Přejít na výpis diskuzí
První in-game video z The Elder Scrolls V: Skyrim
24.2.2011 | Petr Poláček
156 příspěvků
-
moc pekny. to letos nevyjde ani nahodou:)
-
-
Já jsem optimistou a věřím, že hra vyjde toho 11.11.2011 jak je plánováno. V Bethesdě na Skyrimu pracují drahnou dobu.
-
Radši TBA než nedodělky
-
Tenhle trailer mě donutil znovu rozehrát Oblivon i s datadiskem, pomalu se tak připravuju na Skyrim :) Taky se docela bojím, že to letos nevyjde. No, hlavně aby to bylo bez chyb, já si klidně počkám, hlavně aby to bylo hotový a vypilovaný k dokonalosti. Bethesdě věřím, protože fakt umí *4*
-
-
Dynamické souboje! Žádnej LEVEL-SCALING! Ať to zas není hra pro uřvaný děcka dpc...
-
no uz je jasne ze to nebude mit tu prazvlastni tajemnou atmosferu, jakou mel morrowind
-
-
prostredi morrowindu moc smrdi JRPG a proste tim asijskym stylem. Daleko vice se mi libi ta "evropska" kultura v oblivionu a nordska ve skyrim
evropska je v "", protoze jak vsichni vime, tak je to daleko od reality, ale ma to prvky architektury atd... -
-
Ty vůbec nevíš, co plácáš...
-
Morrowind smrděl JRPG? To jsme asi oba hráli dvě rozdílné hry. Oblivion měl pohádkový look až moc (věžičky, korouhvičky, katedrály...).
-
-
-
Sakra cejtim dobrou hru doufam že to v?jde v češtině
-
-
oficialne neverim, ze kdy bude a na neoficialni nevydrzim cekat pak treba rok... Skvely je, ze hra bude uz letos, to je parada.... hudba perfektni, grafika taky dobra (i kdyz ne tak sokujici jako kdysi TES2 nebo prvni obrazky ze trojky)... no jsem natesenej, budu si tu hudbu broukat celej vecer...
-
-
Tak ono je to jen monumentálnější a jinak zaaranžovaný main theme z Morrowindu, tak třeba proto to tak rychle leze do hlavy *1*
-
-
to ja moc dobre vim, stravil jsem tam stovky hodin :) ..ostatne viz muj prispevek vyse... ;)
-
-
-
Tak tady jde jen a jen o to, jestli to bude výborná hra, nebo nejlepší hra (roku, dejme tomu). :-)
-
-
konečne hra ktorá sa oplatí kúpiť, a tá hudba je úchvatná. Podla mna minimálne RPG roku
-
Bethesdackej novej engine? Super. Ted na tom vyzkousi Elder scrolls, druhej titul bude doufam dalsi Fallout. :)
-
Jen jedno slovo: GENIÁLNÍ!
-
No, s drakmi oproti povodnym planom meskaju v Bethesde tak 15 rokov :)
-
Me se hodne libi ty nove chvaty - doufam, ze budu moct nejak vice vyuzit bojovnikuv potencial
-
Doufám, že tuto hru nepokazí jako demo a pravděpodobně celé Dragon Age II, které se změnilo v nudnou arkádovou mlátičku (s rychlostí bojů nemám problém), kde se máchá obouručním mečem, jako kdyby vážil jeden kilogram... Snad to také nebude nudné jako pozdější fáze v Oblivionu a nebude zde trapný level scaling. Já se teď těším na dvě rpg... Witcher II a toto. Pokud mě zklamou tyhle hry... jdu do obchodu a koupím si snad Fallout Trilogy, nebo si zahraju něco staršího na konzole jako je Final Fantasy IX...
-
-
final fantasy moc realisticnosti take neoplyva, to si nepomuzes
-