Přejít na výpis diskuzí
První in-game video z The Elder Scrolls V: Skyrim
24.2.2011 | Petr Poláček
156 příspěvků
-
Špatné, moc špatné. To zas budu vypadat jak zombie po těch probdělých nocích...ze mě budou mít v práci radost *2*
-
-
tak nějak...:-)
-
-
Před chvílí jsem shlédl Zaklínače, teď Skyrim a jsem natěšenej na obojí jak malej Jarda.
-
Mlask.... Pěkně to na mě dejchlo. Mně stačí, aby sputil ten ústřední hudební motiv, kterej nasadili už v Morrowindu a já prostě jihnu:) K tomu pár záběrů na romantickou krajinu a sem tam....chjo až 11-11-11:)
-
tak grafika vypadá velice dobře .. celkově hra vypadá úžasně .. kvůli tomuto si snad pořídím novej Comp aby mi to jelo :))
-
-
Hra je multiplatformni, z nejvetsi pravdepodobnosti to nebude potreba, pokud clovek vlastni alespon trosku slusnejsi rekneme 2-2,5 roku stary herni zelezo - tipoval bych.
-
-
Vypádá to suprově ale doufám,že svět nebude zase o kus menší než v oblivionu.Vlastně celej oblivion byl ořezanej morrowind doraženej tupým levelováním,akorát s lepší grafikou...sice ještě ušel,ale s morrowindem se nedal srovnávat..snad tohle dopadne líp. *5*
-
-
víceméně souhlasím. taky mám dojem že jedinej pokrok oproti Morrowindu byla o něco lepší grafika (když nepočítám ty mongoloidní prasečí rypáky) a implementace fyziky, která sice pomohla líp se vcítit do hry, ale občas byla dost nereálná.
S tou rozhlohou těžko říct. Kdysi sem četl názor že morrowind se zdá větší jen kvuli tomu, že máš všude kolem sebe mlhu a nevidíš jak je druhej konec mapy vlastně blízko. Ale sám sem to nějak vědecky nepoměřoval :D na mě osobně ta rozloha subjektivně působila zhruba stejně. -
-
Oblivion byl mnohem rozlehlejší než Morrowind (několikanásobně). To ale nutně nevylučuje pravdivost tvrzení, že je Oblivion ořezaný Morrowind - rozsáhlost hry není dána jen herní plochou, ale i herními možnostmi.
-
-
No hlavně ať je dobře nadesignovanej, čimž myslím třeba i architekturu. Atmosféru Morrowindu zatím nic nepřekonalo.
-
Podle dosavadnich informaci byl mel byt HERNI svet Skyrimu minimalne tak velky jako v Oblivionu viz: http://skyrim.4fan.cz/news.php?readmore=74
-
Svet v Oblivione je asi dvakrát taký veľký ako Vvardenfel z Morrowindu. *3*
-
-
úchvatné. :-) jak jen "malá" úprava známé hudby udělá takový efekt. :-) Hrát a zemřít. :-)
-
Skyrim není má moc očekávaná hra, ale na traileru mě potěšil přinejmenším návrat skvělýho hudebního motivu z Morrowindu:).
-
-
Lepší formulace je "není mnou moc očekávaná hra", ještě lepší pak třeba "není z mnou očekávaných her", "má moc očekávaná hra" vyjadřuje situaci, kdy jsi udělal hru a ta není moc očekávaná. :o) No a, k čertu, když už by ses pustil do hry, tak ta by měla bejt zatraceně očekávaná.
-
tak pro poradek jeste ofiko text ;-) ...ale asi zustanu o for the king :)) ..ale diky za info!
Dovahkiin Dovahkiin
Naal ok zin los vahriin
Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal
Ahrk fin norok paal graan
Fod nust hon zindro zaan
Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal -
neni moc ocekavana ??? :D ja ju ocakavam intenzivne a dost dlho...mozno sa par blaznov este prida :P
-
jj, luxusni predelavka morrowindu...!!!
"For the king!
For the king!
For the sake of Skyrim!
For our life, for our home
For Hrothgar's blood
For the Nords and for the Gods,
For the sole single son
Dovahkiin, our king, who'll dawn with fire!" -
-
Dovahkiin Dovahkiin
Naal ok zin los vahriin
Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal
Ahrk fin norok paal graan
Fod nust hon zindro zaan
Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal -
Jo, to je ten text co si vymysleli fanusikovia, znie zaujimavo, len skoda, ze je uplne od veci :)
-
-
ono je to vymyslene pry uplne cele...! jako ty pradavny svitky.... a pry ani draci nejsou....
-
-
Ta dračí řeč je docela překladatelskej oříšek, interpretace jsou různý *3*
http://www.youtube.com/watch?v=c9eGtyqz4gY
-
-
-
Spolu se Zaklínačem 2 to jsou jediny dvě hry ktery pro mě stojí za to si je letos koupit a to ve sběratelske edici :)
-
-
a co Risen 2
-
-
Risen 2 si dáme v Super Legendary Edition
-
-
-
Jo, ONEN hudební motiv je tam zase, hurá :)
-
Vypada to pekne a hudba je opravdu strhujici.
P.S.: divim se, ze tomu drakobijci nebyla kosa :) -
-
To víš, dračí dech docela zahřeje..
-