Přejít na výpis diskuzí
Průlet světem modifikací – Unreal je pořád v módě
7.4.2012 | Jiří "Storm" Nehyba
63 příspěvků
-
By mě zajímalo, kdo z vás si vzpomene, jak se jmenovala první "3D hra" , já teď přemýšlím a než použiju google sakra nemůžu si vzpomenout teď .... :D
TnT Riva, Matrox, S3 Virge .....vybavuje se mi spousta pojmů z té doby :) -
jojo, kamarád si tenkrát koupil Voodoo 2. Byli jsme naprosto uchvácený jak to vypadalo. Já jsem si mohl Unreal zahrát až o pár let později. Unreal a Half-life nabídly takový herní zážitky, kterým se dnešní hry bohužel nepřibližujou.
-
a pak všichni žili šťastně až do konce života :-DD to sou cimty oduševnělý po ránu ;)
-
Jo, tenhle clanek vyvolava nostalgicke vzpominky, 3dfx, Gravis Ultrasound a Unreal, to byly casy. Prave na Unrealu jsem testoval svuj prvni novy 3D akcelerator, jak se tehdy rikalo.
-
Zase som do rana hore, nevedel som, že Unreal ma datač, doteraz som si myslel, že na obežnej drahe Unreal konči *1* , musim dohnať, to je atmosfera, teraz sa už taketo hry nerobia...použil som tento Texture HighRes Pack :
http://www.overclock.net/t/390642/unreal-s3tc-texture-highres-pack -
Jo staré dobré UT...
Je škoda, že UT3 není tak populární, protože se mi líbí o hodně víc jak UT03 a UT04. Sice na UT99 nemá, ale UT99 je překvapivě méně hrané než UT04... -
Hmm, já miluju oba dva tyhle díly a ani 2003ka nebo 3ka mi nepřišly špatné a aspoň půl roku jsem je hrál. Chtělo by to další díl. Takový, který by konečně opět sjednotil komunitu a tím dal znovu dokupy velkou hráčskou a modderskou základnu ...
-
buď ta hra je starší než ty nebo nevim proč tak vyjíždíš.. nevidim důvod si nepřipomenout legendarní hru a zajimavé mody..
-
ala CS mod*
-
To byl ten CS mod, kde se dalo někoho zabít i tím, že ho trefil letící granát? *2* Ten byl fajn *4*
-
Všechny článkem zmíněné módy jsem dohrál, některé několikrát.
A ONP - Operation Na-Pali si asi dám znova :)
(drtil jsem i mulitplayer Tactical Ops - jak někdo zmiňoval v diskuzi :D ) -
Tak co se týče Unrealu, tak ten mi zatím běhá úplně na všem *3*. Ať se jedná o W98, XP, Visty, teď dokonce i Windows 7... vše bez jediného problému... člověk by nevěřil, jak dlouho s sebou tuhle hru táhnu... měl jsem ji nainstalovanou na každém PC co jsem kdy měl... současný nevyjímaje, prostě klasika *1*.
-
Hmm, normálně jsem dostal chuť si Unreal znovu zahrát, znovu si užít tu perfektní hudbu a skvělou atmosféru mimozemskyho světa. CDčko už radši pokoušet nebudu, díky bohu za GoG.
-
Kdyz odhlednu od faktu, ze se nejedna o recenze, ale jen pripomenuti zajimavych modu pro ty, co to nesleduji, tak ano budeme - clanek o StarCraftu uz se dokonce pripravuje.
-
haló
-
Chápu, že každý má rád něco jiného, ale víte co mě štvou za lidi, takoví jako např. můj kámoš ze třídy, který se se mnou hádá, že chce hrát ve škole na kompech UT 2003 místo UT 99 protože to má prostě a jednoduše lepší grafiku, přitom UT 99 nikdy nehrál, viděl to jenom na youtube. To je na facku totók *11*... že dneska ty lidi zajímá jen ta omáčka kolem *9*
-
Jo to byly časy... Wolf, Doom, Blood, Hexen, Heretic ...Quake, Unreal .... sakra, tomu se říká nostalogie :)
-
UT99 laughs at your 2K4...
-
Děláte si prdel? Seriozní článek s recenzní modů pro 14 let starou hru? Mapppacky pro StarCraft budete recenzovat rovněž?
-
Kurva,zrovna dnes jsem držel v ruce CD se hrou O-o díky za článek.