Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Docela mě dostává, jak tady o tom všichni mluvíte jako o hře roku, rpg roku apod. Jediný, na co můžete z toho traileru usoudit, jsou oproti Oblivionu vylepšené animace, pravděpodobně vylepšený bojový systém a pak nějaké to vylepšení světelných efektů....no a to bude asi vše.
    • Jsou firmy, co umí dělat konstantně hry nad hodnocení 80. Betheseda je taková firma.
      • Není...
    • filias
      Mě se to dost líbí. Ale jestli bude zase jako v Oblivionu růst level potvorám podle mě, tak se tomu (zase) velkým obloukem vyhnu.
    • stěžuješ si na přehnanou důvěru, já ale vidím problém opačný- proč mít nedůvěru v pokračování kultovní a v každém díle fantastické RPG série? Zbytečné obavy...prostě to bude fantastické a s hrami od Bioware, Zaklínačem a Gothicem (dnes Risen) jde o klenoty RPG žánru...
      • Proč nedůvěru? Protože Oblivion byla podle mě naprosto průměrná hra, s podprůměrným příběhem, postavami a několika naprosto stupidními herními mechanismy. Ne, nemám Oblivion rád, a proto jsem nedůvěřivý.
    • ucho
      jasně že to bude rpg roku, ty jsi snad neviděl ten trailer? :D
      a jestli tě nepřesvědčil ten, tak hra je od bethesdy. a ta dělá jen hry roku, takže s trochou důvěry je to tutovka :)
      • Doufám, že vše, co jsi napsal, byla ironie.
      • Me to pripada jako graficky vylepseny Oblivion(soude dle screenu,videa a informaci co uz vysly) Nic vic,nic min. Pro nekoho to prave proto muze byt predem hra roku,pro nekoho ze stejneho duvodu propadak roku. Ja se tesim. F:New Vegas uz vysel,Zaklinac 2 a Dragon Age 2 je na rade a pak tahle hra. Pro me je tech her azaz. *1*
        • Spades
          graficky vylepseny oblivion ? chlapce ty si spadl odkud ?)
          skyrim prinese oproti oblivionu tolik zmen, jako oblivion od morrowindu - nerikam ze budou stejne ladene, treba i neco konecne pridaji, ale TES nikdy nebyla copypasta predchoziho dilu.
          • Hmmm. Vis ja hral Morrowind i Oblivion a hral jsem dokonce i starickou prababicku Arenu. A zase tolik zmen jsem tedy nepoznal. Je si to v podstate podobne jako vejce vejci. Jasne,meni se pribeh,vylepsuje grafika,interface se prizpusobuje dobe,par skillu a vlastnosti se zmeni...ale porad to neni tolik zmen,aby me hned pri prvnim shlednuti prvnich obrazku a ted i videa nenapadlo jedine slovo-Oblivion.
            • Spades
              Tak kdyz jsi moc zmen nezaregistroval mezi morrowindem a oblivionem, tak muzes rict, ze to je kopie morrowindu ne ? nebo vlastne muzes rict, ze je to kopie areny ><
  • Jen ne další fallout proboha! Kdybych měl čas, znovu bych si prošel Oblivion...i když možná na to čas najdu :-)
  • pěkné počkáme na finiš né??
  • to je hudba z morrowindu ne?
    • smejki
      jo, ten motiv se používá už od morrowindu. Oblivion ho měl taky
  • Jestli tohle nebude nejlepší RPG jaké kdy bylo vytvořeno tak já sem Santa Claus protože přesně tohle si bude to co si nadělým pod stromeček!!!!
    • A co třeba takovej Zaklinač 2? :) Je docela stupidní říkat na začátku roku hned o hře roku.
      • Zaklínač bude taky super, jenže tohle je prostě Elder Scrolls...
  • smejki
    Není blbý nápad vypnout při tom traileru zvuk, člověk se drží víc při zemi zahlídne víc věcí
  • LOL co to tady sou za názory okolo hudby? Proč byste proboha měnili hlavní znělku? To je jakoby měl každý díl Star Wars úplně jinou melodii...kolik lidí by na to pak řeklo ono slavné "WTF?" *5*
  • tak tohle na me dejchlo :) uz abych tam byl...
    • No Skyrim hned přeskočil o několik délek v očekávání Dragonage II ...
  • Pěkné,ale v porovnáné s mým očekávání zklamání.Skyrim není ani zdaleka tolik ohromující jako svého času oblivion(hlavně z technologického hlediska)či morrowind.Těším se,ale zdaleka ne tolik jako se těším na druhé díly zaklínače a risenu.
  • Zajimavy, ze hudba vychazi z main theme Morrowindu, coz je zajiste uzasna melodie:
    http://www.youtube.com/watch?v=ZWuNf4gxwuM
    • Spades
      jak uz jsem jednou psal - Theme z morrowindu bylo tak dobre, ze z toho udelali theme pro celou serii
      Vsechny dily od Morrwindu meli, maji a budou mit tento theme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit