Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • radim.zaty

Maximálně porušuje pracovní smlouvu tím, že v práci nepracuje, ale hraje hry. Rozhodně ale neporušuje nějaké pravidla administrátora (btw co to vůbec je? já dělám v IT 20 let a žádné "pravidla administrátora" jsme nikdy neřešili, vždy to byly buď směrnice, nebo byly politiky nastavené tak, že si uživatel ani neťuknul).

Mimochodem, pokud není ten tvůj "administrátor" nějaký pavrjuzr, který se ke správě IT dostal náhodou a vůbec neví, která bije, tak má firewall s filtrováním webového provozu s databází adres. např Sonicwall to už v DB má, z VPN jednoho zákazníka se na tu stránku nedostanu. 

• drasta

Cetl ale to ze nemas prava na instalaci programu porad neznamena ze porusujes pravidla hranim na prohlizeci a uz vubec ne pravidla administratora site.

• dworkin

Eh... ne. Četl jsi vůbec ten článek? 

• drasta

Ja treba zadny pravidlo administratora site tim ze si spustim v praci hru v prohlizeci neporusuju a to ani kdyz si spustim hru kterou jsem si do sveho pracovniho PC nainstaloval tak me to docela zajima. Kdyz jses pravnik tak prece pravidla administratora site asi budes znat zejo.

• dworkin

Eh... tak na to si přijď sám. 

• drasta

Muzu se zeptat jak porusis pravidla administratora site kdyz si spustis hru v prohlizeci? :D

• dworkin

Ne. Já akorát dodržuju, co jsem slíbil. Slíbil jsem dodržovat pravidla administrátora sítě, proto dodržuju pravidla administrátora sítě. Ne kvůli hrozícímu trestu, ale kvůli sobě. Dal jsem slovo.

• drasta

Ty jses fakt nemocnej...

• Row
    Tak a ted si predstav, ze ja ctu Games skoro vyhradne v praci... a ted se kousni 😀
  • dworkin

Napsal právník. Kvůli podobným věcem můžete velice snadno přijít o práci. To si ostatně autorka velmi dobře uvědomuje, proto tam píše, ať s tou informací naložíme, jak uznáme za vhodné. Ona to přece nikomu přímo nedoporučuje, néééé.

• dworkin

Vidíš, kolik jsi zabil času obhajováním smrádku a teploučka.

Ano, na serveru o videohrách by měly být informace o videohrách. Ne návody typu "ale pro případ, že by vás někdo zbavil administrátorských práv… Naložte s touto informací, jak uznáte za vhodné." A ano, je to návod a ani se nesnaží být moc maskovaný.

Jinak doporučuju ještě několikrát přečíst článek i můj úvodní příspěvek, protože ještě pořád úplně nechápeš, o čem píšu.

• dworkin

Veskoslave, jako někdo, kdo se odsud s brekem odporoučel a potom se poníženě připlazil zpátky, nejenže nemáš nárok na to, abys jakkoliv kritizoval moje příspěvky, ale nemáš nárok ani na to, aby se s tebou kdokoliv tady bavil. Ani já se s tebou nebudu bavit. Klidně si reaguj, ale svůj čas ti věnovat nebudu. Nestojíš za to, sorry.

• Veskoslav

Dej si facku a pak ještě druhou...Pracoval jsem s Itali (pořad jedli a pohoda klídek), Francouzi (zapřeli by vlastní matku a pak by ještě proti tomu protestovali), Angličani (v pohodě, ale jakmile se hrál fotbal, tak dodavatelé neexistovali)....Zbytek těch tvých blábolů o Čecháčcích je pak na druhou facku a třetí od stěny...

A jenom hlupák v tom vidí hned obcházení pravidel. Jestli jsi ve skutečnosti právník, jak jsi několikrát tvrdil, tak jediný, koho asi obhajuješ, tak jsi ty sám...Mimochodem ve firmě máme tak přísná pravidla, že pomalu dojela zásahovka, když se mi podařilo nainstalovat novou verzi Chrome. Pak také dochází k takovým absurditám, že potřebuji pro program nejnovější verzi IE, ale tu si nemůžu stáhnout, protože nemám na to práva a když o práva zažádám, tak mi pošlou návod, jak si stáhnout novou verzi, na kterou ovšem opět nemám práva, protože všechno je zablokované. 

• clovicekO

Tohle je tak stupidní komentář, že mě to donutilo se registrovat. Nechápu, proč žvaníš o čecháčkách a jejich hledání skulin, když tuhle službu ani nedělali Češi. Protože o ní vyšel článek na české stránce? A to obcházení pravidel adminů ... u nás máme zakázané na počítače cokoliv instalovat, a to včetně programů, které k práci potřebujeme a které se platí z grantů. Takže podle pravidel bychom měli používat PC, na kterých jsou jen defaultní aplikace. Nesmysl. A myslíš si, že máme na víc? To jako že nemožnost hrát v browseru něco vyřeší? Že nás to obcházení pravidel v něčem zdržuje? Kolik času myslíš, že se tímhle dá zabít? Půl hodina týdně? Proboha. A že bychom na serveru o videohrách měli dávat příklady dětem? Na serveru o videohrách by měly být informace o hrách! Ne rady pro děti. To je jen výplod uvědomnělého rýdoby intelektuála, spolu se všelijakými aktivisty, zhoubou společnosti. Jako malí jsme prohlíželi Trnky-Brnky, pařili Duka a očumovali podprsenky v obchodech a vyrostli z nás úplně normální schopní lidé.

• napsal firemní ajtík....

• dworkin

Pokud nemá uživatel administrátorská oprávnění, nemá je z dobrého důvodu. Například proto, že má na tom PC pracovat a ne hrát hry. Ano, čecháček hledá skulinu, jak přech*at systém, protože bla bla bla (dosaď libovolnou trapnou výmluvu, proč je v pořádku obcházet pravidla nastavená adminem). Myslím si, že máme na víc, a taky si myslím, že na serveru o videohrách bychom měli dávat lepší příklad dětem, než jak obcházet pravidla.

• BoB.2

error

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit