Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snad bude mit hra i solidni podporu po vydani, tzn ze budou pridavat nove mapy do multiplayeru (hlavne mne zajima coop) a ze tak bude mit dlouho trvanlivost.
    Singl pujde beztak projet pod 10 hodin, to uz je dneska bohuzel pravidlo, nicmene Multiplayer s coopem to muze zachranit.
  • Ne;-) vím přesně co myslím,jelikož jakékoliv hry s tématikou Alien's bedlivě sleduju,myslím slátaninu od Rebellionu z r. 2010 - ne tu skvělou z r. 2001:-)
  • Doufam,ze to nemyslis jako vytku? :-).
    Vojaci se prece i normalne pohybujou jako četa nebo družstvo, sam chodi leda tak Rambo.
    Navic ve filmu Aliens taky prece neslo o souboj jedineho cloveka, ale o vojenskou jednotku.
  • 4 roky asi těžko,když první info se objevilo v r. 2008;-) nemystifikuj
  • Ty asi myslis AvP3, to byla slatanina.
    AvP2 vubec nebyla spatna hra a mela i zajimave MP mody (extraction, evoluce v DM atd). Doufam ze tyhle Multiplayer mody daji i do tehle nove hry.
  • Po tom jaderným výbuchu výměníku tepla jsem taky zvědavý,co to má znamenat...že v Hadleyho naději vše pořád stojí na místě:-)
  • Prosím? Myslíš tu slátaninu od Rebellionu poslední?:-O
  • Vypada to zajimave, konecne neco dle meho gusta, jen doufam,ze hru nezabiji nesvary dnesnich fps, jako detinska obtiznost, CoD herni doba a jine dnesni zhov*dilosti, ale ze hra pujde svou atmosferou naslaplou cestou, no uvidime.
  • no tak tesim se moc ale kdyz vidim napis SEGA mam strach docela prijde mi to jako to novi AvP bez Predatoru coz mi nevadi jen aby hratelnost byla dobra fuj SEGA
  • No jo, ale v panice o zachranu života to je normální.. zas takovej problém to bejt nemůže..
  • Alien Adventure bo tak nějak
  • smejki
    Aliens RPG od Obsidianu?
  • Mňam
  • Právě tohle je naprosto nelogické a podle mě to ani lidi z Gearboxu nenapadlo, že je to blbost. Bude to něco jako filmový Alien 3.
  • Indy
    OMFG aaaaa bomba...jdu instalovat AVP 2 normálně se mi po shlédnutí traileru postesklo po nostalgickém "pípání" radaru za mariňáka *14*
  • Tak to musím mít.
  • JohnyTheZik
    O.o fakt? asi proto ze to je co-op :D?
  • po dlouhé době povedený a konečně nerenderovaný trailer. Coop bude určitě sranda
  • Všimli jste si, že je s nim pořad nějaky team-mate? Snad jediny zaběr nebyl bez doprovodu.
  • to byla jiná Alien hra ale jméno si už nepamatuju. myslím, že ji zrušili

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit