Přejít na výpis diskuzí
První in-game video z The Elder Scrolls V: Skyrim
24.2.2011 | Petr Poláček
156 příspěvků
-
Takže místo bran do Oblivionu budeme "snímat" draky :)
-
super, ale ked chcete poriadne rpg s otvorenym svetom a vela moznostami tak vam odporucam Call of Duty Black Ops
-
-
bud to je povedeny vtip nebo ses zralej na lecebnu:)
-
-
Spíš starej vtip, který už není vtipný.
-
-
Nejlepší RPG bylo v Dukenovi3d, to mi nikdo nevymluví!!!!
-
Jo jasne a nejlepší střílečka je Skyrim
-
v tom budou drogy...
-
cod manie to uz je horsi nez facebook
-
-
Vypadá to zajímavě. I když na animacích zapracovali, tak občas je vidět, že to pořád ještě pokulhává, nasvětlení taky oplývá občas barvami omalovánek a detailní záběry nejsou zase tak detailní. Ale určitě to bude velké a neodolatelné:)
-
-
Na übercool grafiku se*e pes! Hlavní, že to má atmosféru! Že tam nemají nemodernější vodu atd, to je jedno, hlavně aby se to dobře hrálo.
-
-
Těším se až si to na svý PS3 zahraju!!!
-
A kdy se už konečně podíváme na Akavir? *1* *9*
-
mozkove trisky se pomichaly oj! *8* *8*
-
-
preklik to melo jit tomu umelci co basnil o cod *12*
-
-
Neviem prečo, ale pripadá mi to úplne ako Oblivion len s drakmi. Ten ma bohužial veľmi nenadchol.
-
-
no nevim mě v oblivionu chyběla atmosféra a tady je
-
-
Tak to jsi "hustej borec", že jsi to poznal jenom podle traileru.
-
-
Poznal no : ) Trailer vypadal pekne, ale bude to mŕtve ako Oblivion.
-
-
-
-
kezby to vyslo na X360 s lokalizaci... :(
-
-
Nechci bejt škodolibej, ale sem rád, protože aspoň vy konzoláři aspoň trochu pocítíte jak nám PCčkářům je když si nemužem koupit hry které tu sou jenom vám (Red Dead Redemption, Killzone atd..)
-
-
za to ja nemuzu, takze nevidim duvod, proc byt skodoliby.. :) my s konzolemi zase mame horsi grafiku u her (aspon jak avizujete vy "pcckari".. :) ).. a u FPS dodnes vzpominam na stare dobre casy s mysi.. kazde ma neco, jak konzole, tak pc.. lokalizaci bych si pral a je mi celkem fuk, ze mi ji ukrivdeny pcckar nepreje.. :D
-
nechci být škodolibý, ale o čem to točíš? Skyrim vyjde jak na PC, tak na X360, tak na PS3 (stejně jako Oblivion, stejně jako Fallout 3)...
-
-
Já vim, že to vychází na (skoro) všechny platformy, ale podotýkám na to, že oni mají výhody ve hrách a my v překladu ale u konzolistů to převládá.
-
-
Takže jen proto že tam vyšlo pár her co si na PC asi nikdy nezahraješ jim hned nepřeješ lokalizace a tím i lepší zážitek ze hry neangličtinářům? A co třeba takovej Zaklínač, Crysis, Total war nebo Starcraft? Řekl bych že to jsou hodně kvalitní PC tituly který by si kdejakej konzolista rád zahrál :-)
-
-
-
-
-
Nevi nekdo kde sehnat alespon tuhle hudbu z videa? Diky
-
Žeby konečně nástupce Morrowindu? Oblivion jsem zkoušel hrát... 3x ani jednou mě to nechytlo... asi to bylo tím že jsem předtím hrál Morrowind, pár hodin venku z oblivionského vězení a ... nuda a bolest pro oči *8*