Přejít na výpis diskuzí
První herní momentky na videu z Aliens: Colonial Marines
23.8.2011 | Petr Poláček
62 příspěvků
-
tak snad to nebude přehnané a něco jako byl počet alienu v Aliens (taky jich nebylo málo a působilo to skvěle) by bylo asi nejlepší, ze napětí se střídavou akcí
-
těším, bojim, bojim...
-
na tohle se tesim a konecne ma pulzni puska puvodni zvuk
-
No mě by zajímalo, odkud se ty potvory vzaly. Ty původní, co vylezly z kolonistů, snad všecky zařvaly, když vybuchnul ten výměník, nebo co to bylo, na konci dvojky. Aspoň ten výbuch vypadal dost masivně na to, aby jim pocuchal fazónu. *4* Z toho hlediska btw taky nechápu záběry z kolonie, které se objevily v trailerech. Tak vybouchlo to, nebo ne?
-
ve chvíli kdy je nasazen celý prapor (i když jsou ohromné ztráty při sestupu) se obávám, že alienů musí být více než obvykle, aby se "dostalo" na každého.
-
První screen ukazoval pohled z vlastních očí mariňáka s Puzní puškou, takže ne.
-
Hmm.. Ještě mi na stěně visí plakát s touhle hrou, strašně starej. Ale je tak parádní že se mi ho celou tu dobu nechtělo sundat ani když to vypadalo že ta hra nikdy nevyjde :-)
-
no prave rakce nejmenovaneho reportera z GC byly, ze je tam prealienovano, cim se ztracela atmosfera ... takze pokud to pojede v modernim "hrac nesmi byt ani na sekundu v klidu", coz je presny opak toho co vetsina hracu, ktere znam chce, tak to bude jen na skodu .. za 6 hodin (jen priklad) hry nepotrebuji 500 zabitych alienu (vojaku, mutantu, cehokoliv s vyjimkou krocanu) .. i stovka je dost ...
-
Neměla to být v počátcích 3rd person akce?
-
prijde mi ze to vypada presne jako Alien vs Predator 2 jen v modernejsim kabatu, coz ovsem neni na skodu! :) Otazka bude co hratelnost a level design
-
Snad tam těch xenomorphů nebude moc..nerad bych aby se to zvrhlo v Serious Sam-like. Preci jen, mělo by to být hlavně o atmosféře. Jinak to ale vypadá parádně.
-
to sem nemel videt,ted nedockavosti neusnu nekolik mesicu.poklona,klanim se gearbox.jo a ten trailer si pustim aspon 20x a urcite nebudu sam :-)
-
jj, uplne me fascinuje, jak vyladeny zvuk meli puvodni Aliens, jak to do sebe vsechno zapadalo.
-
Chtěl jsi říct Pulse rifle :) Snad to nebude průs.. jak poslední AvP.
-
Now THAT'S WHAT I'M TALKING ABOUT!
Naprosto geniálně vystižená atmosféra jednoho z mých nejoblíbenějších filmů, Aliens! SEM S TÍM! -
Mnoo, jak mu tam ke konci dá pěsťovku, to mi přišlo trochu přitažený za vlasy. :) Ale je to jen drobná chybka na kráse, tuhle hru chci mít TEĎ! *1*
-
jak slastne zni ty zvuky marinackych kulometu :D
-
Dpc JOOOOOOOO ! Miluju Gearbox !
-
To nejsi sám :-D
-
Kratos říká: bude to kurevsky boží *8*