Přejít na výpis diskuzí
První epizoda parádní adventury Life is Strange je zdarma ke stažení
21.7.2016 | Adam Homola
101 příspěvků
-
Já Ti to přeji, jsem demokrat, takže respektuji svobodu volby. *1*
-
Uz se muzeme smat?
-
Je jasné, že další osobnost Havlova formátu jen tak nenajdeme, ale po buranském Zemanovi by to byla změna k lepšímu. Minule dostal můj hlas kníže, teď asi budu hlasovat pro Táňu
-
Ale jo, kam se hrabal Gustáv Husák, ten měl jen 2 funkce (genrální tajemník UVKSČ a prezident). Kdyby byl chytřejší, založí si místo toho 4-5 neziskovek. *1*
-
To vše stíhá? Pozoruhodná žena. Možná kandidátka na prezidentku? Já bych jí tedy volil
-
JJ, ta havlistka je totálně na palici - Táňa Fischerová: Tolik zmařených životů, děsivé. Ale stále je vrahů zanedbatelný počet, srovnáme-li počty imigrantů.
Koneckonců, je ta zmije za podobné bláboly královsky placená - nasáčkovaná v neziskovkách a nadacích jako Vize 97, Hnutí DUHA, předsedkyní občanského sdružení Remedium, prezidentkou ITI, je členkou poradního sboru občanského sdružení pro integraci mentálně postižených Máme otevřeno?, patronkou domu Šance, členkou Amnesty International, čestnou předsedkyní Společnosti pro trvale udržitelný život (STUŽ). -
me rozesmal ten tvuj nick. ze by addblock? *3*
-
máš pravdu, nathana, ktery chtel zabít chloe na začátku. Ano, je to pitomost, a navíc klišé
-
tak za toto tě BrainFree sežerou...
jinak ta fišerka fakt sepisuje petici? Zavřít ji na pár dnů mezi migranty... -
ne Jeffersona, ale Nathana. Samozřejmě z fyzikálního hlediska je to celé nebetyčná pitomost
-
Úkoly na zítra:
- nainstalovat Life is Strange
- olajkovat Kohoutův výrok o přijetí milionu uprchlíků
- napsat komentář na webové stránce HejtFrýý, jestli už neschválili ty kvóty
- vytřepat z hipster vousů blechy
- podepsat petici za právo homosexuálů adoptovat děti
- připojit se ke stížnosti Táni Fišerové ohledně zastřelení afghánce se sekyrou v Německu
- koupit si halal kebap
*1* Ne děkuji, to byl vtip. -
Ono to zas tak horký nebude. Cestování v čase, vraždy teenegerek (vrahem je učitel Mark jefferson) a nakonec. nakonec se ukáže že cestování v čase zapríčinilo obrovskou bouri, ktera ma zničit mesto a Max (hlavní hrdinka) se muže rozhodnout - pujde v čase ješte jednou a necha Jeffersona zabít chloe (její prítelkyni) a tím zachrání mesto, nebo ne - Chloe bude žít ale mesto zemre. *3*
-
Ještě že je to jen pokus o trolling
-
mě chytla tak leda sra*ka...
-
laciná lgbt agitka... radši dám nějakou pořádnou gamesu než toto...
to by byla hanba hrát toto na mém novém PC za 40 000,- -
Tak mě to demo chytlo, že jsem si hned pustil na youtube walkthrough... No a už to nemusím kupovat. *1*
-
Protoze jsi hlupak. Pokud si chces testovat PC pust si 3DMark. Ta hra ma rucne kreslenou grafiku a utvari tak charakter hry a tim se i dost odlisuje od ostatnich.
-
skúste: steam://install/319630 ... otvoriť v steame...nainštalované download okolo 1,9 GB, LiS pridané v knihovne odorané zhruba hodina..
-
tak to ani zadara... nebudu svý nový PC a luxusní gtx 1070 špinit takovou pakárnou...
-
V životě jsem neviděl více cringe hru než je Life is Tumbler.