Přejít na výpis diskuzí
První in-game video z The Elder Scrolls V: Skyrim
24.2.2011 | Petr Poláček
156 příspěvků
-
stejne jako u zaklinace moc pekne video. clovek ani nevi na co se tesit vice. moc se mi nechce verit, ze neco podobne utahnou konzole, ale uvidime :-)
-
-
Na konzole to hoděj do grafiky : Elder Scrolls Daggerfall
-
-
V tom případě by mi přišly ovšem lepší konzole ;) ... Ne bude to výblitek z konzolí s několika efekty pro PC ...však se podívej ještě jednou na video .
-
-
on mluví o zaklínači
TES5 je samozřejmě primárně konzolový, takže velký rozdíl PC vs konzole nebude
-
-
-
-
tak grafika vypadá velice dobře .. celkově hra vypadá úžasně .. kvůli tomuto si snad pořídím novej Comp aby mi to jelo :))
-
-
Hra je multiplatformni, z nejvetsi pravdepodobnosti to nebude potreba, pokud clovek vlastni alespon trosku slusnejsi rekneme 2-2,5 roku stary herni zelezo - tipoval bych.
-
-
Zajimavy, ze hudba vychazi z main theme Morrowindu, coz je zajiste uzasna melodie:
http://www.youtube.com/watch?v=ZWuNf4gxwuM -
-
jak uz jsem jednou psal - Theme z morrowindu bylo tak dobre, ze z toho udelali theme pro celou serii
Vsechny dily od Morrwindu meli, maji a budou mit tento theme.
-
-
Pěkné,ale v porovnáné s mým očekávání zklamání.Skyrim není ani zdaleka tolik ohromující jako svého času oblivion(hlavně z technologického hlediska)či morrowind.Těším se,ale zdaleka ne tolik jako se těším na druhé díly zaklínače a risenu.
-
no uz je jasne ze to nebude mit tu prazvlastni tajemnou atmosferu, jakou mel morrowind
-
-
prostredi morrowindu moc smrdi JRPG a proste tim asijskym stylem. Daleko vice se mi libi ta "evropska" kultura v oblivionu a nordska ve skyrim
evropska je v "", protoze jak vsichni vime, tak je to daleko od reality, ale ma to prvky architektury atd... -
-
Ty vůbec nevíš, co plácáš...
-
Morrowind smrděl JRPG? To jsme asi oba hráli dvě rozdílné hry. Oblivion měl pohádkový look až moc (věžičky, korouhvičky, katedrály...).
-
-
-
Dynamické souboje! Žádnej LEVEL-SCALING! Ať to zas není hra pro uřvaný děcka dpc...
-
tak tohle na me dejchlo :) uz abych tam byl...
-
-
No Skyrim hned přeskočil o několik délek v očekávání Dragonage II ...
-
-
Nevím jak vy, ale já jsem málem ejakuloval.
Kam se hrabou nějaké rpg fify jako je Dragon Age 2, to se nedá srovnat. -
-
V první řadě se tyto dvě hry nedají příliš srovnávat, že... Mě třeba pobíhat po lese a sbírat bylinky absolutně nic neříká. Ale pokud bude mít Skyrim i dobrý příběh a zajímavé postavy, půjdu do něj. Ale po Oblivionu tomu moc nevěřím.
-
-
Miluju Oblivion. Je to krásná hra.
-
Oblivion mel par mensich chyb jako neprimerenej level scaling a mala itemizace, ale to jsou detaily, ktere spravi par modifikaci.
Oblivion se vsema datadiskama + OOO mod (Obscuros Oblivion Overhaul) je tak dokonala hra, ze se mi zni chce az brecet :) -
-
Level scalling jaky byl pouzity v Oblivionu nebyla herni drobnost co do maleho nedostatku, ale setsakramenstky prusvih :) S tim OOO mas samozrejme jinak pravdu, JENOMZE, pokud clovek chtel hrat Oblivion v cestine (ktera je mimojine velice kvalitni), tak byly takrka se vsemi mody jen a jen potize. Dodnes neni na posledni OOO 1.33 resp. 1.34 beta dodatecna cestina (OOO 1.31 na ktere cestina je je pomerne bugujici, z toho co jsem vycetl), takze moznosti je hrat bud bez, a nebo s cestinou se kterou vznikne s OOO velmi nepekny cesko-anglicky "gulas"... Jestli bych si za sebe neco pral, tak at Skyrim vyjde v podobe, kdy zapojeni nejruznejsich modu co casem prijdou nebude herni nutnosti (hlavne levelscalling), jako tomu bylo v Oblivionu, ale maximalne hru jen vysperkuje bez nutnosti jejich zapojeni a "patlani" se s nimi co do instalaci apod (tema samo pro sebe). Jinak samozrejme souhlasim, ze Oblivion byla (je) krasna hra i napric vsemi nedostatky, hlavne atmosfera a hloubka herniho sveta je kapitola sama pro sebe.
-
Zrovna ohledně příběhu na tom byl Oblivion mizerně. Za dokonalý bych ho neoznačil ani s těmi desítkami modů co mám, ale zábavný je jistě. Vlastně ale nevím proč - protože v grafice, atmosféře, herních mechanismech, dialozích, příběhu a další věcech které u rpg hodnotím oblivion nijak neexceluje.
-
Hm, tak do dokonalosti má hodně daleko, hlavně co se týče dramaturgie a několika herních mechanismů.
-
-
-
-
moc pekny. to letos nevyjde ani nahodou:)
-
-
Já jsem optimistou a věřím, že hra vyjde toho 11.11.2011 jak je plánováno. V Bethesdě na Skyrimu pracují drahnou dobu.
-
Radši TBA než nedodělky
-
Tenhle trailer mě donutil znovu rozehrát Oblivon i s datadiskem, pomalu se tak připravuju na Skyrim :) Taky se docela bojím, že to letos nevyjde. No, hlavně aby to bylo bez chyb, já si klidně počkám, hlavně aby to bylo hotový a vypilovaný k dokonalosti. Bethesdě věřím, protože fakt umí *4*
-
-
Jestli tohle nebude nejlepší RPG jaké kdy bylo vytvořeno tak já sem Santa Claus protože přesně tohle si bude to co si nadělým pod stromeček!!!!
-
-
A co třeba takovej Zaklinač 2? :) Je docela stupidní říkat na začátku roku hned o hře roku.
-
-
Zaklínač bude taky super, jenže tohle je prostě Elder Scrolls...
-
-