Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já čtu taky jen diskuzi, ale na pár screenshotů jsem se podíval, s dvanáct let starým enginem toho už prostě moc nevymyslí, tohle je kombinace všech předchozích objektů, nic oslnivého, prostě klasický WoW engine.
    • Tak ona ta hra stále vypadá tak nějak pěkně, jako omalovánky, což se hodí k cílové skupině hráčů.
      • Co máš proti omalovávání? *8* Se vsadím, že by si to ani nedokázal vymalovat *4*
  • Líbí se mi to prostřední, do kterýho bude datadisk zasažený.
  • Já čtu jenom diskuzi *1*
    • BTW nestreamuje někdo GW2 ? Rád bych se na to podíval. Článek že vyšlo GW2 tady nečekám ještě tak měsíc, tak to píšu sem, sorry WOWlamky. *1*
      • Kripp, Kungen... nebo Sankuri, ale říkal, že to bude lamerský gameplay tak se radši podiv na ty první ;)
        • Popravde Kripp tam v tom taky docela plaval :) Dostal par tipu od lidi na chatu a uz je to trochu lepsi.
  • Stormangels
    Já se přiznám k dnešnímu hraní GW2 od 9:00 :-)
  • Tak se přiznejte, kdo to čte?
    • třeba já
      • No moc vás teda není.
        • To vis, nikdo nema na praci nic jinyho nez cekat tady na netu nez se takhle debilne zeptas a kazdy ti hned odpovi.
          • Proč by měl čekat? Normálně si přečte článek a potom se koukne do diskuze. To je otázka minuty.
            • A pak se začne tlouct do hlavy *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit