Přejít na výpis diskuzí
Prozkoumávání a objevování je základ vaší činnosti v Mass Effect: Andromeda
7.3.2017 | Adam Homola
74 příspěvků
-
Co zatim ukazali z gameplaye nevypadalo moc povzbudive, jejich ukazkova mise byla nudna a repetitivni po nekolika minutach. A neni nahodou, ze radsi uplne zrusili verejnou betu multiplayeru - dekujeme za registraci, nakaslete si, kupte si hru :(
-
Jak to tak čtu, tak se určitě na desítky hodin zasekám na těch planetách prozkoumáváním a craftěním. Zrovna jako ve F4, než jsem se dostal k postupu v hlavním příběhu, už jsem měl nahráno asi 15 hodin. *1*
-
Mně se to líbí. Hodně dlouho jsem nezavadil o hru, kde by bylo potřeba prozkoumávat okolí. Pokud tohle Mass Effect splní, nemám problém.
-
Se tááák těším :D
Dovolenou mám už domluvenou asi dva měsíce :D:D -
-
Jedna rada. Ten čas co u toho strávíte Vám již nikdo nevrátí a ten čas je to jediné co skutečně máte *5*
-
-
Takze ... 9+/10 za ... mapu plnou generickych otazniku a ... inventar v podobe kilometrovyho seznamu. Nj, holt je treba nejak zakamuflovat ze hra je na 3 hodiny, tak donutime kazdyho dalsich 30 hodin obihat nesmyslny lokace s nesmyslnejma ukolama.
Pocitam ze prvni ukol specielniho komanda bude neco na tema "v mem sklepe radi hejno ... dvou potkanu, potrebuju abys je zabil" ... a o planetu vedle budou ... ve stejnym sklepe ... ty potkani .. tri. -
Open world + crafting ... z tohoto spojeni se mi uz zacina delat spatne. No, alespon nemusim zbytecne utracet penize a ztracet cas bezcilnym pobihanim po virtualnim svete.
-
Tak jestli to bude mít stejnou atmosféru jako prvních 12 minut tak se těším :)