Přejít na výpis diskuzí
Protipirátská ochrana Serious Sama 3 vás zabije
7.12.2011 | Aleš Smutný
412 příspěvků
-
Pěkný tahle by měla vypadat ochrana :)
-
hnus! ted abych cekal na crackfix *10*
-
-
Jste směšní s tim, jak přejete smrt a jiný hnusný věci pirátovi. To je přesně tak, jak když si někdo černým humorem vystřelí z milovníka zvířat - to jsou ti nějvíc agresivní. True story.
-
-
Dáma promluvila. Kéž by tu bylo víc takových...
-
-
At ti kompl sezerou viry z warez for, zlodeji! *16*
-
-
jojo, fora jsou velmi zavirovane
-
-
Co ja vim, jak to na warez forech funguje. Ja na rozdil od mnoha hracu tady na diskusi hry nekradu :)
-
-
Tezka demagogie. Kdyz se necham ostrihat a odejdu bez placeni, tak kadernici okradý i kdyz ji nic nechybi. A to proto, ze ma pravni narok na odmenu za praci, kterou jsem dobrovolne o sve vuli vyuzil. A stejny narok vznika autorum autorskych del, kdyz je vyuzivas. Zkopurovana hra nikomu nechybi, ale ta odmena ano. Piratstvi porusuje zakladni lidske pravo, protoje nelidske.
-
ty teda nevis jak to tam vypada, ale tvrdis, ze tam jsou viry... nes*r se do neceho cemu nerozumis
-
-
A ty tomu rozumis? To jsem rad ze tu jsi a muzes to vsem vysvetlit. Tak si na tech forech a strankach uzivej :)
-
-
takže ani ako decko si nepirátil ?
-
-
Dethklok: Nikdy by tě nenapadlo něco ukrást? Tvůj život musí bejt nechutně fádní.
-
Kdyz jsem byl decko, tak hry jeste nebyly zdaleka tak rozsirene. Jako decko jsem behal po lese se psem. No a kdyz jsem se dostal do veku, kdy jsem se o hry zacal zajimat aktivne, nikdy by mne nenapadlo neco ukrast :)
-
-
Warez =/= kradez
-
-
Vis, ze jsem tak nejak cekal, ze pouzijes ten argument o neexistujici skode? Je to asi otazka nazoru. Ja si myslim, ze usly zisk je proste usly zisk. Proc si treba nekoupis hru v kamennem obchode, a kdyz se ti nelibi, prodas ji zpet do bazaru nebo pres internet?
PS: bohuzel bylo dokazano, ze nejvice penez vydelaji ty hry ktere maji nejkvalitnejsi reklamu, viz FPS. -
Protoze kdyz nekomu vemu auto, tak mu vznika skoda v hodnote toho auta. Kdyz neco stahnu z netu tak delam kopii a nic nikomu neubyde. A to je rozdil. Vznika skoda imaginarni cili "kdyby". Nejde ani vyjadrit ze kdyby to stahnout neslo tak si to pirat musi koupit. Ze hru stahne 1000 lidi taky neznamena ze prisli o zisk za 1000 kopii, protoze nikdo nevi jestli by si to koupilo 200 nebo 500 lidi. Proto rict pirat = zlodej nejde. Navic nejednou bylo dokazany ze kvalitni hra si vydela hodne penez.
-
Kockopes: Ty se ocividne v teto problematice vyznas. Tak mi to vysvetli. Proc neni stahovani warez kradez?
-
Nerikam ze je legalni. Rikam ze stahnout neco neznamena to ukrast.
-
Warez: illegally copied computer software which has had its protection codes de-activated (Zdroj: Collins English Dictionary).
software that has been illegally copied and made available (Oxford English Dictionary)
Tak nevim, jestli tva nerovnice funguje.
-
-
-
-
-
Chcipni ty warezacka socko *16*
-
-
Já bych mu prostě usekl hlavu na potkání. Nezaslouží si existovat, že jo?
-
-
Sekat hlavu ne. Ale trestat rozhodne ano. Bohuzel, ja proste piraty nesnasim, a kazda inteligenti ochrana je pro mne poteseni :)
-
-
Ja zase kdyz trailery a recenze naslibujou a hra je pak o nicem.
-
v mladi jsi byl zneuzit piratem?
-
-
Aha :0 Ad hominem utoky zacinaji? Ne, nebudu ti plnit predstavy. Piratem jsem zneuzit nebyl. Ale neco, co mam rad bylo a je piraty zneuzivano casto ... myslim, ze se tomu rika herni branze.
-
-
-
Ale to zas ne *15* Proste kdyz nema na hry prachy tak at nehraje *3*
-
-
-
uzij si to *3*
-
-
Určitě je to ochrana ? Není to spíš jen chyba či nákej vtip ?
Každopádně je to vtipný *1* -
hra mně nijak nebere, ale ochranu chválím!!!! *16*
-
Tak to je teda dobry, ja si hru poctive stahnu a oni mi znemozni hrani, fckoff
-
-
Nikdo te to nenuti stahovat *3*
-
-
no, dosud te temer nikdo nenutil si hru kupovat :) Tohle snad ukaze par procentum nelegalnich hracu jak je hra dobra a koupi si ji
-
-
-
Pecka! Palec nahoru....fakt pekne reseni ochrany.... uz se tesim az mi Sam prijde postou :)
-
zabili .... *3*
-
Nejak mi unika proc by zrovna tohle neslo cracknout *7*
-
Heh, tohle je přesně ono. Tak na rozmlácení klávesnice zato, že mě furt zabíjí pitomej škorpion *15* GJ !
btw to OST je boží *14* -
to je zas diskuze :-D piráty vystřílet,pověsit...warez je amorální a neetickej ;) zajímavý je,že tady takový věci píšou nicky,který přispívaji na warezech :-D sakra volove,tak si aspoň změnte nick name,když tady pak píšete jak všechno poctivě kupujete. Hlavně,že na cztorrentu jeden nick,který tu přispívá jako "poctivý plátce" žádá o radu jak přepsat dll knihovny a vložit crack. to je jak v kocourkově. Nějakej patolízal jménem Lynch tu pak píše takový kraviny,že v době práce nemá kdo co psát na tiscali-že okrádá svého zaměstanavatele-Lynchi ty těžko budeš na věc pohlížet z pozice nadřízeného-ty si vylež teplotu a zítra se vrať zpátky do 8.C ;) to,že vývojářský společnosti udávaji fakt,že za nižší zisky můžou piráti je taky ve hvězdách. Můžou to změřit? houby-je to jen výmluva,proč zisky nejdou podle jejich marketingovejch plánů. Proč maji AAA a ostatní kvalitní hry prodejnost i 10 milionů kopii? protože jsou dobře udělaný a člověk nelituje vloženejch peněz. Ale dávat za FPS(nebudu konkretizovat) 1300kč,když to člověk dohraje za pár hodin-opakované zahrání defacto nulové,protože k opakovanému hraní hráče nic nemotivuje, tak ať si pak vývojáři nestěžujou. Ten kdo hru upirátí stejně těžko půjde do prodejny něco koupit-to je klient ve hvězdách,takový co by kdyby-hlavně že to je na koho hodit-warez. Když sem byl malej a chodil sem na základku tak defacto nic jinýho než vypalovaný hry nebylo-150-300kč za hru si brali "paliči".....TO BYL UŠLEJ ZISK. Protože na práci jiných se obohacovali filutové,kteří měli v roce 1995-2002 vypalovačky-tehdy dost drahej HW. To bylo obohacování na úkor herních společností!! V čem se obohacuje warez po finanční stránce? koupil sem si v poslední době skyrim,protože vím,že to jsou peníze,který sem investoval alespoň trochu účelně-pro mě herní doba na 3 měsíce,když si k tomu sednu po práci na hodinu dennně. Taky sem si někdy něco stáhl z warezu,ale o ušlej zisk by v mém případě stejně nešlo,protože bych si do krámu pro Silent Ops nebo Bad Company stejně nikdy nešel-vyhozený peníze. Proč mám originálky Deus Ex 1a 3,Half Life 1 a 2,Operation Flashpoint cold War Crysis+Resistance a jiné? protože to byly hry,které člověk nedohrál za pár hodin a uživateli nabídli zábavu i po roce-viz. editor flashpointu. Vývojáři si serou do vlastní předsíně,těma rychlokvaškama co vydávaji.
-
-
Je pravada, že by tomu chtělo dát nějakej formát, ale jinak máš pravdu, chlape ;)
-
Tak to by mne vazne zajimalo, na koho tu narazis tim poctivym platcem. Kdyz tedy ukazovat prstem, tak poradne, ne?
-
Hele ty nicko.Prvne se nauc dat svemu projevu nejaky rozumny format.Tenhle WALL of TEXT snad nikdo nebude cist.
-
-
hele lulánku,tyhle "frajírky" co nadávaj do nicek a buhvi ceho za klavesnici,ty mam nejradsi :-D bavis chlapce. Do oci bys mi to nerek,ale u monitoru si frája,to se cení. zajímavý,že sis ten wall of text přečetl blbe :-DD
-
-
měl sem na mysli nicky jako nick name;) ne nicky jako nicky
-
-
Jo tak.Toz potom tu "nicku" beru zpet *3* .Ale s tim wall of text priste skus neco udelat *2* .
-
-
-
-