Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už jen kvůli škorpíkovi mě láká i ta pirátská verze....nemůžu se dočkat, až se z toho, jak to ti největší borci budou hrát se škorpym za zadkem a zaplaví tim celý youtube......on by to vůbec nebyl špatnej samostatnej herní mod pro nás odrostlejší, kteří si jakoukoliv dnešní FPS na easy pustíme jen notně ožralí....... *5* *1*
    • a trebas nekdo crackne i cracknutou hru a pribude tam i 2. skorpion. Sen kazdeho hardcore hrace :)
  • Prosimvás nevíte náhodou někdo čím to je když jsem si stáhl serious sam 3 a po minutě hry se mě začne klepat obraz nahoru a dolu..má to něco společného s tím piráctvím jakože by to bylo naschavl nebo nevíte čím by to mohlo být..hra jede jinak úplně čistě..a mluvil jsem o tom s kámoši a jeden říkal že to samé mu dělalo u GTA 4 a jen si stáhl peč a už to měl ok..poraďte prosím
  • proč, když dokážou zjistit, jestli teda ta verze je cracklá, nebo ne, tak že nezakážou rovnou spuštění hry a patlaj se s nějákym škorpionem??
    • Phillios191
      proč asi, aby byl croteam známej :) trigger netrigger... stejně to cracknou a pujde to dohrát :) když už zábava, tak i pro piráty *2*
  • Problém vidím v těchto věcech: Zaplatím za hru 1399 (CoD MF 3) a herní doba je 6 hodin na nejtěžší úroveň, obsah hry je recyklovatelný, nepřináší nic nového. Vývoj nového designu nestál ani korunu. "Pouze" příběh, návrh map a bojišť. Tudíž s takovou cenou si to koupí 1 z 10 a těch 9 si to vesele stáhne. Kdyby ale cena byla dejme tomu 700-800, tak si to podle mně koupí už 4-5 lidí z 10 a to už je podstatný rozdíl. Dalším problém je, že hry zdegenerovaly. Inteligenci musíte používat u málokteré hry. Nepočítáme-li RPG (i ty pomalu degenerují, když nám šipka ukazuje kudy jít a co dělat) či poslední Deus Ex. Naopak takový SS 3 se vydal cenově výhodnější politikou, za kterou nabídne to, co píš nenucenou, vraždící zábava, tudíž dle mého názoru 800 není moc za takovou to hru. Naopak třeba za SC 2 jsem "vyhodil" 1199, ale přesto bych zaplatil i 1500 a nejsem sám. Hra kromě dlouhé a zajímavé kampaně nabízí takřka neomezený multiplayer, který nabízí nejenom souboje hráčů+hráčům, ale i minihry a další, které jsou vytvořeny studii či hráči. Za ty peníze luxus. U takového Skyrimu jsem už ale na vážkách, protože jiné RPG Zaklínač 2 stojí cca 799 a je v luxusním balení, což se o Skyrimu za tu cenu říct nedá. A co jsem tím vlastně chtěl říct? Jestliže studia produkují neskutečné sračky, které jsou drahé, nenabízejí nic nového, nepřináší bonusové věci a oproti neplatícím je plátící i omezován (takový Stalker CoP a jeho registrace pouze na jeden pc, proto mám na druhém originál+crack, ale zase nemůžu hrát po netu) je důsledkem pirátství. Lidé si rádi připlatí za kvalitu, důkazem budiž DA, Starcraft 2, Zaklínač 2, původní Stalker Schadow of Chernobyl. Tam nelituji peněz investovaných, ale ať se páni prodejce nezlobí, ale zahru, co dojedu na nevyšší úroveň za 5 hodin vyhodin 1400, to si raději za 199 koupím celou edici MOH a tu mám na 50 hodin. A o tom to je, dělejte kvalitní tituli a lidé budou stahovat, ale zároveň i kupovat, protože pokud zjistí, že když zaplatí, tak mají více než ti, co neplatí a stahují, bude to pro ně výhodnější. V tuto chvíli je to ale spíše přesně naopak.
    • Harshday
      Víš co je na tom nejlepší? Že už teď seženeš CoD MF3 na PC za 800 a méně. A stejně si to nikdo nekoupí. Hry nejsou zas tak drahé když si člověk chvilinku počká. *3*
      • Hm... tak to já si CoD ani nekoupím, ale ani nestáhnu... *4*. Souhlasím s Veskoslavem... jen je problém spíš v lidech... lidi jsou přirození zloději už od přírody. (hru si nestáhnu, ale film sem tam ano? Není to divné? *3*)
        • Harshday
          Já si ho také nekoupím, neláká mě to. Jinak ano, lidé jsou přirození zloději, ale nesmí se to přehánět, znám lidi, kteří nejsou chudí, ale neobětujou ani 300 i přesto, že u her tráví většinu svého volného času.
  • To je zase trapny h vymluv, kterymi si lidi omlouvaji svuj nezvadnuty chtic.

Pokud se vam nejake zbozi nebo sluzba nelibi at vlastnostmi, kvalitou nebo cenou, tak ji proste nechte byt a zvolte konkurencni produkt. To je jedine spravne a cestne chovani. Nicim nemuzete omluvit porusovani prav lidi ve vasem okoli. Odmena za praci je zakladni lidske pravo, chcete-li vyuzivat vysledku cizi prace, jste povini dotycnemu poskytnout nalezitou odmenu. Kdo tak nekona, chova se nelidsky a nelze to nicim omluvit. Softwarovi pirati jsou paraziti a jako s takovymi by se s nimi melo jednat. V pripade deti by meli nest odpovednost rodice, uz jen za to, jak spatne sve potomky vychovavaji.

Viz zpousta zdejsich blbych kecu, ktere ukazuji jaka spousta lidi vubec netusi co je spravne, co ne a proc.
    • Fallon
      Za:
      a- to čo je správne nikdy neurčuje uzavretá skupina spoločností alebo jedincov ale väčšinová spoločnosť!!

b- základným ľudským právom nie je(bacha neprestať čítať) dostať odmenu za prácu ale za dobre odvedenú prácu!!! Je mi u zadnice či niekto musel pre môj stôl spíliť strom, narobiť dosky, ohobľovať, natrieť a zložiť, keď stôl nemá rovnaké nohy/rozpadá sa etc.

c- kupovanie u konkurencie nie je skutočne možnosť, keď žiadna skutočná neexistuje. Navyše keď je takmer isté ,že po prekročený určitej hranice aj táto "konkurencia" sa stane tým istým čo pred tým bol jej nenávidený sok.

d- práca neospravedlňuje predraženosť( čti nenažranosť)
      • a1) nemas pravdu
        a2) listina zakl. lidskych prav a svobod je siroce prijimany dokument, u nas ma oporu v ustave
        b1) nemas pravdu, precti si listinu zakladnuch prav a svobod
        b2) dostatecna kvalita je zarucena tim, ze nikdo nema povinnost uzivat cizi praci, nekvalitni stul ani hru si nekoupim, ale kdyz toto zbozi uzivat chci a uzivam, jsem povinen poskytnout odmenu za praci
        c) nekdy to muze byt problem, treba dodavatel elektriny, pak se to u nezbytnych produktu a sluzeb resi statni regulaci, ale v zadnem pripade se to netyka her, ktere jsou jak zbytne, tak maji tvrde konkurencni prostredi
        d) s vyjimkou monopolu (viz c) si kazdy muze stanovit libovolnou cenu, kdyz to prepiskne, nevydela a zkrachuje, cena je parametr, ktery se podili na rozhodnuti koupit/nekoupit, zadnym zpusobem neumoznuje ani neomlouva kradez
      • a) ano i ne ale to je prilis filozoficka debatana na zdejsi diskusi.
        b) mas pravdu a proto si takovy produkt ktery nechci neporidim. vzal by jsi si deravy krivy rozpadajici se stul? leda na podpal pokud by byl drevenej.
        c) nakup u konkurence je moznost ale ano nektere hry konkurenci nemaji otazka zni stoji ti za to ta hra? pokud ne tak ji nechces tudiz nepotrebujes ani zadarmo
        d) ano ale predrazenou vec si logicky nekoupim to neni duvod ke kradezi "je to ferrari je krasne ale drahe tak si ho ukradnu"
    • Harshday
      Má pravdu chlapec *2* .
    • Presne tak a vubec nejlepsi vymluva je "oni to delaji, takze ja muzu take" .
  • michaliuz18
    jejda liďi uz to tolko nerieste proste sa tym aj tak nic nedosiahne, v hernom hracskom priemysle to bude stale pol na pol, polka z vas z ceska si hru kupi a polka stiahne, aj ked je teraz moderne stahovat ,je to normalna vec a cim som starsi tym by som si hry viac kupoval lebo v niektorej hre vidim viac ako len strielanie, su tam emocie, pribeh, filmovost, skvely herecky vykon,dabing ako keby sme pozerali film a pritom ho hrali, preto si take hry absolutne kupujem, a ostatne hopsačky a behacky stahujem a viac to neriesim :) neviem co vam to setkym tak trha zili ked niekto povie warez :D
  • Sorry, ale s poctivostí v česku pojdeš...A klidně si prskejte vy hrdinní moralisté....Nejlepší by bylo, kdyby se staral každý sám o sebe...Aloha
  • -- viva la system diskuze --
  • tahle novinka mela vyjit pred tydnem, prave nyni uz je Serious Sam 3 prolomeny (vysel novy crack = zadny skorpion po 10 minutach hrani) :(
  • hovadina na n-tou...zvlášť, když to roztrubují dřív, než to vůbec vydali, tak to dopadne tak, že tam ve výsledku nebude nic, protože teď, když už to pirátům řekli, nebudou ti mít žádnej problém to cracknout

narozdíl od ochran v Armách např. kde trvá, než se na některý z těch hovadin, který často vypadaj jak obyčejný bugy přijde, nebo tradiční vykopnutí po sezóně z týmu ve Fifě(což bylo asi tak po 2-3 letech už ale taky provařený), protože jak se crackeři předháněj, tak nemaj čas to zkoušet tak dlouho, jako trvá odjet celou sezónu Fify např...každopádně v těchto případech o tom nikdo nemluvil, takže se to nevěděli, ne jak tady užvanění chorvati...
    • pane, vy jste 100 let za opicema LoL, nejdřív si něco nastudujte než začnete psát sra*ky.
      SS3 jsem prošel už před týdnem (original steam verze)
    • ucho
      ta hra už je 14 dnů venku...
    • Phillios191
      *1* *1* a piráti asi hry netestují co? :D ikdyby to nikdo neřekl, tak by to prolomili :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit