Přejít na výpis diskuzí
Prototyp Steam Machine od Valve se předvádí v uživatelském videu
16.12.2013 | Aleš Smutný
221 příspěvků
-
A k cemu ti to bude, kdyz na Linux je minumum her? A uz vidim, jak vsichni delaji hry pro Xone, PS4, Win a jeste pro Linux...
-
Ano, ale takovi uz davno maji nejakou konzoli. Ono totiz u ciste PC her se musi vetsinou premyslet vic, nez u multiplatformovych. Tim to nemyslim nijak spatne, ale treba strategii na konzole opravdu moc neni.
-
Ale ze tech her bezicich pod Linuxem, je ze? To ty Win uplne prevalcuje...
-
Co to zase plácáš, PC nemá exkluzivní tituly?
-
Ale neupinaji. Jen par pomatencu si mysli, ze tenhle zazrak je spasi. Vsichni normalni dal zustanou na svych stolnich PC s Win a za par let po celem Steamboxu nestekne ani pes.
-
to samozřejmě je, ale musíš si uvědomit, že lidé prostě hloupý sou, dělám na telefonické pc pdopore a je to neuveritelny. lidi to proste chtej jednoduchy aby nemuseli nad nicim premyslet co nejlip zabaleny a pekne prezentovany, tot vse. nesmis o tom premyslet jako ty sam - zkusenejsi uzivatel, nebo rovnou pc hradcore hrac co si to sam stavi, takhle lidi nepremysli.
-
A nedej boze politiky kdyz ti hra nejede, tak ti vratime penize, jako ma GoG. To ale nehrozi. Proc taky, kdyz evidentne davy ovci nakupuji jak zbesile, ze?
-
Diky to jsem potreboval slyset (od nekonzolosity a hrace?) hned se citim lepe. *12*
-
PC hry se zase tak špatně neprodávají, samozřejmě ty drahé AAA tituly mají problém, ty musejí prodat strašně moc kopií, ale indie tituly menších týmů si na sebe vydělají slušně. a kolikrát na konzolích hrát nejdou, takže se mohou dostat do obývacího pokoje. já si tedy úspěch odhadnout nedokážu, bude to zajímavé...
-
A v čem je to lepší? Má to míně her! Je to dražší. Není to konzole ani pc, tak proboha v čem je to lepší než ps4/xbone?
-
Napis dojmy... at vime jake to je. Diky.
-
V cem lepsi, dit je to furt PC nic exkluzivniho co vim tam nebude , jo mozna zatim jenze ... pravda no, konzolista nejsi.
-
PCčkáři jsou tak zoufalí, že upínají svoje naděje k hybridní konzoli. Chudáci malí chlupatí. Povím vám tajemství. Bude to fail a bude se to prodávat asi jako pc hry v součastnosti :DDD
-
Karle ty jsi čurákk a z toho už nevyrosteš
-
Ježiši, ty seš debi* http://algoqver.com/wp-content/uploads/2013/08/xbox-one-inside.jpg Vím, že to bude pro tebe šok, ale tohle je X-Box One
-
update: aha tak uz to stahuju.. a bude se testovat *8*
-
Jsem převážně PC hráč. Už teda moc nerhaju, jen občas nějakou indie a případně Diablo 3. Ale pokud bych zase myslel na hraní her, tak bych si SteamM určitě koupil. Rozhodně lepší možnost než PS4 nebo XONE.
-
*asi si myslel 1/2 GB grafiku a ne GHz *4* Jinak si myslím, že cena těch středních modelů bude někde kolem 15 tisíc.
-
podle mne je to frontalni utok na lidskou hloupost na vicero frontach ktery si firma s takovým kapitálem muze dovolit.
-
jde o to, ze tohle je uniformni zarizeni a kdyz nekdo rekne hra na tom chodi tak a tak.. tak ti tak opravdu bude chodit...