-
Zrzek, honem 3x plivnout do rukávu
-
Já jsem jedničku, tehdy ještě na PC nedohrál, blbě se mi ovládala a upadala do stereotypnosti, souboje byly nudné a prostředí sterilní, ano na odreagování dobré, vyšplhat pár mrakodrapů, zabít pár chodců hozením kamionu...no dejme tomu....ale jako hra samotná nezajmavé, a dle recenze na tomto dvojka dojíždí ještě více, ne děkuji. Až udělám zkouškové, teším se na vás, Dragon's dogma !
-
Presne, oni tu nic nevylepsili lebo nebolo co, len dotiahli grafiku o uroven vyssie a to musim podotknut ze na XBox360 je to jedna z najlepsie vypadajucich hier i ked kralom je a asi aj zostane Witcher 2.
-
Tak potom by som ju nehladal v pocitacovych hrach, a uz vobec nie u akcnych. ;) Teraz vyjde Diablo 3 a uzijem si s nim mesiace ba az roky zabavy, ale duchaplnym by som to urcite nenazval ;)
-
To som vymenoval tie co recenzent spomina, osobne by mi inak za vymenovanie ani nestali. Akoze vazne Saints Row davat do jednej skupiny s Prototype? :D Nemam slov. A Assasins Creed je jedno velke DLC tam nieje nic nove uz roky a ide to len dole vodou :/
-
mas pravdu ale tak deticky nepochopia pretoze utocis na ich oblubene hry
-
prototype bola super odreagovacka tak sa tesim na dvojku
-
I'm sure you do.
-
prehltas?
-
Stejně jak v prvním díle je tam několik super schopností, ale ultimátní bordel, nezajímavý postavy, nudný prostředí a škaredá grafika celou hru celkem dobře srážej k zemi.
Škoda že si nevzali příklad z Infamous 2. -
No ja nevim... Just Cause 2 jsem hral a byl jsem nehorazne zklamanej ale mozna mi to zkazilo to ze jsem to rovnou koupil se vsema DLC nebo tak neco.
-
Tenhle vtip ještě letí?:D
-
V kuchyni sa da skakat po barakoch ? velmi , naozaj velmi zaujimave!
-
Co to plácáš máčo? *1* *1*
-
Počkej to jako myslíš že už i v americe se doslechli že Autobusar je idiot? Ono s jeho projevem se tomu nedivím ... ale až v americe?
-
se prober, co je pokryteckého na tom dohrát hru a zhodnotit že spíš zklamala? pokrytecký je spíš tvůj pohled na věc, trubko
-
Dobrá recenze. Po pár odehráných hodinách mám podobné pocity a hru si moc neužívám, ale ostatním přeju co nejlepší zábavu.
-
mezi deseti minutami a dohraním celé hry je rozdíl (přinejmenším deseti hodin). Ano, vstávat a cvičit (převážně počty).
-
Máš pravdu, lepší je hodnotit hru po 10 minutách a ne až na konci!!!? Vstávat a cvičit!!
-
ano muže tahle hra to dokázala