Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takze ty delas v neziskovce? Jinou odpoved jak samozrejme neberu...
  • Ty budeš dobrej kokůtek asi ....
  • Pozor, hipsta je fanatické sluníčko který zřejmě podporuje zavedení práva sharia, já narozdil od většiny brainfree pročetl koran i zákony platné v některých vybraných arabských zemích a tak vím o tom jaký temný středověk tam na poušti panuje.
    Navíc je hipsta šílený antisemita a rasista...
  • fanatický ementále, když se tak moc staráš o lidi bojuj za postižené děti a nemohoucí důchodce a né za fanatické pouštní barbary... ale když parazit z neziskovky vaří pro migranty polívku, tak se holt kolem točí víc kamer... parazite...
  • špatně, stát lije do neziskovek spoustu peněz...
  • Mart9
    No ten konec jsou 3 minuty a určitě mi nezkazil ty krásné zážitky z předchozího 16hodinového průběhu hrou. To jsem tím myslel.
  • Tak vlastní daně, nebo cizí daně, to už je celkem šumák... každopádně skoro půlka toho, co stát vydává na neziskovky teče do podpory sportu, takže na to, o čem tady mluvíš jde z rozpočtu vlastně ještě daleko míň.
  • A víš kolik dává stát na chod nezisku? Nula, nula, guvno. Většina zdrojů teče z eurofondů a ze soukromé sféry (nejčastěji nadační fondy velkých firem).
  • Ty zkurvysyne. Přál bych ti makat za 12 litrů čistého s Mgr. titulem v nějaké neziskové organizaci jako sociální pracovník, celej den od nevidím do nevidím, abys alespoň trochu zmírnil faktory sociálně patologických jevů ve svém městě či okolí. A to jen z dobroty svého srdce. Je donebevolající ohavnost, že se parazit jako jsi ty, dovolí otírat o lidi, kteří zahodili své ego za hlavu a rozhodli se dělat něco pro ostatní a kdy ovoce jejich bohulibé práce může v návaznosti na to sklidit celá společnost (jmenujme třeba jenom brněnský projekt z poslední doby - Rapid Rehousing, který má za cíl ukončit bezdomovectví rodin s dětmi). Jsi odporná lidská zrůda.
  • Volil sem knížete, to je taky borec, ale Táňa se svym postojem k uprchlické krizi ukázala, jaký je charakter, navíc ta práce v neziskovkách a vůbec, slušelo by nám mít prezidentku
  • Aha takže ty hraješhry protože ti je jedno co je na konci. Super :-)
    Hra byla prezentovaná jako super hra kde na tvém rozhodnutí záleží.
    Za tohle se každý posmívá Telltale že tam to je dané.

    Hru jsem hltal až do konce. Bohužel to že jsem to hrál tolik hodin a vlastně bez možnosti něco ovlivnit: To je ten problém!!
    Pokud by to bylo prezentováno jako příběhová hra tak ok.
    Příběh však můžeš ovlivnit jen minimálně a v nepodstatných věcech.

    Zklamání roku!!
  • a hádám že videa z londýna kde mladí muslimové vyřvávali že bílí budou jejich otroci a že pobijou nevěřící byl taky nějaký naci fake...
  • kdyby se radši paraziti z neziskovek zaměřili na pomoc potřebným v čr a nestarali se o bandu násilnických barbarů...
    jinak jestli jsem nácek, tak asi první nácek co má rád židy LoL... vy smažáci už nevíte co vymyslet za urážku...
  • jistě, každý kdo je proti vám vyhulencům je nácek... LoL. Jsem nevěděl, že když nepodporuju středověké barbarství jsem hnedka druhý hitler... který jen tak mimochodem byl velký obdivovatel islámu a jeho protižidovských přístupů...
    a btw že ti není líto všech těch mrtvých a napadených evropanů, to je asi pro vás dobrá cena za multikulti...
  • Izrael je jediná země která na té poušti něco vybudovala a snaží se o udržení míru... muslimové zatím jen š'touchaj klackem do země a dokud teče ropa tak se jim to ječí... fakt jsi smutný tvor, pokud věříš těm islámský pohádkám. Jinak i zde se ukazuje klasické islámské hrdinství, napadat na ulici nečekaně lidi nožem, nebo umis'tovat odpalovače raket na pozemky vlastních škol... no naštěstí židé nejsou sluníčka a umí se ubránit... snad to evropa taky dokáže.
  • Bože :D. Mlácení prázdné slámy. Jaký manipulativní příspěvek z nějakýho náckovskýho webu ještě vytáhneš na svou obranu? A co máš furt s tou trávou kriplíku? Trávu nečadím, alkohol nepiju. Ale ty vypadáš jako bys denně sjížděl lajnu koksu a začal z toho být trochu paranoidní.
  • Myslíš nacistický establishment státu Izrael, který kritizují i jejich krajané v zahraničním exilu? Tys asi upadl z višně.
  • BTW: samosebou jako správný odpůrce rasismu a xenofobie plně podporuji Izrael a statečnou IDF v boji proti středověku který je obklopuje...
  • lidí jako jsi ty je mě skutečně líto... až jednou vystřízlivíte bude to velký šok...
  • a jinak co vy huliči máte furt s pojmy jako rasismus nebo xenofobie... pokud vím, následovníci islámu nejsou rasa a těžko můžu jako člověk co se zajímá a kultůru původních obyvatel ameriky, o kultůry číny, koreje, japonska nebo původní kmenová náboženství v africe či o kultůry na evropském kontinentě být rasista... evropa nemá žádnou povinnost přijmat hordy nemakačenek, když pořád ještě není schopna zajistit vše potřebné pro své obyvatele... nemluvě o tom, že ty nemakačenka z vděku zabíjejí evropany po desítkách a prosazují své středověké způsoby. A tento názor se šíří celou evropou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit