Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě by mě zajímalo, jak je možné, že:

Uplatnění pojistné smlouvy - 30 : 15
    Počet poškození vozidla za poslední rok - 1 : 2

Nevím tedy, při čem všem se uplatňuje pojistná smlouva (neb jí nemám), ale není to hlavně/jen při poškození auta?
    • ales.smutny
      Nehodu nemusí chtít nahlásit (většinou u menších až drobných poškození). Což znamená, že "nehráči" měli více poškození vozidla, ale o polovinu méně se obraceli na pojišťovnu.
      • Aha, děkuji ^^
  • Co dodat ? Este stastie, ze existuju hry alias automaticky vinnik vsetkeho zleho.
    Aku vypovedaciu hodnotu ma test s 2000 ludmi ? Zo statistickeho hladiska ide o cisty nezmysel, aj keby som zobral do uvahy "len" 1 milion alebo 500 tisic ludi.
    Na prechodoch ludom zastavim, na dialnici si drzim bezpecny odstup od auta predo mnou a ked je vonku pekne nasnezene a cesty su prazdne, tak si dam zakrutu smykom. Nepoznam vela normalnych vodicov, ktory by nerobili to iste.
    Aky test bude nabuduce ? Povedali sme 13 zivym a 4 mrtvym hracov, nech ostanu ticho, ak su proti studiam o zlom vplyve hier na ludi. Vysledok ? Nezaujimavy, iba sme zistili, ze vsetci hraci neskutocne smrdeli. Bingo, hry su dovodom slabej hygieny ludi. Wau.
  • Strašnej nesmysl, nedá se nic jiného než smát *4*
  • Taky by mě zajímalo, jestli měly obě skupiny stejné věkové složení. Tipl bych si, že těžko, a pak je problém, jestli to, co ta studie ukazuje, není věc obecnějšího rázu, než škatulkování na hráče a nehráče.
  • Padlo tu zopar otazok ktore vam mozem lahko objasnit, kedze v UK byvam:

1.) Prieskum to nie je nahodny, al tipujem ze na objednavku aliancie poistovni, ci uviest do formulara o poistku otazku ci ste/nie ste hrac a odpoved nalezito spenazit. ked sa vas mozu pytat na typ prace ktoru vykonavate a podla toho vam naparit cenu poistky, preco by nemohli udelovat cenu na zaklade bulharskej konstanty alebo takejto sprostej otazky?

2.) Ludia v UK nevedia jazdit. Jazdia opatrnejsie ako ludia v EU to je pravda, ale to neznamena ze vedia jazdit. Nevedia nic o snehu, postavite pred nich typicku krizovatku do + a su nahrati, pretoze ich to v autoskole neucili, tam maju len kruhove objazdy.

3.) Prave som dosiel z prace, kde po ceste sa pripajam na plnu dialnicu pripajacim pruhom. Chlapik zamnou na Octavii VRS, hoci videl ze idem predbiehat toho predo mnou vyhodil blinker do rovnakeho predbiehacieho manevru a v momente ked ja som isiel predbiehat toho predo mnou, bol na mojej urovni/v slepom uhle. Upozornujem ze som mal blinker zapnuty dobrych 5sekund pred nim, navyse si skratil cestu cez biele pruhy, ktore su pri pripajani.

Zaver si z toho spravte aky chcete. Pekny den prajem...
  • já zase nadruhou stranu chápu to,že ridiči co hrají hry mají menší nehodovost a jsou schopni zvládnout testy lépe jako ti, co vypadají jako před smrtí když řídí... mám jednoduché pravidlo... všem honem ujet, protože pak sou všeci zamnou a nehrozí, že někoho nabourám nebo někdo mě :))) akorát ty pokuty za rychlost.... jajajaj
  • No tak, pojdme vsichni jezdit slusne... ehm, to byl for ;-). Vyzkousejte si jezdit chvilku po meste podle pravidel... vzdit vas prevalcujou, neblbnete lidi... a ne ze se zejtra rano zase budete srat sedesatkou, pekne plnej leva, prava, leva, prava, odstavnak, leva, pruh pro autobusy, koleje, ostruvek, retardery a jsme na miste ;-)
  • Môj byvaly šef ma velmi negatyvny postoj k počitačovym hram a jazdi ako kkt.
    Asi si kompenzuje nedostatočnu velkosť penisu...tak mi niečo hovorte!
  • Erien
    Není to tím, že lidi hrají nebo nehrají na pc, ale tím že řídičů kteří hrají okolo 18-21 let je určitě nejvíce a je to nejrizikovější věk. Mě osobně je 20 řidičák vlastním a moc dobře vím jak jezdí moji kamarádi a já sám. 90% v tomhle věku jsou prostě lidi a hlavně kluci idioti a dělají jak umí jezdit rychle a předvadí se, je tedy logicke, že je nejvíc přestupku a podobných věcí. Není o tom kdo hraje, ale o věku a jisté dospělosti, která ale nepřichází s věkem 18+ jak si někdo myslí. To je můj názor
  • Pařím hry od 6 let, řidičák mám 6 let a ještě jsem nikoho nezabil, i když jsem udělal pár blbostí za volantem. Nemá to co dělat s hraním, jenom se zkušenostma za volantem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit