Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevim hraju nekde 15 let a nehodu jsem mel jen jednu a za ni jsem nemohl naopak dneska mi jedna zena urvala zrcatko kdyz se vyhejbala protijedoucimu autu a rozhodne nevypadala ze by byla agresivni hracka a ti borci co jezdi v tuning autech tak ty na hry moc nejsou ... nechapu ty testy navic 1000 lidi je na nejakou statistyku docela malo *5*
  • Hral som kazde gta chodcov som moc nemasakroval iba ked som sa ponahlal, ale ako nahle som sadol do auta v reale na gta som snad v zivote ani nepomyslel nevim no
  • Proč jako? Co je tak strašného na tom, co tě kdy a jak předjede? Když si jedu na devadesátce devadesát a předjede mě třeba trabant, tak je mi to úplně jedno. Tuhle vaší mentalitu fakt nepochopím. Ať žije ješitnost.
  • Strašnej nesmysl, nedá se nic jiného než smát *4*
  • o teprve takovej lákavej oberlenej důchodce na přechodu...ještě na něj těsně předtím zatroubit, aby leknutím ztuhnul a náhodou neuhnul. :) ....Carmageddon 1,2,Quarantine a tak...
  • Co dodat ? Este stastie, ze existuju hry alias automaticky vinnik vsetkeho zleho.
    Aku vypovedaciu hodnotu ma test s 2000 ludmi ? Zo statistickeho hladiska ide o cisty nezmysel, aj keby som zobral do uvahy "len" 1 milion alebo 500 tisic ludi.
    Na prechodoch ludom zastavim, na dialnici si drzim bezpecny odstup od auta predo mnou a ked je vonku pekne nasnezene a cesty su prazdne, tak si dam zakrutu smykom. Nepoznam vela normalnych vodicov, ktori by nerobili to iste.
    Aky test bude nabuduce ? Povedali sme 13 zivym a 4 mrtvym hracov, nech ostanu ticho, ak su proti studiam o zlom vplyve hier na ludi. Vysledok ? Nezaujimavy, iba sme zistili, ze vsetci hraci neskutocne smrdeli. Bingo, hry su dovodom slabej hygieny ludi. Wau.
  • Co dodat ? Este stastie, ze existuju hry alias automaticky vinnik vsetkeho zleho.
    Aku vypovedaciu hodnotu ma test s 2000 ludmi ? Zo statistickeho hladiska ide o cisty nezmysel, aj keby som zobral do uvahy "len" 1 milion alebo 500 tisic ludi.
    Na prechodoch ludom zastavim, na dialnici si drzim bezpecny odstup od auta predo mnou a ked je vonku pekne nasnezene a cesty su prazdne, tak si dam zakrutu smykom. Nepoznam vela normalnych vodicov, ktory by nerobili to iste.
    Aky test bude nabuduce ? Povedali sme 13 zivym a 4 mrtvym hracov, nech ostanu ticho, ak su proti studiam o zlom vplyve hier na ludi. Vysledok ? Nezaujimavy, iba sme zistili, ze vsetci hraci neskutocne smrdeli. Bingo, hry su dovodom slabej hygieny ludi. Wau.
  • Samozřejmě že děsím svým řízením lidi. Kolikrát se Vám stalo, že na Vás matka hudruje jak to jedete, přitom sama neřídí. Kolikrát se Vám stalo, že na Vás začne spolujezdec křičet co šílím, proč předjízdím, když proti mě jede auto (ano viděl jsem ho...jako malou tečku v dálce), přitom je sám/sama sváteční řidič Fabie Combi HTP, která má zrychlení z 80 na 120 asi půl minuty (v povolaných rukách kolem 15-20 sec)? Zrovna nedávno jsem si tohle užíval a myslel jsem, že toho dotyčnýho vyrazím z auta.
  • Tak si ctu tu studii pod tou studii v clanku a zjistuji, ze jsem vrah, zlodej aut, vyderac, buzerant a terorista. Skvele!!!!!! :)
  • Tesat do kamene! :)
  • LOL, tak to je hustej comment :) Ja bych teda zakazal jen arkady :)
  • Neco na tom bude. Ale nemyslim ze ohledem agresivity. Spise naivita a nezkusenost. Paran arkadovych racingovek si muze napriklad vypestovat navyk ze kdyz dupne v zatacce na brzdu nic se nedeje. Ze auto zvladne ve skutecnosti to co v NFS. Oblbovakem je rovnez vysoka hodnota FOV kerou arkady pouzivaji. Po hrani takove hry sednete do skutecneho auta a pri stovce mate pocit ze stojite. Dalsi veci je pocit nezranitelnosti.
    Hraci dobrych simulatoru jsou na tom podstatne lepe. Ziskaji dobre navyky i kdyz i tady je problem protoze civilni vuz nedosahuje kvalit zavodniho.
  • USER47
    Člověk by čekal, že lidi, co se statistikou živí, budou chápat rozdíl mezi korelací a kauzalitou, ale tyhle pochybný výzkumy mě pořád přesvědčujou o opaku.
  • Ja ked som hral Carmageddon 1, 2 a isiel som pre otca autom, mal som tiez taky divny pocit. Pred par minutami uplne podvedome zoberes autom chodca, lebo to treba *1* a zrazu sa v realite citis nesvoj. Ale po par minutach v pohode.
  • Gregger Huttu je fakt iny. Ale lubi sa mi, ze ukazal ako to ide aj amaterovi. Ked na to clovek ma nejake predpoklady... Pokial by mal peniaze a zacal jazdit sutazne ked bol mlady, tak by bol urcite dobry pilot.
  • fixcz
    Minulý rok udělali kucí z iRacingu, Top Gearu atd. takový pokus. Vybrali podle nich nejlepšího virtuálního závodníka a posadili ho do reálného závodního vozu. Na to, že nikdy v závodním voze neseděl a nemá dokonce ani řidičák, si nevedl vůbec špatně:
    http://www.youtube.com/watch?v=0p_sCrM1CcI
  • Je to pravda. Když jsem jedu dobu hrál GTA IV a přejížděl lidi, tak jsem měl takovej divnej pocit, když jsem jel v reálu. Ale nedá se to moc srovnat. Ve hrách se ta vozidla chovají naprosto jinak, vidíme to z jiných úhlů a normální člověk si to nelajzne. Ale prostě chodec na přechodu je výzva :D :D :D
  • Pařím hry od 6 let, řidičák mám 6 let a ještě jsem nikoho nezabil, i když jsem udělal pár blbostí za volantem. Nemá to co dělat s hraním, jenom se zkušenostma.
  • Pařím hry od 6 let, řidičák mám 6 let a ještě jsem nikoho nezabil, i když jsem udělal pár blbostí za volantem. Nemá to co dělat s hraním, jenom se zkušenostma za volantem.
  • Erien
    Není to tím, že lidi hrají nebo nehrají na pc, ale tím že řídičů kteří hrají okolo 18-21 let je určitě nejvíce a je to nejrizikovější věk. Mě osobně je 20 řidičák vlastním a moc dobře vím jak jezdí moji kamarádi a já sám. 90% v tomhle věku jsou prostě lidi a hlavně kluci idioti a dělají jak umí jezdit rychle a předvadí se, je tedy logicke, že je nejvíc přestupku a podobných věcí. Není o tom kdo hraje, ale o věku a jisté dospělosti, která ale nepřichází s věkem 18+ jak si někdo myslí. To je můj názor

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit