Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A k cemu ti to bude, kdyz na Linux je minumum her? A uz vidim, jak vsichni delaji hry pro Xone, PS4, Win a jeste pro Linux...
  • Ano, ale takovi uz davno maji nejakou konzoli. Ono totiz u ciste PC her se musi vetsinou premyslet vic, nez u multiplatformovych. Tim to nemyslim nijak spatne, ale treba strategii na konzole opravdu moc neni.
  • Ale ze tech her bezicich pod Linuxem, je ze? To ty Win uplne prevalcuje...
  • Kozy
    Co to zase plácáš, PC nemá exkluzivní tituly?
  • Ale neupinaji. Jen par pomatencu si mysli, ze tenhle zazrak je spasi. Vsichni normalni dal zustanou na svych stolnich PC s Win a za par let po celem Steamboxu nestekne ani pes.
  • to samozřejmě je, ale musíš si uvědomit, že lidé prostě hloupý sou, dělám na telefonické pc pdopore a je to neuveritelny. lidi to proste chtej jednoduchy aby nemuseli nad nicim premyslet co nejlip zabaleny a pekne prezentovany, tot vse. nesmis o tom premyslet jako ty sam - zkusenejsi uzivatel, nebo rovnou pc hradcore hrac co si to sam stavi, takhle lidi nepremysli.
  • A nedej boze politiky kdyz ti hra nejede, tak ti vratime penize, jako ma GoG. To ale nehrozi. Proc taky, kdyz evidentne davy ovci nakupuji jak zbesile, ze?
  • Jack1947
    Diky to jsem potreboval slyset (od nekonzolosity a hrace?) hned se citim lepe. *12*
  • ucho
    PC hry se zase tak špatně neprodávají, samozřejmě ty drahé AAA tituly mají problém, ty musejí prodat strašně moc kopií, ale indie tituly menších týmů si na sebe vydělají slušně. a kolikrát na konzolích hrát nejdou, takže se mohou dostat do obývacího pokoje. já si tedy úspěch odhadnout nedokážu, bude to zajímavé...
  • A v čem je to lepší? Má to míně her! Je to dražší. Není to konzole ani pc, tak proboha v čem je to lepší než ps4/xbone?
  • Jack1947
    Napis dojmy... at vime jake to je. Diky.
  • Jack1947
    V cem lepsi, dit je to furt PC nic exkluzivniho co vim tam nebude , jo mozna zatim jenze ... pravda no, konzolista nejsi.
  • PCčkáři jsou tak zoufalí, že upínají svoje naděje k hybridní konzoli. Chudáci malí chlupatí. Povím vám tajemství. Bude to fail a bude se to prodávat asi jako pc hry v součastnosti :DDD
  • Karle ty jsi čurákk a z toho už nevyrosteš
  • Ježiši, ty seš debi* http://algoqver.com/wp-content/uploads/2013/08/xbox-one-inside.jpg Vím, že to bude pro tebe šok, ale tohle je X-Box One
  • update: aha tak uz to stahuju.. a bude se testovat *8*
  • Jsem převážně PC hráč. Už teda moc nerhaju, jen občas nějakou indie a případně Diablo 3. Ale pokud bych zase myslel na hraní her, tak bych si SteamM určitě koupil. Rozhodně lepší možnost než PS4 nebo XONE.
  • LuckyBaal
    *asi si myslel 1/2 GB grafiku a ne GHz *4* Jinak si myslím, že cena těch středních modelů bude někde kolem 15 tisíc.
  • podle mne je to frontalni utok na lidskou hloupost na vicero frontach ktery si firma s takovým kapitálem muze dovolit.
  • jde o to, ze tohle je uniformni zarizeni a kdyz nekdo rekne hra na tom chodi tak a tak.. tak ti tak opravdu bude chodit...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší