Přejít na výpis diskuzí
První herní momentky na videu z Aliens: Colonial Marines
23.8.2011 | Petr Poláček
62 příspěvků
-
No jako gearbox aby to do mě pral *1* . Fakt doufám že se to povede a už aby to bylo!
-
Co by kdo do tebe měl prát? Však je to pravda :)
-
TOHLE JE BOMBA!!! Sulaco havaruje, kolonie na LV 426, ty animace, stínování, osvícení. Tohle je velkolepé.
-
Paráda. Aliens jsou jedna z nelepších sci-fi ság co kdy vznikla.
Perte to do mě! Jen houšť a větší kapky!!! -
Dodatek: Ta hra z roku 2001 je právě AvP2, AvP1 vyšlo 1999 a AvP3 bez té trojky vyšlo v roce 2010, takže si ještě udělej jasno v těch číslovkách a nemusíš se hádat s lidma, kterým se stejně jako tobě líbí druhý díl. *3*
-
AvP2 je pro mě jednoznačně nejlepší díl série, protože narozdíl od jedničky měl nějaký příběh a navíc docela zajímavý. Hra z roku 2010 je AvP3, možná, že oficiálně nemá ten přívlastek, zato AvP2 ho rozhodně má a je to úplně jiná hra, na to, že se v tom tak vyznáš, se v tom zase tolik nevyznáš. *4*
-
Uff.....poslední Alien's versus Predator neměl přívlastek - 3.díl, zkrátka si musíš vystačit s tím,že je z r. 2010:-O
-
Či naprostá pecka;-)
-
Aliens jsou můj nejoblíbenější sci-fi film vůbec, takže by bylo absolutně super, kdyby se tahle hra povedla, alespoň částečně, víc se neodvažuji doufat, protože kdo moc čeká, zřídkakdy se vyvaruje zklamání. *4*
-
Takže myslíš AvP 3...nevíš, co přesně myslíš...
-
Jako nektere zabery nevypadaji sice nijak extra, ale kazdopadne se tesim na hutnou atmosferu a slusnou akci *3*
-
Segy se neboj sega platí *1*
-
Jo jako jednu výchovnou jo v domění že si uědomí že zlobí a pustí ho jo?:D
-
In Gearbox we trust!
-
Prilis velike ocekavani je vetsinou zklamani jako hrom :-)
-
Unreal Engine v plné kráse
-
A co by si delal ty, kdyby te chytil takovy bastard? To by si na nej cumel?! Aspon jednu facku bys mu dal :DDDD
-
Musim si pustit sberatelskou edici alienu v BR :Ddd
-
Jinak dámy a pánové tohle je pro mě jako skalního fandu Alien's(zvláště druhého pokračování) splnění snu:-)Doufám že vyobrazení vetřelce bude v těch nejlepších možných pixelech:-) Už si to zasloužíme:-)
-
on možná myslel Smartgun,který ve videu vůbec ani nebyl vidět,a slyšet:-D