-
Opet se predvedli recenzenti na tiscali znamenite", samozrejmne jestli ho to nebavi tomu brat nemuzeme,mne se to celkem libilo,sice stereotyp mirnej co qle dneska neni ze?
Osobnwe bych dal tak 8/10 6se mi zda malo to je ale muj osobni nazor,+let vrtulnikem byl brej mozna ty framerate propady ale zas tak hrozny nebyli.Je pravda ze dneska moc her nevychazi a vse se smeruje jako vzdy az na podzim potazmo pristi rok(dali buh) ,kdyz se ohlednu na posledni 2roky bylo to uplne o necem jinem... ale to uz je drobet ot,Naprostej souhlas ze recenzema se neridim,uz davno a diky nedostatku demoverzi... si ani nazor clovek neudela holt. -
AHA! a viete preco je hlavny hrdina cernoch ??? *ehm*babrak*ehm*obama*ehm*
-
takze stejna blbost jako jednicka.... *6*
-
Ja sem se u hry bavil, klidne ji rozjedu vickrat , a o to jde kazdy ma svuj vkus kdyz se to recenzentovi nelibilo nic proti tomu nemam. Ale volnost, destrukce a krajeni nepratel snad nikdy neomrzi *1*
-
Tahle hra má horší konec než Mass Effect 3
-
Uz aby byla PC verze.
-
U jedničky se mi strašně líbila ta volnost, skákání po barácích... Ale byla to tak špatná hra, že jsem to nedokončila. A to bych už jenom kvůli tomu černýmu rádobydrsňákovi, co mluví jak dobytek jenom aby byl ještě víc drsnej, to nepustila.
-
poor recenzent cakal deep love story od mutantskej rubacky sad a jednotka bola popici *7*
-
Žádný velký překvapení. Pocit, kterej Martin líčí v prvním odstavci jsem zažíval už u jedničky *7*
Hra samotná nebyla úplně nezábavná, ale jak došlo na proslovy delší než dvě slova, bylo zle. -
Najdou se i vyjímky, takže se už recenzema neřídím a raději si hry zahraju sám. *4*
-
lol
-
Já hlupák jsem si myslel že se na to nedá nic zkazit. *10*