Přejít na výpis diskuzí
Průměrná Xbox One akce Ryse: Son of Rome vyjde na podzim pro PC
7.8.2014 | Petr Poláček
77 příspěvků
-
... Ale tak snad se dočkám.ja taky mistr Polacek,ja taky
-
Jestli tu hru hodně neupravili tak se ani nemusí namáhat..byla fakt strašná.
-
Už se nemůžu dočkat jak si od*ebu Xko na ovladači z všech těch Qte. To bude řádně popi*i.
-
Makes sense, i tonoucí se stébla chytá potom průs*ru co si sami natropily svým neuváženým jednáním
Vydání téhle podprůměrné hry bylo opravdu jen otázkou času, no co o důvod víc nemít zrovna ted XONE (XBONE). Pařit se bude i na pc ale jen protentokrát. *4* -
Jako jsem rád že si to budu konečně moci zahrát ale absolutně je potenciál téhle hry nevyužitý dyť i amatérský scénárista bez znalosti historie by dokázal vymyslet něco mnohem lepšího i když by to mělo bejt plné klišé tak by to pořád bylo lepší než tohle :(
-
Škoda xbox si zasloužil exkluzivku. Na PC to dopadne akorát tak, že 5% hráčů si to koupí a zbytek stáhne. *11* *11*
-
-
Jo stiahne, na Steame za 5€ vo vianocnych zlavach
-
Podejte si s haha ruce a jděte se zprznit někam kam slunce ani doktor nesvítí - baterkou. Díky. *3*
-
jelikoz je to srajda jejiz celej styl zapacha naprosto zbytecnou konzoli, tak ani jedno.
-
Snaž se víc
-
-
Té hry je taková škoda.... Pamatuji si jak jsem uviděl první Teaser. Seděl jsem a čuměl na tu úžasnou grafiku, která měla vyjít už na Xbox 360 na Kinect. V tu dobu jsem opravdu extrémně záviděl majitelům Xboxu o jim to vyjde za pecku.. ale teď ? Jde vidět, že graficky si to zachovalo své kouzlo. Pastva pro oči to ano, ale ta hratelnost... To by se Hardcore hráči v hrobech obraceli, co dneska vychází. Na druhou stranu, když už jsem se na to tak těšil, tak tomu dám na 99% šanci. Za zkoušku nic nedám. Rozhodně se to ale na ten Podzim v tom závalu herních pecek ztratí extrémně rychle. Škoda. Historické hry mám opravdu rád, ještě krom toho s takovou grafikou. Ale jakmile se pos*re hratelnost a přidáte QTE u každého útoku, tak to okamžitě stojí za prd. *9* Kdyby tam to QTE šlo aspoň vypnout a zvednout obtížnost na realistickou, tak by to zlepšilo kvalitu hry.
-
-
Ja som kvôli tejto hre takmer kúpil Xbox One, našťastie som odolal
-
-
Od Cryteku mám všechny jejich dosud vydané hry, včetně Far Cry s geniálními slovními obraty v češtině ale Ryce si s klidným srdcem nechám ujít. Tohle vážně není můj šálek kávy.
Raději vyčkám jak dopadne "adoptovaný" Homefront 2. -
Konzolovou evoluci jménem QTE? To na PC nepatří. *11*
-
-
Tj, tam patří hitovky jako je simlutory šutru, trávy, znásilňování a Gone Homo.
-
-
necítíš se s tím už malinko trapně?
-
Kolikrat to jeste napises ty bezmozku?
-
TOTO bolo určite napisané na konzole *1*
-
-
-
Nekdo tady tenkrat napsal a to me hrozne pobavilo ze hlavni hrdina se jmenuje Quickus Timius Eventius
PS: Koukam ze GGG uz me predbehl.