Přejít na výpis diskuzí
Průměrná Xbox One akce Ryse: Son of Rome vyjde na podzim pro PC
7.8.2014 | Petr Poláček
77 příspěvků
-
Mám pocit že japonci mají i něco novějšího :)
-
-
Pokud za to nebudou chtit nejakou nesmyslne vysokou castku (coz teda asi budou), tak to vyzkousim. Anticky Rim je me oblibene historicke obdobi a her z nej je jako safranu.
-
Ten simulátor znásilňování by mě zajímal. *15*
-
Kolikrat to jeste napises ty bezmozku?
-
pobavil....jen at se portuje, necht PC hraci mohou vyjadrit svuj nazor na porty a nekupovat je, pokud jsou zmrseny....priste to treba tem vydvatelum dojde....
-
Ja som kvôli tejto hre takmer kúpil Xbox One, našťastie som odolal
-
Ten chlapec ví o čem mluví.
-
Ježiš, nechápu proč to portujou. Na PC je jednoduše úplně jiný publikum, který tohle hrát nebude, protože oni hrají pouze simulátory šutru, trávy, znásilňování a podobný "top exkluzivity".
-
TOTO bolo určite napisané na konzole *1*
-
Tj, tam patří hitovky jako je simlutory šutru, trávy, znásilňování a Gone Homo.
-
každý normální pc hráč si to může zahrát na konzoli, žiješ stále v domění, že pc hráči nemají playstation? probuď se, RDR je stará hra a kdo chtěl tak si to zahrál.
-
Doplnil bych napr. serii budovatelskych strategii ANNO *14* Tam sem jeden jedinej level hral treba 40hodin. Za tu dobu bych dohral nekolik AAA titulu (kdyby me takovy hry zajimaly ovsem).
-
Pro mě velmi potěšující zpráva. Aspoň budu mít možnost si to zahrát. Stejně jako jsem kdysi záviděl konzolistům Viking Battle for Asgard.
-
hm, ako benchmark na testovanie novych gpu a cpu, preco nie...a ked to bude podporovat aj Mantle, budem rad :)
-
... Ale tak snad se dočkám.ja taky mistr Polacek,ja taky
-
Jestli tu hru hodně neupravili tak se ani nemusí namáhat..byla fakt strašná.
-
Jo stiahne, na Steame za 5€ vo vianocnych zlavach
-
Podejte si s haha ruce a jděte se zprznit někam kam slunce ani doktor nesvítí - baterkou. Díky. *3*
-
Je hezké, že sis vytvořil svojí vlastní definici exkluzivní hry, která se ti hodí do krámu, nicméně to nemění nic na faktu, že ty hry exkluzivní jsou.