Přejít na výpis diskuzí
První in-game video z The Elder Scrolls V: Skyrim
24.2.2011 | Petr Poláček
156 příspěvků
-
Elderscrolls a draci. Bethesda a draci - už se těším, kolik milých a krásných bugů mi zpříjemní hraní. Ale je dobře, že propagační video i monumentálnost krajiny překročily dosavadní schopnosti Bethesdy. Kvalitativně už se skoro blíží in game videím z Nehrimu... *3*
-
-
nojo Nehrim :D ... hrál to tu někdo? můžete mi to nějak přiblížit? já viděl jen nějaký trailery a to snad ještě z doby rok předtím než to vyšlo,ale vypadalo to docela lákavě. jo a existuje nějaká anglická verze vůbec?
-
-
Nehrim je. Vyšel cca před (?) rokem a mohu říct, že je skvělý. Bohužel, nemohu už říct, že bych měl těch sedmdesát hodin času. Ale je to hra trpělivá, na disku si pěkně leží a ví, že jednoho dne jí dohraju. A anglicky samozřejmě je... (P.S. Našel jsem ji přes přímý odkaz z Tiscali *1* , ale když použíješ stréčka Googla, určitě ji najdeš...
-
-
anglicky predpokladam jen titulky, dabing asi bude v nemcine ze?:D u her typu silent hunter mi nemcina vubec nevadi, ba naopak, ale rozsahlyho pribehovyho rpg bych si na to musel asi dlouho zvykat,precejen te anglictine rozumim aspon trochu a neco uz sem se naposlouchal, ale za pokus to stoji.
-
-
-
-
Fakt Moc pekny, aspon to video snad i hra to naplni a ne jak TDU2 :-(/)
-
budu uprimny - vypada to naozaj fantasticky! Pokud se povede obrovska rozsahlost prostredi jako ve 4ce, moznost "skorovsehodelani" a bude takovy graficky engine vyuzit na plne koule jak to vypada u videa - mam pocit ze zde budeme mit herni legendu. Proto je potreba si koupit novou grafiku, abych si hru mohl vyuzit na MAX. (predpokladma ze pujde hlavne o graficky akcelerator, ktery bude dostavat na zadek) Bohuzel hra vyjde az v listopadu, takze pred nami je cely rok
-
-
Nezpochybňuji, že je to pěkné a technologicky zas o kus vyspělejší. ale že by to vyžadovalo koupi nové grafiky? Leda bys ještě vlastnil GeForce 4 s odzbrojujícími 64MB VRAM *1*
-
mam neco s ocima? me to pripada uplne obycejny, oblivion me teda ve svy dobe grafikou uchvatil vic
stejne to je jedno, hlavne aby se to dobre hralo a nebylo z toho takovy stredoveky gta jak ten oblivion -
-
Tak je to aj na tie isté konzole, na ktoré bol aj Oblivion, čiže technologický pokrok je daný skôr mierou optimalizácie ako výkonnejším HW. Každopádne je tam. Mne osobne sa hlavne páči oveľa vylepšie vyzerajúci Distant Land a hlavne vynikajúca práca s hmlou.
-
Přesně tak , ingame v ukázce bylo minimum a i tak moc světoborně to nevypadalo .... Možná ta ruka na skále . Docela by to k tomuhle stylu RPG sedlo , zkřážit Oblivion s Mirrors Edge hmmm .
-
-
-
Předem píšu těm co se t nelíbí a chtěli by sem psát a to že se toho může ještě hodně změnit
než hra vyjde. -
mazec
-
http://www.facebook.com/pages/The-Elder-Scrolls-cz/125845210814962
-
Jako bych slyšel vypravěče z Barbara Conana :/ .... a polooděný hero na sněhu kde se promenáduje drak ... no fakt bych chtěl po dlouhé době RPG u které se vyžaduje alespoň trochu myslet a vizuál je podmíněný logickým pravidlům .
-
-
Vzdycky se objevi nejakej hnidopich, ktery zacne do hry rypat.... Hra je fantasy, bez si na logiku stezovat u her, ktery si na nejakou realitu hraji...
-
-
přestože s ním nesouhlasím (je to Nord), tak zaměňuješ dva pojmy. realita a logika nejsou to samé a zaměnitelné
Př.:
Fallout 3 - je nereálný a hutně nelogický
Fallout: New Vegas - je stejně tak nereálný, zato však promyšlený a logicky soudržný v totální většině obsahu -
-
Logika ve hře být musí ... NORD je nějaký fantasy blábol . Viokingové měly kožichy Eskymáci je taky nosí ... jenom ve fantasy je vše nenormální vlastně normální .. chjo
-
-
Herní atmosféra se skládá z detailů. A hry kterým se vybudovat atmosféru (alespoň v mých očích) daří mají společnou snahu si detailů všímat. Těžko se vcítit do hry když mi začne být jen z pohledu na hrdinu zima.
Jen taková blbost jako mod měnící modely mečů na realističtěji vyhlížející - jak moc mi taková blbost zlepšila zážitek z oblivionu. Kdysi jsem šermoval (vlastně občas dodnes) a od pohledu těžké, nevyvážené modely mečů v některých hrách mě prostě bijí do očí - to přece nejde nevidět, do toho se nedá vcítit... Jiným lidem vadí jiné věci a dobrou hru dělá pozornost k detailům. -
-
jenze kazdymu vadi neco jinyho, takze se nejde zavdecit vsem. tedy jde - v pripade jak rikas, ze si tam nahrajes mody co chces. ja s tim jak nord vypada zadny problem nemam. a musim priznat, ze jsem se na mece nejak behem tech stovek hodin hrani nedival. to je jako si stezovat, ze tam nejsou realisticky stromy nebo krajina! a na ty s dovolenim koukam vice, nez na mec... navic opravdu nebudu hrat ze tretiho pohledu, takze je mi fuk, co budu mit na sobe vizuelne...
-
-
-
Hrdina je nord a nordi mají odolnost proti mrazu.
-
-
Po Zaklinači 2 asi nejočekávanější RPG tohohle roku...už se těším na další bugfest *1*
-
Žeby konečně nějaký TES překonalo starej Morrowind? Kéž je to méně pohádkový, syrovější a temnější než Oblivion, ovšem stejně bych byl radši, pokud by se přesunuli zpět na Vvanderfell o pár staletí později.
-
Vypadá to hezky a poku to nebude tak okaté copy&paste jako Oblivion, tak by to mohla být zábava