Přejít na výpis diskuzí
Protipirátská ochrana Serious Sama 3 vás zabije
7.12.2011 | Aleš Smutný
412 příspěvků
-
zabiť škorpióna možné je ale padanie každých 5 minút už nikdo nerozschodí... ono je to dobrá ochrana ale iba na mierne oddialenie plného cracknutia a samozrejme na zviditelnenie sa. Určite chválim ... škoda, že táto ich kreativitu sa v hre samotnej príliš neodrazila.
-
Mě by hlavně zajímalo jestli taky vyvojáři nebo nekdo z nich to obnoví a toho teplého scorpiona daj nekam protože tyhle hry jsem fanoušek a když sem zjistil tohle tak sem malem spad ze švestky opravdu me naštvali a jestl ise to neopraví tak skočili.
-
-
Kdo nedokáže ani toho škorpiona odstranit pomocí racku, když už má stáhnutou hru, nechť vypne raději počítač, v tvém připadě se vrátí do 4. třídy ZŠ, protože tam se učí pochopení psaného textu.
-
-
Tvl já ti peču na 4 třídu. já tu hru stáhnul 2 krát zkoušel jsem jaký koliv cracky ani jeden nešel všechno bylo na nic. tak mi porat te když to umíte teda zneškodnit toho škorpiona ??když jste tak chytrý týpci . takovýhle problém sem zatim z žádnou hrou neměl a nevim proč zrovna tahle no co dodat jsou to magoři že jo :-DDDD vždycky mi to hodilo chybu a nebo 5 minut hraní a šmitec. tak porat te a uvidíme jaký jste borci
-
-
omg...četl jsi to vůbec?
-
-
jasny troll, co resis? :D
-
-
-
Ubisofte uč se...!
-
Všechny piráty by měli i ve skutečnosti postřílet. Osobně proti nim nic nemám, ale z obchodního hlediska by mi to, jako smrti, pomohlo udržet se ve stále zákeřnějším konkurenčním boji. Kill a pirate, save the death.
-
-
Pověsit, piráti se věší. *16*
-
-
Uz som niekde spominal: kupil som si Empire TW, a 2 týždne som si pri snahe o inštaláciu nadával že som radšej mohol 50 €dať žobrákovi a hru si stiahnuť.
Kamarát si teraz kúpil COH platinum edition, ja mám tiaž orig, no mesiac sa pokúšame o LAN no nie, a nie a nie, tech.podpora odkazuje na najnovší patch ktorý ale vobec nezaberá a ešte navyše mu nejdu začať nejaké misie v kampani - naproti tomu pirátska verzia funguje dokonale !? Prečo KU..VA? -
-
To ti nepovím, Empire jsem nehrál *4*
-
Mise mu nejdou začít, protože je asi nevlastní. Teď nevím, co je to platinová edice, ale asi tam je jenom 1 z těch 3 her. A ten LAN - pokud máte oba stejnou verzi (2.602), a správně propojené počítače, tak tam není co by nefungovalo.
-
-
Nevlastní misie??? to čo už je za @O*&^_*$"???
-
-
protože jste másla :)
-
-
-
Myslím, že se moc koukáš na tv nova.
-
-
Wow, myslel jsem, že ten sarkasmus a nadsázka byly více než zjevný, možná poněkud kostrbatý, ale stejně. Však né vždy je úmysl autorův zcela pochopen a s tím už se musí počítat.
-
-
-
A co když mu uteču do dalšího levelu, nebo si před každym spuštěním odpojim net?...Uvažuju jako potenciální pirát, podotýkám...
-
-
Nechápu proč odpojit net? Tahle "chyba" je podle mě vepsaná v kódu hry.
-
-
Přesně tak.Zdechněte vy warezácký d ě v k y.
-
-
Lidi jako ty mam rad ... vsadim se za kdybych ti prolezl kompl tak bych tam urcite nasel nejaky nelegalni software.
-
-
Zajimave, pritom mam pocit ze to na netu ani nevyslo pro piraty :)
-
Pirátství neřeším. Já kupuji přes bazar kvůli nízkým cenám a multiplayeru. Sice vývojáři ode mne peníze nedostanou, ale alespon to není nelegální. *4*
-
-
Nechci v tom rejpat, ale... funguje ti vzdycky MP v bazarovy hre? Zname ty online pasy, online aktivace jen pro prvniho majitele atd.
A druha vec, prodej hry do bazaru v podstate nelegalni je. Respektive je to proti licencnimu ujednani. Asi. U vetsiny her. Ale chapu, ze tohle neresis ani te to netrapi, mas dobry pocit a mas originalku. :) -
-
Já si myslím, že dání hry do bazaru není nelegální. Stačí si zajít do jakéhokoli JRC a tam se dají pořídit levné hrané hry. A pochybuji, že takový podnik jako JRC by porušoval takto okatě zákon. Kor, když tam jasně uvádějí, že ty hry od vás rádi vykoupí.
-
-
-
...citat niektore uzasne komentare...zopar jedincov tu snad muselo absolvovat lobotomiu...hladat pricinu na to, aby som mohol nieco ukradnut a este si to ospravedlnovat scestnymi vymyslami...no sila...
-
Jen houšť a větší kapky! *4*