Přejít na výpis diskuzí
První epizoda parádní adventury Life is Strange je zdarma ke stažení
21.7.2016 | Adam Homola
101 příspěvků
-
LoL, klidni se zfetované sluníčko... na tvé pomatené pindy tu nikdo není zvědav.
-
GGG ty jeden vyjebanej kriple bez špetky mozku. Ty tvý rasistický a xenofobní kecy mě už pěkně dlouho sejří. Když už jsi takový p1čus bez špetky soucitu, tak si tyhle kecy piš někde na osobní blog a nezasírej tím diskuze na games.
-
nehraji odpad...
-
ale mám lepší PC jak 95 % zdejších pc master race hejhulů a to mě stačí...
-
doprdele, proč jsi jí nevolil už posledně? Já ty komenty po tahu už psát nebudu.
-
A pročs jí teda už posledně?
-
Jenže na druhé místo se nehraje...
-
Konečně! Měla jsem z Chloe úplně stejný pocit a už jsem ani moc nedoufala, že by to zde někdo měl podobně, po všech těch nekriticky nadšených reakcích v diskuzi pod hrou samotnou.
Já Chloe dokonce nechala umřít dvakrát , i když poprvé to bylo spíš ze soucitu (jak byla hendikepovaná ). Byť chápu pouto mezi Max a Chloe, osobně jsem se s jejím chováním vůbec nedokázala ztotožnit; možná proto mě ta hra nijak emočně nepoznamenala.
No, aspoň jsem to rozhodování měla jednodušší. -
Ale jde o cestu hrou proboha. 16 hodin jsem to hrál, je úplně jedno, co je na konci.
-
Tahle hra a spíše její konec je nejvěší zklamání za poslední roky.
Žádnej vliv na to jak příběh dopadne. Pouze dvě trapná rozhodnutí na konci hry. -
Zkus staryho Dooma ;)
-
To mě ani nepřekvapuje, když se tě ten vtip dotýká.
-
1070 drtí skoro všechny karty a po 1080 je nejlepší...
-
tobě asi rostou až moc, možná by to chtělo oholit a sundat ten turban, tady nejsi na poušti... *9*
-
Jak může hra vykrást film ? maximálně může být podobná jako ten film nebo se inspirovat.
Myslím že by docela postrádalo smysl aby to člověk hrál jen proto aby se rozhodnul na konci 2 možnými odpovědmi... ale jako pokus dobré, naopak to zapůsobilo třeba více než Beyond:two souls např a reochu i nějaká epizoda TWD. -
Moc dobrý vtip to nebyl. Z inteligence příspěvku je jasný. že ti vousy ještě nerostou.
-
Souhlas, neuvěřitelné. V dnešní době u politika bych čekal spíš pozice placené a to minimálně 100 000 za jednu, ideálně dozorčí rady státních firem.
-
Pro me prvni a posledni. Nechapu co na tom vsechny tak uchvatilo.
-
Luxusná je 1080... Ale i 1070 dá.
-
No, ještě tam můžu přidat veganství, ochranu práv zvířat a menšin a ezoteriku, aby byl profil typického hipstera komplet. *1*