Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pěkné počkáme na finiš né??
  • Docela mě dostává, jak tady o tom všichni mluvíte jako o hře roku, rpg roku apod. Jediný, na co můžete z toho traileru usoudit, jsou oproti Oblivionu vylepšené animace, pravděpodobně vylepšený bojový systém a pak nějaké to vylepšení světelných efektů....no a to bude asi vše.
    • Jsou firmy, co umí dělat konstantně hry nad hodnocení 80. Betheseda je taková firma.
      • Není...
    • filias
      Mě se to dost líbí. Ale jestli bude zase jako v Oblivionu růst level potvorám podle mě, tak se tomu (zase) velkým obloukem vyhnu.
    • stěžuješ si na přehnanou důvěru, já ale vidím problém opačný- proč mít nedůvěru v pokračování kultovní a v každém díle fantastické RPG série? Zbytečné obavy...prostě to bude fantastické a s hrami od Bioware, Zaklínačem a Gothicem (dnes Risen) jde o klenoty RPG žánru...
      • Proč nedůvěru? Protože Oblivion byla podle mě naprosto průměrná hra, s podprůměrným příběhem, postavami a několika naprosto stupidními herními mechanismy. Ne, nemám Oblivion rád, a proto jsem nedůvěřivý.
    • ucho
      jasně že to bude rpg roku, ty jsi snad neviděl ten trailer? :D
      a jestli tě nepřesvědčil ten, tak hra je od bethesdy. a ta dělá jen hry roku, takže s trochou důvěry je to tutovka :)
      • Doufám, že vše, co jsi napsal, byla ironie.
      • Me to pripada jako graficky vylepseny Oblivion(soude dle screenu,videa a informaci co uz vysly) Nic vic,nic min. Pro nekoho to prave proto muze byt predem hra roku,pro nekoho ze stejneho duvodu propadak roku. Ja se tesim. F:New Vegas uz vysel,Zaklinac 2 a Dragon Age 2 je na rade a pak tahle hra. Pro me je tech her azaz. *1*
        • Spades
          graficky vylepseny oblivion ? chlapce ty si spadl odkud ?)
          skyrim prinese oproti oblivionu tolik zmen, jako oblivion od morrowindu - nerikam ze budou stejne ladene, treba i neco konecne pridaji, ale TES nikdy nebyla copypasta predchoziho dilu.
          • Hmmm. Vis ja hral Morrowind i Oblivion a hral jsem dokonce i starickou prababicku Arenu. A zase tolik zmen jsem tedy nepoznal. Je si to v podstate podobne jako vejce vejci. Jasne,meni se pribeh,vylepsuje grafika,interface se prizpusobuje dobe,par skillu a vlastnosti se zmeni...ale porad to neni tolik zmen,aby me hned pri prvnim shlednuti prvnich obrazku a ted i videa nenapadlo jedine slovo-Oblivion.
            • Spades
              Tak kdyz jsi moc zmen nezaregistroval mezi morrowindem a oblivionem, tak muzes rict, ze to je kopie morrowindu ne ? nebo vlastne muzes rict, ze je to kopie areny ><
  • Doufám, že tuto hru nepokazí jako demo a pravděpodobně celé Dragon Age II, které se změnilo v nudnou arkádovou mlátičku (s rychlostí bojů nemám problém), kde se máchá obouručním mečem, jako kdyby vážil jeden kilogram... Snad to také nebude nudné jako pozdější fáze v Oblivionu a nebude zde trapný level scaling. Já se teď těším na dvě rpg... Witcher II a toto. Pokud mě zklamou tyhle hry... jdu do obchodu a koupím si snad Fallout Trilogy, nebo si zahraju něco staršího na konzole jako je Final Fantasy IX...
    • final fantasy moc realisticnosti take neoplyva, to si nepomuzes
  • Mlask.... Pěkně to na mě dejchlo. Mně stačí, aby sputil ten ústřední hudební motiv, kterej nasadili už v Morrowindu a já prostě jihnu:) K tomu pár záběrů na romantickou krajinu a sem tam....chjo až 11-11-11:)
  • Jo jo, Jeremy Soule je borec...
  • Tak takhle má vypadat RPG...já vím že je to první filmeček já prostě jen doufám že na tomhle si náramně zpravím chuť po tom debaklu co nás čeká příští měsíc..
  • Spades
    Me se hodne libi ty nove chvaty - doufam, ze budu moct nejak vice vyuzit bojovnikuv potencial
  • Krasna hudba, divnej drakobijec, doufám ale že nebude hra moc zjednodušená.
    Morrowind je klenot, který jen tak něco nepřekoná, ale budu doufat.-)

"Go away outlander" :-)
  • Chcel by som sa spytat ci sa bude dat hrat iba za Norda alebo bude sa dat vybrat z viacerych ras ako v TES 3, a 4???
    • smejki
      copak jsme v Dragon Age2? vem jed na to, že si budeš moct vybrat...
    • nepochybne tam bude více ras....mohla by třeba přibýt i nová třeba nějakej napul drak.-)
      • Jak já jsem pochopil informace, které Bethesda vypouštěla, tak ten napůl drak by neměla být rasa na výběr. Jen že (ať už si vybereš rasu jakoukoliv) budeš pocházet z rodu dračí krve, čímž budeš jediný, který může svět zachránit před dračí zkázou.
  • Melodie je z Morrowinda.
    • Spades
      z morrowind oblivion a ted uz i skyrim ><

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit