozmlácení klávesnice zato, že mě furt zabíjí pitomej škorpion *15* GJ !
btw to OST je boží *14* -
Nejak mi unika proc by zrovna tohle neslo cracknout *7*
-
Tak proto nebyla recenze.
-
Pecka! Palec nahoru....fakt pekne reseni ochrany.... uz se tesim az mi Sam prijde postou :)